yas, sas güzel fonlar. diğeri de güzel... hatta hepsi güzel fonlarımızın benim listemde de yas ve sas var ama daha çok ihh, kpc ve ohb var belki one'da ekleyebilirim. hsbc fonları da güzel bakabilirsiniz |
Yatırım sohbetleri, anlık muhabbet, kaynaşma, selamlaşma (65. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
NVDA bilançosu dün geldi ve tek başına abd borsasını ayakta tutuyor. Günlük %10 yükselişte, 2.3 trilyon dolarlık şirket oldu. Tesla ve amazonun toplam değerini geçmiş durumda. Umarım alanlar vardır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
muazzam bir hisse, son 6 ayda bile +150% yaptı.
hangi platformdan işlem yapıyorsunuz, bir de şriketlerin bilanço nakit akışı vb makro indikatörlerini görebileceğimiz bir site var mı tavsiye edebileceğiniz?
arm, snowflake vs incelemek istediğim firmalar var,
-
şu an 1150 usd sınırına dayandı.
11 haziranda bedelsiz verecek.
midas kullanıyorum ben.
bahsettiğiniz incelemeleri tweeterdan ve tradingviewden yapabilirsiniz hocam.
Teşekkürler güzel konu olmuş.
Su yabancı senetleri bizim bankalardan alabilsek banka harici aracı kurumlara hiç güvenemiyorum, bizim bankalardan alınmıyor değil mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
işbankası ve akbank'tan alınabiliyor.
ayrıca kullandığım midas uygulaması da spk lisanslı.
-
Hocam midası biliyorum da niyeyse banka harici içime sinmiyor, şimdi biraz araştırıyordum da vergi olayı da varmış sanırım o nasıl oluyor, bankalar otomatik kesmiyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cardigans78 -- 4 Haziran 2024; 11:18:52 >
Hocam vergi işi nasıl oluyor yurtdışı işlemlerde vergi varmış
kesmiyor, daha önce işbankasını kullanmıştım.
biraz önce albaraka ya baktım, minimum 50 usd komisyon diyor, sapıtmışlar...
vergi işine hiç bakmadım, vergi verecek kara geçelim de o zaman düşünürüz:)
midas
ABD borsalarından elde ettiğim alım/satım gelirleri için vergi ödemeli miyim? - Midashttps://www.getmidas.com/destek/amerikan-borsalari/vergilendirme/abd-borsalarindan-elde-ettigim-alim-satim-gelirleri-icin-vergi-odemeli-miyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmavcu -- 4 Haziran 2024; 18:36:2 > -
Selamlar arkadaşlar, hisse alım(örnek AKBNK,GARAN,ISCTR,THYAO,vb..) işlemlerinde en düşük komisyon hangi bankada kesiliyor ve kullanım olarak hangisini önerirsiniz ?
Ziraatbank 0,001 yazmışlar(kampanyalı hesaplarda) +BSMV yazıyor ama sanal şube sayfasında kürtaj ücretinde BSMV ücreti eklenmemiş..
-
Selam dostu bu hangi hisse
-
Arkadaşlar merhaba. Zamanınızı alacağım kusura bakmayın bir sorum var. Dövizim var az biraz, bunu normal döviz hesabına dolar olarak yatırıp, dolar olarak çekebilir miyim Garanti'de?
-
Elbette ama miktar yüksekse bir gün önceden haber vermek gerekir
Dünkü %5 yükselişle 1224 usd'a geldi.
Şu an 3 trilyon dolar değerin üzerine çıktı.
apple'dan daha değerli, microsoftun arkasında ABD borsasısın en değerli ikinci şirketi oldu.
umarım alıp da faydalanan olmuştur.
-
nvidia
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunshines35 -- 6 Haziran 2024; 17:18:59 > -
Dostlar ben de tarla yatırımı ile ilgili genel görüşünüzü merak ediyorum. Birçok alanda yatırım yapmaya çalışıyorum. Borsa, faiz, altın vs… Anadoluda 300-400k değerinde tarlalar var. Bunlara bu dönemde yatırım yapmak ne kadar mantıklıdır diye düşünüyorum ara sıra. İmara açılma ihtimali olanlar çok çok daha pahalı. Ben zaten uzun vadeli düşünüyorum. Belki 10-15 sene kalabilir bende. Sizce yatırım yapmak doğru olur mu ucuz tarlalara
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X