Şimdi Ara

Yatırımlık Arsa Almak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
7.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yatırım amaçlı İstanbul yakınlarında tarla önerisi olanlar yazabilir mi

Emlak reklamı yapacaklar gelmesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• vermeyi dusundugunuz dusundugunuz fiyat araligini yazarsaniz ona gore yorum yazilabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50-100 arası düşünüyorum

• İyi ki emlak reklamı istemedik hemen yapıştırmışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: kvolkan

İyi ki emlak reklamı istemedik hemen yapıştırmışlar
    arsa istanbul civarı pahalı fiyat için siteleri takip etmek lazım yada güvenebileceğiniz kişiler satılık arsa tarla v.s. duyduklarında haber vericekler
    aracısız komisyonsuz.Uygun fiyata bulduklarınıda araştırman lazım.İstanbul çevresi Asya yakası köylerinde yada Avrupa yakası
    (Habipler,Pirinççi,Kayabaşı,Arnavutköy,Taşoluk,Haraççı,Çilingir,Dursunköy,Yassıören,Baklalı,Boyalık,Balaban ve Çatalca köylerinde 10-15 yıl önce fiyatlar uygundu alamadık şimdi kanal,tem,havaalanı derken uçtu fiyatlar.Artık zor geçenlerde arkadaşın biri siteden bulduğu ilanı araştırmaya almış yer hisseli yerin tamamı 25 kişi hangi birini toplayabilirsin milti milyarder olmak lazım tamamını elde etmek için bunlardan birinden alsa diğer 24 ü ne olcak
    bide üstüne çılgın proje kanala yakın acil satılık demiş adam tabii ki öyle der.Elinden çıkartması lazım bu bölgelerde çoğu Tarım arazisi kimine DSİ yada Şimdi
    İSKİ kullanım izni vermiyor bile belli alanlara sulu tarım yada kısıtlı tarım izni veriyor alacağınız yeri iyi soruşturun hatta hissadarlarını bile biri satıyor çoğu satmıyor kardeşim o kadar kişinin içinde işin zor arsa tarla emlak iyi araştırmak lazım özelliklede bu bölgelerde müstakil yer her zaman daha iyi ne olursa olsun yer senin başka kimse yok içinde istediğin ek dik yada beklet kazancı senin kimseyle uğraşmazsın.Benden bu kadar söylemesi.

• Çok teşekkürler ustam ilginize çok açıklayıcı olmuş

• kvolkan kullanıcısına yanıt
    yardımcı olabildiysek ne mutlu tekirdağ,kırklareli,edirne,çanakkale,gelibolu,bursa,iznik,kocaeli bölgelerinede bakabilirsin 3 yıl beklersin ama prim yapar bu bölgelerde de gelişim hızlı yinede araştır...
    @kvolkan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İcradan arsa veya ev almak
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arnavutköyde bi yatırım yaptım zaten ustam Nakkaş a şimdi dedikleriniz doğrultusundada ufak bi araştırma yapıcam

• Tekirdağ da da sarayda yaptım ama anadolu yakasında pek mantıklı gelmedi şimdi onu araştırcam

• bizim silivri gumusyaka da köşebaşi arsamiz var sahibinden olarak satiliga cikardim 1 aydir (bugun yeniledim) internetten .Birkac kisi aramisti yani cok arayan yoktu . Millet emlakcilara domalmaya alismis :) tabi fiyatta fazla gelmis olabilir cunku cogu ufak capli yatirim yapiyor . İlana bakmak isteyen olursa pm atmasi yeterli. Arsa alirken köşe olmasi ayri deger katiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Champarator

bizim silivri gumusyaka da köşebaşi arsamiz var sahibinden olarak satiliga cikardim 1 aydir (bugun yeniledim) internetten .Birkac kisi aramisti yani cok arayan yoktu . Millet emlakcilara domalmaya alismis :) tabi fiyatta fazla gelmis olabilir cunku cogu ufak capli yatirim yapiyor . İlana bakmak isteyen olursa pm atmasi yeterli. Arsa alirken köşe olmasi ayri deger katiyor
    Köşe olması derken ? Ne açıdan değer katıyor Arsa alacağım mesela bakıyorum bakıyorum önü arkası bomboş ana yol falan geçmiyor.Silivir için konuşuyorum.Saracoğlu sitesinin orada mesela arsalar var satılık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Köşe olması derken ? Ne açıdan değer katıyor Arsa alacağım mesela bakıyorum bakıyorum önü arkası bomboş ana yol falan geçmiyor.Silivir için konuşuyorum.Saracoğlu sitesinin orada mesela arsalar var satılık.

yani 2 yola cephe oluyor boylece önü acik ferah oluyor ve kapanmiyor köşe arsalar biraz daha pahalidir ama değer. Silivri yi pek bilmiyorum ne desem yanlis olur .

• quote:

Orijinalden alıntı: Champarator

quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

yani 2 yola cephe oluyor boylece önü acik ferah oluyor ve kapanmiyor köşe arsalar biraz daha pahalidir ama değer. Silivri yi pek bilmiyorum ne desem yanlis olur .

Alıntıları Göster
    Yatırımlık arsayı öncelikle yerinde görmek lazım ve araştırma gerekiyor.
    http://emlakmusaviri.net/27/emlak-soru-cevap-bolumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertcan03 -- 14 Ağustos 2016; 19:38:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan03

Yatırımlık arsayı öncelikle yerinde görmek lazım ve araştırma gerekiyor.
    http://emlakmusaviri.net/27/emlak-soru-cevap-bolumu

Alıntıları Göster
    https://www.youtube.com/watch?v=3oF-uLblQCU
    yukarıdaki filmi izleyip

benimle irtibata geçebilirsiniz.Tabiiki bu kadar sürede herhangibirşey almadıysanız.

selçuk
    0 545 422 34 34

• quote:

Orijinalden alıntı: shazneci

https://www.youtube.com/watch?v=3oF-uLblQCU
    yukarıdaki filmi izleyip

benimle irtibata geçebilirsiniz.Tabiiki bu kadar sürede herhangibirşey almadıysanız.

selçuk
    0 545 422 34 34

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar , İzmir çandarlıda yazlıkların olduğu bir muhitte yatırım amaçlı arsa almak istiyoruz. Şöyle anlatayım o muhit tepelik bir yer bizim almayı düşündüğümüz yerde yukarda kalıyor baya ( plaja 400 mt kadar uzaklıkta ve tepede ). Arsa projeli 300 m2 ,2 kat imarlı birde bodrum katı var artı sahibi 7.000 tl'lik proje çizdirmiş - bize verdiği fiyatta 40.000 TL . Birde bu arsa kooperatife bağlı ve bu arsayla birlikte bize yarım arsa daha verecekler herhangi bi yerde ( ilerde onu kalan yarımın sahibi olan kişiye satma şansımızda olacak ) . Eğer alırsam paranın yarısını kredi çekeceğim yani yaklaşık 5000 tl gibi faiz ödeyeceğim + 3 ayda birde 90 tl koop.aidatı ödemesi olacak oda yılda 270 tl yapıyor yani 5 sene satmasam bana 46.350 tl gibi bir rakama mal olmuş olacak . Aracı olan tanıdığımız var o muhitte kısmen müteahhitlik yapıyor yaklaşık 15 senedir orada oturuyor kendisi yıllar önce orada 2-3 tane ev olduğunu zamanla dolduğunu asla elimizde kalmayacağını söylüyor ama aile büyüklerimizde size yakın bi yerde değil arsa nerden kime satacaksınız diyorlar . Bizim amacımız alıp 2-3 sene sonra satmak değil yani nerden baksanız bir 8-9 sene dursun gözüyle bakarak girmek istiyoruz bu işe. Evet aslında kulağa oldukça mantıklı bir yatırım gibi geliyor. Ama hani yazlık bi yer dedim öle merkezi konumda da değil plajıda aman aman bir plaj değil sakin sessiz bir ortamı var şehir merkezine aşağı yukarı 5 km kadar uzaklıkta kalıyor. Ama bir taraftanda şöyle düşünüyorum her yer gelişme halinde yazın gelip orada 3 4 ay yaşayan varlıklı insanlar var illaki zamanla kalabalıklaşıp gelişecektir. Karar veremiyoruz bir türlü :( En çok tereddütte kaldığım aklımı çelen durum arsanın tepede olması yani araba çıkıyor evet ama. Özetle sizler ne düşünürdünüz bu durumda? kıymetli yorumlarınız bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: NİMETTEK

Merhaba arkadaşlar , İzmir çandarlıda yazlıkların olduğu bir muhitte yatırım amaçlı arsa almak istiyoruz. Şöyle anlatayım o muhit tepelik bir yer bizim almayı düşündüğümüz yerde yukarda kalıyor baya ( plaja 400 mt kadar uzaklıkta ve tepede ). Arsa projeli 300 m2 ,2 kat imarlı birde bodrum katı var artı sahibi 7.000 tl'lik proje çizdirmiş - bize verdiği fiyatta 40.000 TL . Birde bu arsa kooperatife bağlı ve bu arsayla birlikte bize yarım arsa daha verecekler herhangi bi yerde ( ilerde onu kalan yarımın sahibi olan kişiye satma şansımızda olacak ) . Eğer alırsam paranın yarısını kredi çekeceğim yani yaklaşık 5000 tl gibi faiz ödeyeceğim + 3 ayda birde 90 tl koop.aidatı ödemesi olacak oda yılda 270 tl yapıyor yani 5 sene satmasam bana 46.350 tl gibi bir rakama mal olmuş olacak . Aracı olan tanıdığımız var o muhitte kısmen müteahhitlik yapıyor yaklaşık 15 senedir orada oturuyor kendisi yıllar önce orada 2-3 tane ev olduğunu zamanla dolduğunu asla elimizde kalmayacağını söylüyor ama aile büyüklerimizde size yakın bi yerde değil arsa nerden kime satacaksınız diyorlar . Bizim amacımız alıp 2-3 sene sonra satmak değil yani nerden baksanız bir 8-9 sene dursun gözüyle bakarak girmek istiyoruz bu işe. Evet aslında kulağa oldukça mantıklı bir yatırım gibi geliyor. Ama hani yazlık bi yer dedim öle merkezi konumda da değil plajıda aman aman bir plaj değil sakin sessiz bir ortamı var şehir merkezine aşağı yukarı 5 km kadar uzaklıkta kalıyor. Ama bir taraftanda şöyle düşünüyorum her yer gelişme halinde yazın gelip orada 3 4 ay yaşayan varlıklı insanlar var illaki zamanla kalabalıklaşıp gelişecektir. Karar veremiyoruz bir türlü :( En çok tereddütte kaldığım aklımı çelen durum arsanın tepede olması yani araba çıkıyor evet ama. Özetle sizler ne düşünürdünüz bu durumda? kıymetli yorumlarınız bekliyorum.

Görmeden yorum yapmak çok kolay değil ancak bazı kişiler özellikle tepeden deniz gören yerleri daha çok beğeniyor ve almak istiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: siyahbeyazh

quote:

Orijinalden alıntı: NİMETTEK

Görmeden yorum yapmak çok kolay değil ancak bazı kişiler özellikle tepeden deniz gören yerleri daha çok beğeniyor ve almak istiyor.

Alıntıları Göster
    Merhabalar Antalya manavgatta satılık arsam var yanında otel bulunmakta denize sıfır eğer ilgilenirseniz aracısız verebilirim 49500 m2

• quote:

Orijinalden alıntı: smarter06

Merhabalar Antalya manavgatta satılık arsam var yanında otel bulunmakta denize sıfır eğer ilgilenirseniz aracısız verebilirim 49500 m2

Alıntıları Göster
    Merhabalar,

Herhangi bir emlakçı veya komisyoncu değilim öncelikle bunu belirtmek isterim.

Alanya / Antalya bölgesinde 3.349M2 imarlı kıymetli bir arsa sahibiyim. Direkt olarak yatırımcılar ile temas kurmaya çalışıyorum.

Eğer Arsa ile ilgilenirseniz tarafıma dönüş yapılmasını rica ediyorum. Detayları telefon veya mail ile aktarabilirim.

0530 244 18 90 (zekidogan@betaoptik.com)

• smarter06 S kullanıcısına yanıt
    hocam arsa hangi beldede?
  • Hankara kullanıcısına yanıt
    Manavgat seydiler koyü tarafında Ayrıca içinde 15 donümlük hazine arazisi var onunda sahibi olacak alacak kişi Telefonda bilgi verebilirim mesaj olarak bana ulaşırsanız eğer
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.