Şimdi Ara

Yavaş olan depolama diski sistemi yavaşlatırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bende şuan 160GB 3.5 disk var kendi sistemimde takılı bir arkadaştan kendime 320GB 2.5 disk aldım arkadaşda denedik sistem 10 dakika 1 klasör 1 dakikada açıldı ben bu diski sistemime depolama olarak takacağım yani windowsumu bu yavaş diske kurmayacağım yinede sistem yavaşlarmı?

• Arkadaşlar cevap?

• Diskte bad sektör varsa etkiler. HD tune ile disk sağlığına bakınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam sağlığını bilmiem takmadım sisteme ama 320gb 5400rpm

• Üzerine windows kurmayacaksan genel sistemi etkilemez ama su var sen o hdd ye girdin ve badsector lü bir dosyaya erismeye calistin, hata yasayabilirsin yahut seni bekletebilir, bu genel sistemin yavasligi degil senin erisim yapmaya calistigin ortamin yavasligindan kaynaklanir. Bu farki anlamak gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yani benim sistemimi yavaşlatırmı hocam? ben kendi sistemime takdım bu hdd yi çok kastı ama windows kurdum. şuan kasma yok hızlı hdd mi takdım yavaş olanı depoalama yapınca kasar mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ReisEmre06

yani benim sistemimi yavaşlatırmı hocam? ben kendi sistemime takdım bu hdd yi çok kastı ama windows kurdum. şuan kasma yok hızlı hdd mi takdım yavaş olanı depoalama yapınca kasar mı?

Çok cızırtı geliyorsa elbette etkiler Windows ta etkilemese bile bir oyun oynarken donma bile yapar. Bir dosyayı açarken geri çağırırken sıkıntı çıkarır. Yani sağlığı bozulan bir HD sistemde sıkıntı cikarmasa bile duruna göre uygulamalarda illa sıkıntı çıkarır. Eski nesil diskler bozuk olduğunda sistemi etkiler.

Not: sistem kurulu değilmis pardon. Bozuksa İçine attığın dosya, oyun vs geç açar çok güvenme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meandroslu -- 28 Şubat 2022; 22:12:23 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yavaş diskten biraz cızırtı geliyor.Ama oyunlarımı o diske kuramyacağım sadece video felan.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.