Bildirim
Yavaş olan depolama diski sistemi yavaşlatırmı?
Amazon.com.tr: 4 al 3 öde! promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/AMB9Y17O1SUO8
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Arkadaşlar cevap?
-
Diskte bad sektör varsa etkiler. HD tune ile disk sağlığına bakınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam sağlığını bilmiem takmadım sisteme ama 320gb 5400rpm
-
Üzerine windows kurmayacaksan genel sistemi etkilemez ama su var sen o hdd ye girdin ve badsector lü bir dosyaya erismeye calistin, hata yasayabilirsin yahut seni bekletebilir, bu genel sistemin yavasligi degil senin erisim yapmaya calistigin ortamin yavasligindan kaynaklanir. Bu farki anlamak gerek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yani benim sistemimi yavaşlatırmı hocam? ben kendi sistemime takdım bu hdd yi çok kastı ama windows kurdum. şuan kasma yok hızlı hdd mi takdım yavaş olanı depoalama yapınca kasar mı?
-
Çok cızırtı geliyorsa elbette etkiler Windows ta etkilemese bile bir oyun oynarken donma bile yapar. Bir dosyayı açarken geri çağırırken sıkıntı çıkarır. Yani sağlığı bozulan bir HD sistemde sıkıntı cikarmasa bile duruna göre uygulamalarda illa sıkıntı çıkarır. Eski nesil diskler bozuk olduğunda sistemi etkiler.quote:
Orijinalden alıntı: ReisEmre06yani benim sistemimi yavaşlatırmı hocam? ben kendi sistemime takdım bu hdd yi çok kastı ama windows kurdum. şuan kasma yok hızlı hdd mi takdım yavaş olanı depoalama yapınca kasar mı?
Not: sistem kurulu değilmis pardon. Bozuksa İçine attığın dosya, oyun vs geç açar çok güvenme.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meandroslu -- 28 Şubat 2022; 22:12:23 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yavaş diskten biraz cızırtı geliyor.Ama oyunlarımı o diske kuramyacağım sadece video felan.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X