Annem duymuş sesini ben de gittim buldum bunu. Daha çok küçük elime alıyorum emcek yer arıyo:) eğer annesini bulamazsam mümkünse emzirebilecek bir anneye veya bakmak isteyen birine vericem. Hiç vermek istemem ama zaten kedimiz var. Buradan duyurmak istedim.
Eskişehirdeyim, isteğe bağlı Ankara'ya da getirebilirim. Fotoğrafı budur:
3 yıl önce bu zamanlarda (yine 2. vize zamanıydı) kendi kedimizi depomuzda bulmuştuk. Annesine vermiştim ama sonra arka bahçemizi mekan edinmişlerdi:D bunlara kutu buldum yiyecek verdim bi süre. Ama aşıktım resmen kedimize o zamanlar ve yabani olduğu için elime bile alamıyordum:( aradan zaman geçti ben bunu yakaladım ve bakmaya başladık. Yeri gelmişken anlatıyım dedim:)
Büyük kedi yavru kediyi çok sever aslında, oyunlar oynar?
bi de bizimkine sor onu, hangi kedi yanına gelse "kıhh" diye bi ses çıkarıyo:D şimdiye kadar tek kediyi sevip oynadı. şu an farklı odalarda tutuyoruz. alışır mı bilmem ama zor görünüyo.
Hocam bu brezilya kısa tüylüsü kırması isterseniz ben ona ankarada bi sorar bi anne bulurum. Bende bir iş yerinden 6 yavrudan ikisini aldım ordada anneleri varmış. Aynı türler zaten.
FenerLi-GenÇ
kullanıcısına yanıt
O sıra barınağı aradik aldılar, zaten sahiplendirme olur dediler. Tabi gozumuz arkada kaldı özledik çükübiği:))
ahaha çükübik iyi etmişsiniz hocam. Elinize sağlık