Şimdi Ara

Yavru kedi buldum. Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nasıl beslemem lazım. Veterinere götürsem ne kaç para ister. İlgili biri yardım edebilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dun bende buldum bir tane hocam. Biberonla suyla karisik sut veriyorum. Kucagima yatirip seviyorum sonra da uyutuyorum. Daha once de besledim yardimci olabilirim sikinti ne?

• Hasta olmasında korkuyorum. Aldığımda titriyodu. Okula getirdim sıcak biyere gidip ılık süt içirdim. Arada hapşuruyo galiba. O tarz bi ses çıkarıyo. Ne kadar arayla nasıl beslemem lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: wedco

Hasta olmasında korkuyorum. Aldığımda titriyodu. Okula getirdim sıcak biyere gidip ılık süt içirdim. Arada hapşuruyo galiba. O tarz bi ses çıkarıyo. Ne kadar arayla nasıl beslemem lazım.

Hasta olmus olabilir sicak polar kuck ve hafif bir battaniyeye sar kucaginda tut. Gerekirse battaniyenin icine koy. Uzerini hafifce ort icinde kendisi durur. Ufak bir hava deligi koyarsan bogulmaz merak etme. Mutlaka kucaginda tut. Vucut isin onuda isitsin. Betona yada kutuya koyup iyilesmesini bekleme. Benim tavsiyem bir kac gun bu sekilde sicak tut. Eger hala iyilesmezse veterinere gotur. Maksimum 3-5lira ilac parasi verirsiniz. Sut konusuna gelince yavru kediler cok icmek isterler. Bir seferde az icer ama cok gecmeden acikir. Sutunu iyice sulandir. İlik sut ver. Soguk verme. Sutu sulandirman cok onemli yoksa kabiz olup olebilir. Kedi mamasi almaya kalkma. 1 yasina kadar kedi mamasi yok. Unutma

Edit: hocam istersen kucagina battaniyeyi ser. Kolunun ic kismina sarilacak sekilde yatir. Battaniyenin diger parcasini ort. Kolun ve kedi battaniyenin icinde kalsinlar. Hem sana alisir hemde daha rahat isinir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Altug -- 29 Nisan 2014; 11:45:45 >

• Çok teşekkür ederim. Bikaç gün sıcak tutmayı denerim olmadı veterinere götürürüm

• quote:

Orijinalden alıntı: wedco

Çok teşekkür ederim. Bikaç gün sıcak tutmayı denerim olmadı veterinere götürürüm

Bir kac tane de fotograf atarsan cok iyi olur. Benim kediyi biraz once uyuttum. Simdi fotograf cekersem uyanir. Suan oyuncaga sarilmis yatiyor battaniyenin icinde

• Hırkadan ayrılmak istemiyo

• Fotoğraflar görünmüyor
  • Mobilden bağlanıyorum sıkıntı okuyo. İsteyenler cep telefonunu pm'den atsın whatsapp'ten gönderiyim

• Sevap point +1

• Kör oldum fotolar yüzünden

• İyi bakılmazlarsa ölebilirler. Her yavru kedinin birirkaç haftalıkken geçirdiği bir hastalık var, adını hatırlayamadım şimdi. Bünyesi kuvvetli olan yavrular bunu hemen atlatır ama zayıf olanlar ölebilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Altug

Dun bende buldum bir tane hocam. Biberonla suyla karisik sut veriyorum. Kucagima yatirip seviyorum sonra da uyutuyorum. Daha once de besledim yardimci olabilirim sikinti ne?

Ayıptır sorması, veterinerler de ssk geçiyor mu? Ya da devlet hastaneleri evcil hayvanlara falan bakıyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Albert Enişten

quote:

Orijinalden alıntı: -Altug

Dun bende buldum bir tane hocam. Biberonla suyla karisik sut veriyorum. Kucagima yatirip seviyorum sonra da uyutuyorum. Daha once de besledim yardimci olabilirim sikinti ne?

Ayıptır sorması, veterinerler de ssk geçiyor mu? Ya da devlet hastaneleri evcil hayvanlara falan bakıyor mu?

Ahaha bilmiyorum hocam. Devlet hastahanesi olmaz ama veterinerlerin dukkanlari oluyor. Gotur oraya bakiyorlar

• Belediyelerin veterinerleri var ya...
  • Aaa çok tatlı. Kes onu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.