Şimdi Ara

Yavru kedim kapıya sıkıştı Artık arka ayaklarına basamıyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
1
Favori
14.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok tatlı bir kediydi hocam hatırladım konunuzu.En kısa zamanda iyileşir inşallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam merhaba bende internet cafe de çalışırken annesiz kedi vardı bakıyodum besliyodum yavru gece nete alıyodum sabah bırakıyordum geziyodu karnını doyuruyordum neyse bi ara doyurdum kedi saldım gezsin diye 1-2 saat oldu bir bakim dedim bir baktım sürünüyodu kedi aldım elime arkadaşla götür veteriner hiç bişi demediler ilgilenmedi parası olana bakıyorlar sonra 3 gün öyle baktım bu arada kameradan baktım motor geri geri giderken çıkacağı yerden ezmiş belden aşa felç kalmış sonra biri hayvan ambulans varmış ilk defa duydum 24 saat içinde geliyorlar mış abiye verdim kediyi vermiş 2 gün sonra kediyi uyutmuşlar
  • Veteriner yok madem, tanıdık dr. varsa ona götürun, verin 100 lira o da bakar, nesi var söyler hic olmazsa...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlginiz için teşekkür ederim. Kendi imkanlarimla kediye baktım ve çok şükür kedi kendine geldi sayılır. Eski halinden eser kalmadı. İki hafta önce sürünerek yürüyen kedi şu anda koşuyor yuvarlaniyor oyun oynuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: messevim

İlginiz için teşekkür ederim. Kendi imkanlarimla kediye baktım ve çok şükür kedi kendine geldi sayılır. Eski halinden eser kalmadı. İki hafta önce sürünerek yürüyen kedi şu anda koşuyor yuvarlaniyor oyun oynuyor.

Gerçekten sevindim.Bizim yerimize de sev onu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SturmpioneeR -- 4 Kasım 2015; 13:34:48 >
  • quote:

İlginiz için teşekkür ederim. Kendi imkanlarimla kediye baktım ve çok şükür kedi kendine geldi sayılır. Eski halinden eser kalmadı. İki hafta önce sürünerek yürüyen kedi şu anda koşuyor yuvarlaniyor oyun oynuyor.

Sevindim dostum, gecmis olsun. Benimde var bi tane, aman bisey olacak diye odum kopuyor essolusu ya
  • quote:

Sevindim :)

• Hocam kuzenim veteriner. Akşam eve geldiğinde ben ona durumu anlatayım. Sizde bana resim video falan gönderirseniz güzel olur. Geçmiş olsun kedi adına üzüldüm.

Edit: Düzeldiğini şimdi gördüm. Sevindim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakkını Arayan Serçe -- 4 Kasım 2015; 13:42:25 >
  • Az önce çektim :)

Yavru kedim kapıya sıkıştı Artık arka ayaklarına basamıyor.

Yavru kedim kapıya sıkıştı Artık arka ayaklarına basamıyor.

• Dostum çok şükür kedi sağlığına kavuştu. Gerek kalmadi. Yinede teşekkür ederim :)

• Gielenberg G kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Tekrardan birşey olacak diye insanın ödü kopuyor

• Kedicik kedicik en sevdiğim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Eğer ayaklarını sürüyorsa felç kalmış olma durumu mevcut. bunu da göz önünde bulundurun.

İkinci olarak bir veterinerin kediye bakmıyorum kuşa bakmıyorum deme şansı pek yok. Ama ne yapıp edin mutlaka kediyi bir veterinere gösterin. gün geçtikçe düzeltilmesi zor durumlara yol açmasın.

Ne demek bi veterinerin kediye kuşa bakmama şansı yok ? Veterinerlik eğitimi geneldir ama mezun oluktan sonra ister pet ister kanatlı istesende büyükbaş yaparsın. Ben pet bilmiyorsam hayvanın sıkışan sinirlerinede birşey yapmam. Bildiğim bir meslekdaşım varsa ona yönlendiririm . Bana kalmış birşey. Getirdiğiniz kedi köpeklerle aynı seviyeye koyduğunuz veteriner hekimleri kölenizmiş gibi görmekten vazgeçin artık.

Hasta sahibi hocam kedininde sinirleri sıkışmış yazacaktım size ama zaten kendine gelmiş kedi. İlerde başka sıkıntılara yol açabilir imkan bulduğunuzda bir PET hekimine gösteriniz lütfen.

• kitaptakikurt kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz yer köy yeri ise dediğiniz gibi büyükbaşa bakarım diyebilir.

Ama bizdeki veterinerler hepsine bakıyor. Ben o şekilde düşünüp cevap verdim. daha " ben kuşa bakıyorum sadece" diyen veterinere rastlamadım. Yoksa hepsinin ihtisas alanı olması gerektiğini biliyorum ben de.

Kimseyi kölem gibi de görmüyorum. Ama veteriner ben bakmıyorum diyip başından savamaz. en fazla sizin dediğiniz gibi yapıp yönlendirir. Hayvan hastalıkları konusunda eğitim almış birisinin böyle durumdaki bir hayvanı " ben bakmıyorum bundan anlamam" diyerek baştan savması kabul edilebilir değil.
  • Piêr Dé Sans kullanıcısına yanıt
    Kanatlı derken pet kuşlarından bahsetmiyorum. Tavukçuluktan bahsediyorum.

Emin olun ben kediye bakmıyorum diyen adam ne yapacağını biliyordur. İnsaniyetle alakalı birşey. Yani şimdi ben büyükbaş seçtim diyelim; köyde adamın sağmal ineğine bakarken adamın evindeki kedisi sürüsünün başındaki köpeğinde genel muayenesini yaparım eğer isterse. Tamammen insaniyet, meslek etiği bu. Bunun için genel bi yorum yapmanız beni gerdi. Sert çıkıştıysam kusuruma bakmayın.

Daha okurken bile kimin nasıl bir hekim olacağı belli oluyor zaten. O konuda haklısınız.

• kitaptakikurt kullanıcısına yanıt
    Ben zaten bakmak zorunda gibisinden yorum yapmadım. Asıl öyle anlaşıldıysam ben özür dilerim.

Ben evinde 1 kedi, bir akvaryumu olan, apartman bahçesinde 13 kediye bakan, çocukluğundan beri yığınla hayvana bakmış birisiyim. Hayvan sevgisi konusunda biraz titizim de.

Bİr veterinerin kediye ben bakmam diyip başından savması bana normal gelmedi.

Avrupada veya amerikada kuş için, tavuk için, sürüngen için ayrı ayrı hastaneler, veterinerler var. Ama Türkiye o kadar gelişmedi henüz. O yüzden veterinerler kediden kuşa, balıktan tavşana her şeye bakıyorlar mecburiyetten.

Dediğiniz gibi, ineğin bağırsaklarını kontrol eden bir veterinerin köpek rahatsızlığına bakmıyorum diyip baştan savması garip olur. En nihayetinde adı ne olursa olsun bir canı kurtarmayı görev edinmiş şahısların ters cevaplar vermesi beni de geriyor.

• Masallah sirinde biseymis :)
  • On ayagi yerine on patisi deyince yuzumde neden bir gulumseme olusuyor? Cok tatli geliyor oyle.

• Piêr Dé Sans kullanıcısına yanıt
    Yurtdışında bırakın türleri, spesifik olarak göze, dişe vs. bakan hekimler bile var. Keşke bizim memleketimizdede olsa. Yavaş yavaş gelişiyor herşey. Daha beşeri hastahanelerimiz bile hasta reddiyor. Bu Türkiyede her meslek için geçerli bir sorun. Sağlık alanındada bahsetmemiz, aklımıza bile gelmemesi gereken birşey. Üzücü. Tekrar özür dilerim kötü bi zamanda denk geldi mesajınız derinlemesine düşünemedim.

Üniversite o kadar süre okuyup meslek etiğini öğrenmeyen, öğrenemeyen niteliksiz insanların eline düşmemek dileği ile iyi günler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kitaptakikurt

Kanatlı derken pet kuşlarından bahsetmiyorum. Tavukçuluktan bahsediyorum.

Emin olun ben kediye bakmıyorum diyen adam ne yapacağını biliyordur. İnsaniyetle alakalı birşey. Yani şimdi ben büyükbaş seçtim diyelim; köyde adamın sağmal ineğine bakarken adamın evindeki kedisi sürüsünün başındaki köpeğinde genel muayenesini yaparım eğer isterse. Tamammen insaniyet, meslek etiği bu. Bunun için genel bi yorum yapmanız beni gerdi. Sert çıkıştıysam kusuruma bakmayın.

Daha okurken bile kimin nasıl bir hekim olacağı belli oluyor zaten. O konuda haklısınız.

Koydeki goz hastaliginda uzmanlasmis bir tabibe kalbi sikismis bir hasta geldiginde, tabibin onu "Ben kardiyolog degilim." diyerek basindan savmasi kabul edilebilir bir sey degil tabii ki.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.