Bildirim
YAVRU KUŞ SORUNU(Ağaçtan Düşmüş)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Ağaçlar çok mu yüksek? Hiç yuvasına koyma şansınız yok mu merdivenle dahil? -
Bildiğin karga bu helal olsun bu arada duyarlı anadolu çocuğu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
valla yüksek sayılır, merdivenin ulaşabileceğini sanmıyorum. -
Bulgur nohut yiyeceğini sanmıyorum. Bir an önce yuvasına götürmeniz lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gece kavanoza sıcak su koyup , yanında koy, ama çok sıcak olmasın dikkat et. Gece onun yanına yatıp uyur, biraz iyileşince de eğer annesine gösterme olayını yaparsan gelir alır belki yavrusunu. -
Karga yavrusu bu eğer annesi elinde görürse sana saldırabilir Düşen ağacın dibine bırak ve biraz uzaklaş kedi falan gelirse kovala annesi ilgilenir -
Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.
Dediğiniz gibi bir an önce yuvasına ulaştırmak istiyorum , büyük ihtimal ağacın dibine bırakıcam -
quote:
Orijinalden alıntı: Dehhani.
Karga yavrusu bu eğer annesi elinde görürse sana saldırabilir Düşen ağacın dibine bırak ve biraz uzaklaş kedi falan gelirse kovala annesi ilgilenir
Bu arkadaşın dediği en mantıklısı gibi eğer annesi vs. yuvanın oralardaysa yavruyu bırakıp uzaklaşın ve bir müddet bekleyin ki kedi vs. dadanmasın o sıra. -
Ağacın dibine koysan da çare değil, yuvaya tekrar çıkamaz, yem olur. Tek çare yuvaya geri koymanız.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X