Şimdi Ara

YAVRU KUŞ SORUNU(Ağaçtan Düşmüş)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sitemizin bahçesindeki ağaçlara yuva yapan anne-baba kuşun yavrusu bu akşam yere düşmüş.
    Onu gören kedi de kovalamaya başlamış.
    Annesinin ve babasının ötüşlerinden ters bişi olduğunu anladım ve bahçeye bakınca kedinin kovaladığını gördüm.
    Gittim kediyi kovaladım eve getirdim. Şuan ne yapacağımı bilmiyorum.

Daha doğrusu kuşun cinsini bile tam bilmiyorum.:) Ayrıca yem olarak ne vermeliyim.
    Ayrıca bu gece yukarda mı kalsın -gece salarsam yine kedi kovalıcak gibi. Ayrıca ağaca da çıkarmak gerek annesinin yanıda,
    onu da nasıl yapacağımı bilmiyorum. Varsa başına böyle bir olay gelen yardımcı olurlarsa sevinirim. Şuan çok panik oldum yaw

YAVRU KUŞ SORUNU(Ağaçtan Düşmüş) YAVRU KUŞ SORUNU(Ağaçtan Düşmüş)

• Ağaçlar çok mu yüksek? Hiç yuvasına koyma şansınız yok mu merdivenle dahil?
  • Bildiğin karga bu helal olsun bu arada duyarlı anadolu çocuğu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mad_Jak kullanıcısına yanıt
    valla yüksek sayılır, merdivenin ulaşabileceğini sanmıyorum.
  • Bulgur nohut yiyeceğini sanmıyorum. Bir an önce yuvasına götürmeniz lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gece kavanoza sıcak su koyup , yanında koy, ama çok sıcak olmasın dikkat et. Gece onun yanına yatıp uyur, biraz iyileşince de eğer annesine gösterme olayını yaparsan gelir alır belki yavrusunu.
  • Karga yavrusu bu eğer annesi elinde görürse sana saldırabilir Düşen ağacın dibine bırak ve biraz uzaklaş kedi falan gelirse kovala annesi ilgilenir
  • Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.
    Dediğiniz gibi bir an önce yuvasına ulaştırmak istiyorum , büyük ihtimal ağacın dibine bırakıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dehhani.

Karga yavrusu bu eğer annesi elinde görürse sana saldırabilir Düşen ağacın dibine bırak ve biraz uzaklaş kedi falan gelirse kovala annesi ilgilenir

Bu arkadaşın dediği en mantıklısı gibi eğer annesi vs. yuvanın oralardaysa yavruyu bırakıp uzaklaşın ve bir müddet bekleyin ki kedi vs. dadanmasın o sıra.
  • Ağacın dibine koysan da çare değil, yuvaya tekrar çıkamaz, yem olur. Tek çare yuvaya geri koymanız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.