Şimdi Ara

yavru muhabbet kusu yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elime yuvaliktan atilali 3 gun olali bir muhabbet kusu gecti yemi dahi zor yiyor cok acikirsa kafesin zemininde ariyor yemleri bende kafesin her yerine serptim. Bazen parmagmla gagasina kadar goturuyorum ama tepkisiz kaliyor kasikla su iciyor. Ozetle sizden bakim ve dikkat etmen seyler hakkinda bildiklerinizi paylasmanizi ric ediyorum kus pet shoptan cikali 1 gun yani 1gundur ev ortamnda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anlglg -- 6 Nisan 2015; 1:48:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: anlglg

Elime yuvaliktan atilali 3 gun olali bir muhabbet kusu gecti yemi dahi zor yiyor cok acikirsa kafesin zemininde ariyor yemleri bende kafesin her yerine serptim. Bazen parmagmla gagasina kadar goturuyorum ama tepkisiz kaliyor kasikla su iciyor. Ozetle sizden bakim ve dikkat etmen seyler hakkinda bildiklerinizi paylasmanizi ric ediyorum kus pet shoptan cikali 1 gun yani 1gundur ev ortamnda

niye o kadar aldın ? bir 20-30 günlük olsun niye bu kadar acelen.Onu geçtim daha bilgin yokmus kuşa yazık ..
  • Kus pet shopta 20gun sure gecirmis zaten daha onceden de kus besledim ve ciddi ve uzun sureli arastirma yaptim konu actim cunku gozumden kacan bir seyler var mi ogrenmek istedim. Kafes yeri sık sık degistirilmemesi gerekiyormus bu tarz seyler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.