Şimdi Ara

yavruluk biraz acil :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 lepistesim hamile karinlari cok siskin ve arka kismi bayaga bir karardi yavruluk aldim biraz genis fakat hic kimse yavrulugu kullanmami onermedi ama bende yavrularimin yenmesinden korkuyorum sizce ne yapmali koyayımmi yavruluga

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheEndİsNear00

2 lepistesim hamile karinlari cok siskin ve arka kismi bayaga bir karardi yavruluk aldim biraz genis fakat hic kimse yavrulugu kullanmami onermedi ama bende yavrularimin yenmesinden korkuyorum sizce ne yapmali koyayımmi yavruluga

ya normalde yavruluk balığı strese sokuyo diyolar , Bence haklılarda . Ama doğumlar için başka akvaryumun yoksa ve yavruları yedirmemek istiyosan bu seferlik koy. Sonraki yavrular için akvaryumunu bitkilendir saklanma yerleri yap yada bu tür doğumlar için yeni 15-20 litrelik bi akvaryum yaptır. Ama akvaryumunu bitkilendirmek en iyisi olur hem seyir zevki hemde nüfusu dengelemiş olursun çünkü ilerde yavrular basına dert açabilir :D
  • Benim akvaryumumda sadece lepistes cinsi balık var. Akvaryumum da yavruların girip saklanabileceği kayalar, kökler, bitkiler ve rafya var. Hiç başka bir tanka yavrulatmaya çalışmıyorum. Her zaman gece ışığı kapattıktan sonra doğum başlıyor ve yavrular saklanıyor. 1-2 gün sonra balıklar kaçacak duruma geldiği zaman yukarıya çıkıp yüzmeye başlıyorlar. Akvaryumum da büyük lepistesten çok küçük yavrular var. Eğer akvaryumuna ne koyacağını bilirsen hiç sorun değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.