Şimdi Ara

Yaw wallaha hangi antivirüs kullansam şaşırdım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben hiç bi antivirüs programını kullanamıyorum,gerçekten bu konuda çok şey yazdım ama harbiden çaresiz kaldım,bitdefender kurdum nete giremedim, kaspersky kurdum pc windows a girmedi,benim pcde mi sorun war yoksa ben mi ayarlarını yapamıyorum bu programların,ne kursam olmuyo,bi nod32 wardı onu da kullanamıom artık,heralde kala kala avast a kaldık..

• dragon kardeş kaspersky internet security 6 yı tavsiye ederim sana komple koruma sağlıyor..

http://forum.donanimhaber.com/m_7102640/tm.htm

burdan ayrıntılara bakabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GregoR_MendeL -- 25 Temmuz 2006; 23:37:29 >

• Norton veya AntiVir olabilir kullanımları kolay sayılır (Kaspersky de iyi diyorlar ama pek kullanmadım 4.0 vardı kasınca çünkü işlem yapamıyordum arayüzü sıkıcıydı bende sildim norton kullanıyorum. Antivir de laptopda var oldukça hafif ve basit) ingilizcen varsa daha kolay gelecektir
  • avast fena diiil ama nod32 de kalmanı tavsiye ederim...bazı sitelerde ayarları var...ben şu ana kadar sorun yaşamadım şahsen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GregoR_MendeL

dragon kardeş kaspersky internet security 6 yı tavsiye ederim sana komple koruma sağlıyor..

http://forum.donanimhaber.com/m_7102640/tm.htm

burdan ayrıntılara bakabilirsin

Mcafee Security Suite uzun zamandır kullanıyorum memnunum

• quote:

Orijinalden alıntı: :::SpyNet:::

Mcafee Security Suite uzun zamandır kullanıyorum memnunum

Alıntıları Göster
    Ben kaspersky we nod32 taraftarıyım şahsen, nod32 trial kullandım çok memnunum ama dewam etmek için ücret istediği için bıraktım, neyse nod32 kaldırdım, kaspersky kurdum 6.0 ı herşeyiyle kurdum tamam dedi, sonra pc kapandı açıldı falan,bi taradı pcyi, tekrar kapanıp açıldı ama bu seferde windows a giremedim, sadece masaüstü resmim wardı başka bişeye erişemedim, öle kaldı ekran, bitdefender ı da tawsiye ettiler ama o da nete girişimi kesti msn açılmadı falan filan...

• quote:

Orijinalden alıntı: Wacom Intuos

Norton veya AntiVir olabilir kullanımları kolay sayılır (Kaspersky de iyi diyorlar ama pek kullanmadım 4.0 vardı kasınca çünkü işlem yapamıyordum arayüzü sıkıcıydı bende sildim norton kullanıyorum. Antivir de laptopda var oldukça hafif ve basit) ingilizcen varsa daha kolay gelecektir
    quote:

Orjinalden alıntı: mr.sparkle

Norton veya AntiVir olabilir kullanımları kolay sayılır (Kaspersky de iyi diyorlar ama pek kullanmadım 4.0 vardı kasınca çünkü işlem yapamıyordum arayüzü sıkıcıydı bende sildim norton kullanıyorum. Antivir de laptopda var oldukça hafif ve basit) ingilizcen varsa daha kolay gelecektir

ben 4 yıl norton kullandım ve ram ler iflas etmek üzereydi..ben tavsiye etmem ayrıca pc de 6 trackware ve 1 malware sürekli kalıodu silemiodu ad-aware dahil...ama nod32 kurdum ve temizledi hepsini...ayrıca nod32 kullanırken ram kullanımı 250-260 ama norton 360 civarında...norton un firewall ı güzel antüvirüs olarak 5 para etmez..bikere algısal özelliği çok zayıf ve çok virüs kaçırıyor...kasper ii ama norton da farkı yok..o da çok ram harcar...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dragon_fly

Ben kaspersky we nod32 taraftarıyım şahsen, nod32 trial kullandım çok memnunum ama dewam etmek için ücret istediği için bıraktım, neyse nod32 kaldırdım, kaspersky kurdum 6.0 ı herşeyiyle kurdum tamam dedi, sonra pc kapandı açıldı falan,bi taradı pcyi, tekrar kapanıp açıldı ama bu seferde windows a giremedim, sadece masaüstü resmim wardı başka bişeye erişemedim, öle kaldı ekran, bitdefender ı da tawsiye ettiler ama o da nete girişimi kesti msn açılmadı falan filan...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Dragon_fly

geçen ayki chip dergisi yada ondan önceki olması lazım onda 3 aylık şifre veriolar bence biyerden temin etmelisin...ben o şekil kullanıyorum şu an bitince biyerden bulurum ben(p2p)

• quote:

Orijinalden alıntı: kesh_fosil

quote:

Orjinalden alıntı: Dragon_fly

geçen ayki chip dergisi yada ondan önceki olması lazım onda 3 aylık şifre veriolar bence biyerden temin etmelisin...ben o şekil kullanıyorum şu an bitince biyerden bulurum ben(p2p)

Alıntıları Göster
    Hımm teşekkür ederim cewaplarınız için arkadaşlar, bi çözüm bulacaz bakalım, denemeye dewam edicez, bişeyler bulucaz eninde sonunda

• quote:

Hımm teşekkür ederim cewaplarınız için arkadaşlar, bi çözüm bulacaz bakalım, denemeye dewam edicez, bişeyler bulucaz eninde sonunda

Alıntıları Göster
    sana tecrübelerime dayanarak son tercihimi söyliim...nod32 işini yapabilirsen o olsun o olmassa kasper dene/umarım ram in yüksektir\ antivir kullanma(benim başımı yaktı ilk adsl aldıktan 2 gün sora)..norton un algısal özelliği az ve virüs kaçırır...firewall istersen de outpost...ben nod32 ve outpost kullanıom problemsiz..nod32 nin çözümü(p2p) ne demek istediğimi anladın sanırım..kolay gelsin

• quote:

sana tecrübelerime dayanarak son tercihimi söyliim...nod32 işini yapabilirsen o olsun o olmassa kasper dene/umarım ram in yüksektir\ antivir kullanma(benim başımı yaktı ilk adsl aldıktan 2 gün sora)..norton un algısal özelliği az ve virüs kaçırır...firewall istersen de outpost...ben nod32 ve outpost kullanıom problemsiz..nod32 nin çözümü(p2p) ne demek istediğimi anladın sanırım..kolay gelsin

Alıntıları Göster
    Kasper kullanın diyonuz da olmuyo işte açılmıyo meret windows,ramim 512 amd 2500 war bende,eskiden kasper kurduğumda canavar gibi çalışıyodu, ama şimdi kurunca nedense böle bi sorun yaratıyo, bunu kurmayı beceremessem,nod32 nin üç aylık sürümlerini kullanıcaz yada avasta dönecez,çünkü başka seçenek kalmıyo geriye..

• quote:

Kasper kullanın diyonuz da olmuyo işte açılmıyo meret windows,ramim 512 amd 2500 war bende,eskiden kasper kurduğumda canavar gibi çalışıyodu, ama şimdi kurunca nedense böle bi sorun yaratıyo, bunu kurmayı beceremessem,nod32 nin üç aylık sürümlerini kullanıcaz yada avasta dönecez,çünkü başka seçenek kalmıyo geriye..

Alıntıları Göster
    3 aydan sora yardımcı oluruz merak etme buralardayız..ulaşırsın

• quote:

3 aydan sora yardımcı oluruz merak etme buralardayız..ulaşırsın

Alıntıları Göster
    Eywallah saolun herşey için..
  • quote:

Alıntıları Göster
    2 yıldır nod32 kullanıyorum

2 yıllık 23 ytl lisansı
  • quote:

Alıntıları Göster
    ne demek...herzaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfaturk

2 yıldır nod32 kullanıyorum

2 yıllık 23 ytl lisansı

Alıntıları Göster
    Eeee çok ucuzmuş, nerden alacaz bunu..
  • quote:

Eeee çok ucuzmuş, nerden alacaz bunu..

Alıntıları Göster
    türkçe sitesi var orda bayilikler yazar..oralardan gidip lisans alabilirsin...netten oluyo mu bilgim yok ona alfaturk arkadaşım cevap verebilir sanırım...ama şaşma nod32 den düş peşine

• quote:

türkçe sitesi var orda bayilikler yazar..oralardan gidip lisans alabilirsin...netten oluyo mu bilgim yok ona alfaturk arkadaşım cevap verebilir sanırım...ama şaşma nod32 den düş peşine

Alıntıları Göster
    Eet nod32 den şaşmak istemiyom da bakalım,alabilirsem lisans güzel olur harbiden,alamazsak da bakıcaz başımızın çaresine..

• quote:

Eet nod32 den şaşmak istemiyom da bakalım,alabilirsem lisans güzel olur harbiden,alamazsak da bakıcaz başımızın çaresine..

Alıntıları Göster
    23 lira ucuz..oldu ki alamadın dediim gibi hallederiz sorun diiill..
  • quote:

23 lira ucuz..oldu ki alamadın dediim gibi hallederiz sorun diiill..

Alıntıları Göster
    Eet sudan ucuz aslında alsak iki sene hiç bişeyler uraşmayız,kafamız rahat olur walla, bi araştıralım bakalım..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.