Şimdi Ara

[&o]Yawwww Kafayı Yicem Nie Bİ Allahın Kulu Bana Yardım Etmio!!!!!][&o]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

service pack 2 de kurulu

ama oyun acıldıgı gibi donuyo

bana bi yardımcı olabilir misiniz???????*

ekran kartım dusuk acaba o yusden mi????(TNT2 64mb)

yardımlarınız için ºimdiden tskkrler!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herifmanyaq88 -- 13 Nisan 2006; 19:21:15 >

• download ettiysen orda bi sorun olmuş olabilir belki boş yer yok diye hepsini alamamış olabilir
  • O kadar kişi bakıp çıkıo biriniz cevap verseniz olurmusunuz be!!!!!!!

Azcık yardım sever olun bide TÜRK olcaksınız.....

Yakışmıyor size!!!!!!!!!

Hadi cevap beqliom!!!!!!!!!!!!

• neyi download ettiysem anlamadım

eger oyunu diosan oyunda sorun yok oyuna giriom tam acılıo adamları falan goruom donup kalıo olece!!!!!!!!!!!

yardımın için tesekkurler!!!!!!!!!!
  • Kardeş ben TURKUM ve sana guzel bi cvp vereyim... BIRAK JAPKOYUUUU GEÇ NORMAL BİZİM OYNADIGIMIZ SERVERA GEÇ BAK PİŞMAN OLMASSIN AMA JAPKODA ARADIGIN ZEVKİ BULAMICAKSIN...BUNA EMİN OLABİLİRSİN!!! hem japkoda herkez lvl 80 oolm ben sana soliyim bi kere çaban olmaz ki git yarım saat worm kes 1-2 tane mirage sahibi olursun cok dandik bence ama illaki banane sanane oynucam diyosun saygı duyarım ve sunu soliyimm
    o senin dil paketi yukelemdiginden dolayı olıuyo ark.ım
  • saol kardesimde daha iki gun oncesine kadar normali vardı gire miodum o yusden japko kurdum........

ares te lwl 37 magem war!!!!!!1 Flame + Flighting
  • Tabi sen bilirsin ama ben genede dusuncemi soledim dedigim gibi dil paketini yuklenmen gerekir
  • dil paketini nasıl yuklucez???

ayrıca explorer den baktım diller arasında japonca falan da war ama nası yapcamı bilmiom

eywallah saol!!!!!!!!!!!!1
  • yaw service pack 2 kurulu ama acılmıo oyun yaw baska tavsiye edebileceginiz bişi yok mu???????*

lutfen yardım edin yaw kafayı yicem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • dl de sorun olmustur Yoksa Sorun Cıkmaz.. Tekrar Kur Silip
  • senin ozman makinada sorun var
  • elinde xp cd si varsa cd rom a koy Başlat-denetim masası-bölge ve dil seçenekleri-diller sekmesini seç doğuasya dilleri yüklensin yazılıolan yeri seç ve yüklenmesini bekla oyuna gir düzelecektir
  • Şimdi Japco yu yüklüom tabü becere bilirsem umarım güsel bi oyundur umarım karşıma fazla sorun cıkmaz
  • Bu arada herifmanyaq88 cok saol demişsin rica ederim bu forum yardımlaşmak için kuruldu zaten ve beyler japkoyu bosverin ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.