Şimdi Ara

yayın anında geçici donma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Eski bir üye olarak forumda bazı sormak istediklerim var,

Teledünya üyesiyim, Formula 1 yarışlarını RTL-HD den seyretmekteyim ancak zaman zaman resimde donmalar olşmakta, bir üst veya alt kanala girip çıktıktan sonar düzeliyor..

TV.......UE-32F5570 SAMSUNG, akıllı tv, ayrıca kullandığım modül Neotion-conax cam, double descrambling...

Sorum::: Tv nin gerekli güncellemelerini düzenli yapmaktayım, ancak modülün ayrica güncelleştirilmesi de gerekmiyor mu? şayet gerekiyorsa bu konuda module nasıl ulaşıp güncelleştireceğim konusunda yardımınıza ihtiyacım var..

peşinen teşekkürler

• Eskiden hd mi vardı takardık siyah beyaza renklı cam oh mis gibi renkli ekran :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelde kablo ile bağlayınca bu tip problemler olmakta kullanmakta olduğunuz ucu kontrol edin ... olmassa sinyal sevyesini teknik servise tekrar ölçtürün .. kabloda sorun olabilir ..
  • Arkadaşım aynı sorun bendede vardı hala var aslında.KAç kez ekip geldi birşey yapmadan gittiler.Bende en sonunda arayıp ağzıma geleni söyledim bu seferde kablo ekibi gelip binanın kablo tv alt yapı kablolarını değiştirdiler güya fareler kemirmiş kabloları.Fakat gene aynı değişen bir şey yok.İstersen sende dene.Birde şikayetvar.coma mesaj at anında ekipler geliyor incelemeye.
  • En son güncellemelerle sorun giderildi özetle donma olayı düzeldi. bilgilerinize.
  • bende güncelleme olmadı
  • Aynı donma sorunu bende de var hd yayınlarda çok can sıkıcı yok mu çözümü off.
  • teledünya demekki böyle.yani donma olayları onlara göre normal bişey.çünkü yüz kez aradım bi bir sonuç çıkmadı
  • ben de sadece viasat explorer kanalında böyle. 10 gündür düzelmedi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.