Şimdi Ara

Yayın denizi Edebiyat SB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir arkadaşımda var çözdüğüm en zor kitap diyor çıkmış sorulara da çok yakınmış dediğine göre. Edeb hocam da tavsiye etti ama almadan bir de size sorayım dedim çözen var mı?Tavsiye eder misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Circassian.

Bir arkadaşımda var çözdüğüm en zor kitap diyor çıkmış sorulara da çok yakınmış dediğine göre. Edeb hocam da tavsiye etti ama almadan bir de size sorayım dedim çözen var mı?Tavsiye eder misiniz?

Şu an çözüyorum bu kitabı :D Açıkçası soruları güzel ve isabetli. O kadar da zor bir kitap da değil. Temelin iyiyse çok hızlı çözersin soruları. Illa ki zor SB istiyorsan limit'i öneririm sana...

• Devriman kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam sağol sınava mat sınavına kadar bunu bitiriyim aradaki bir haftada da limiti hallederim o zaman
    Bir de son olarak odtü edebiyat soru bankası nasıldır fikrin var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Circassian.

Tamamdır hocam sağol sınava mat sınavına kadar bunu bitiriyim aradaki bir haftada da limiti hallederim o zaman
    Bir de son olarak odtü edebiyat soru bankası nasıldır fikrin var mı?

Ya ben odtû'nün sadece 4'lü lys denemesini çözdüm onu da çözeli baya oldu. Soru Dağılımı biraz saçma o denemelerde ve sanki biraz Azeri Edebiyatına Önem vermişler gibime geliyor :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.