Şimdi Ara

Yayın tavsiyelerinize ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle kendimden biraz bahsetmek istiyorum.
    Forumun bu bölümüne ilkkez girdim.2009 sayısal çıkışlıyım , sağlık memuruyum atandım.Ama içimde ukte kaldı üniversite sınavına hiç çalışmadım bu sene olabildiğince zorlayacağım elimden gelen ne görmek istiyorum belki de hayalimdeki bölümü kazanacağım.

Konu başlıklarına bakınca sınava (sözde) hazırlık zamanlarım gözümün önüne geldi bahane üretmeyin köpek gibi çalışın KÖPEK GİBİ.En azından elinizden geleni yaptığınıza dair içinizde o vicdan rahatlığı olsun.Sevmediğiniz işte ayda 10k kazanacağınıza sevdiğiniz işte 2k kazanın mutlu olun hedefiniz neyse onun için köpek gibi çalışın bahaneniz olmasın , karşılığını alacaksınız.

Ben bu seti(fdd) almayı düşünüyorum yanına hediye olarak gelen soru bankalarının yanına ek bi kaç soru bankası daha eklemeyi düşünüyorum , neden mi bu set bizim zamanda en iyi yayın buydu , şimdi değişti ise tavsiyelerinize açığım.
    Matematik için temelim sıkıntılı az üzerine gidersem halledeceğimi biliyorum bunun için ekstra tavsiyeler bekliyorum.

• madem calısıyorsunuz bence konu anlatım set felan almayım internette konu anlatan iyi hocalarımız var (Behzat rasuli Mikail hoca ve Kimya özel gibi) bence bunlara yönelin bu hocalar ineternet aleminin en iyileri
    Edit: fizikte de umut öncül ve karaağaç var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcoyun -- 9 Kasım 2017; 12:29:3 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardımınıza ihtiyacım var
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.