Şimdi Ara

Yayından kaldırılmış konu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
10
Favori
4.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bisikletsever100 -- 7 Ocak 2021; 16:32:4 >

• Rtük oyunları yasaklayamaz. Öyle bir yetkisi yok onun. Ayrıca başında +18 uyarısı olan bir konunun içeriği tamamen kullanıcı sorumluluğundadır. Beyanlar hazırdır; "Biz uyarımızı yaptık" Yasaklanacak zibilyonlarca şey varken bu tür oyunları zor yasaklarlar. Konuya çıplaklık içeren fotoğraf koymuyorlar, cinsel içerikli videolar yok. Yani görüntüleri görmek için baya bir efor sarf etmen gerek. Oyunu indirip kuracaksın, yamayı yükleyeceksin, oynayacaksın. Bunları yapmaya hazır olan birisine zincir dahi vursan yapacağını yapar. Youtube'de bikini giyip kıçını başını göstermek ve abone toplamak için gösteri yapan binlerce kanal var. Başlarına bir +18 ibaresi ekleniyor. İçeriğe girenlerin tamamiyle kendi sorumluluğunda, yıllardır bu devran böyle ne yasak var ne kaldırılma... Ayrıca konuda 31 muhabbeti yapacak kadar ergenseniz bu oyunu oynayıp saatlerce asılmaktan da çekinmezsiniz. Witcher 3'de Triss'le yattığınızda nasıl asılmıyorsan böyle güzel hikayesi ve konusu olan içinde dramatik olayları da içeren konu gereği cinsellikle süslenmiş bir görsel romanı okurken/oynarken de asılmayacaksın! Oyun olarak oyna, konusunu takip et karakterleri tanı geç.! Şu tür konularda şöyle boş muhabbetler yapmayın artık. Gerek yoook!
  • Sürekli güncellenen ve yeni içerikler eklenen projelerin çevirilmesi zordur ama yinede destek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rtük oyunları yasaklayamaz. Öyle bir yetkisi yok onun. Ayrıca başında +18 uyarısı olan bir konunun içeriği tamamen kullanıcı sorumluluğundadır. Beyanlar hazırdır; "Biz uyarımızı yaptık" Yasaklanacak zibilyonlarca şey varken bu tür oyunları zor yasaklarlar. Konuya çıplaklık içeren fotoğraf koymuyorlar, cinsel içerikli videolar yok. Yani görüntüleri görmek için baya bir efor sarf etmen gerek. Oyunu indirip kuracaksın, yamayı yükleyeceksin, oynayacaksın. Bunları yapmaya hazır olan birisine zincir dahi vursan yapacağını yapar. Youtube'de bikini giyip kıçını başını göstermek ve abone toplamak için gösteri yapan binlerce kanal var. Başlarına bir +18 ibaresi ekleniyor. İçeriğe girenlerin tamamiyle kendi sorumluluğunda, yıllardır bu devran böyle ne yasak var ne kaldırılma... Ayrıca konuda 31 muhabbeti yapacak kadar ergenseniz bu oyunu oynayıp saatlerce asılmaktan da çekinmezsiniz. Witcher 3'de Triss'le yattığınızda nasıl asılmıyorsan böyle güzel hikayesi ve konusu olan içinde dramatik olayları da içeren konu gereği cinsellikle süslenmiş bir görsel romanı okurken/oynarken de asılmayacaksın! Oyun olarak oyna, konusunu takip et karakterleri tanı geç.! Şu tür konularda şöyle boş muhabbetler yapmayın artık. Gerek yoook!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azor ahaii -- 18 Haziran 2020; 1:44:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: azor ahaii

Rtük oyunları yasaklayamaz. Öyle bir yetkisi yok onun. Ayrıca başında +18 uyarısı olan bir konunun içeriği tamamen kullanıcı sorumluluğundadır. Beyanlar hazırdır; "Biz uyarımızı yaptık" Yasaklanacak zibilyonlarca şey varken bu tür oyunları zor yasaklarlar. Konuya çıplaklık içeren fotoğraf koymuyorlar, cinsel içerikli videolar yok. Yani görüntüleri görmek için baya bir efor sarf etmen gerek. Oyunu indirip kuracaksın, yamayı yükleyeceksin, oynayacaksın. Bunları yapmaya hazır olan birisine zincir dahi vursan yapacağını yapar. Youtube'de bikini giyip kıçını başını göstermek ve abone toplamak için gösteri yapan binlerce kanal var. Başlarına bir +18 ibaresi ekleniyor. İçeriğe girenlerin tamamiyle kendi sorumluluğunda, yıllardır bu devran böyle ne yasak var ne kaldırılma... Ayrıca konuda 31 muhabbeti yapacak kadar ergenseniz bu oyunu oynayıp saatlerce asılmaktan da çekinmezsiniz. Witcher 3'de Triss'le yattığınızda nasıl asılmıyorsan böyle güzel hikayesi ve konusu olan içinde dramatik olayları da içeren konu gereği cinsellikle süslenmiş bir görsel romanı okurken/oynarken de asılmayacaksın! Oyun olarak oyna, konusunu takip et karakterleri tanı geç.! Şu tür konularda şöyle boş muhabbetler yapmayın artık. Gerek yoook!
    "böyle güzel hikayesi ve konusu olan içinde dramatik olayları da içeren konu gereği cinsellikle süslenmiş bir görsel romanı okurken/oynarken de asılmayacaksın!"

Ben yine de bunları malum kitlenin keşfetmesinden korkuyorum o kadar.

• StoneOcean S kullanıcısına yanıt
    Being a DIK konusu sandım bunu bir an şimdi farkettim Summertime Saga imiş. Gülüyorsun ama Summertime Saga şimdiye kadar Patreon'da toplanmış en yüksek bağış'a sahip. Yani öyle boş ve dandik bir oyun olsa binlerce dolar (aylık) bağış almaz. Kimse bu oyundaki karikatür tarzlı göğüsleri görmek için para vermiyor o oyuna. Emin ol bununda hikayesi güzel, gerçi hepsini bitirememiştim ama oynadığım kadarı ile içine çekiyordu...

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konunun geri geldiğine sevindim. Forum yönetimine teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azor ahaii -- 18 Haziran 2020; 16:35:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONU KAPATILABİLİR
    12 yıl önce açıldı
    Konu Kapatılabilir
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam ensestli olanı mı çeviriyorsunuz?sonradan ensestin kaldırıldığını gördüm de çünkü
  • Bu konu kaldırılacak sanırım.
  • O, konu açıp kaldırılmasını siteyen elemanın bir taraflarına armağan olsun bu konu!
    Elinize sağlık hocam

• Merakla bekliyoruz, ekibin eline sağlık...

• Oyun iyi çerezlik bir oyun hikayesi de fena değildi, kolay gelsin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.