Şimdi Ara

Yayını pcye vermek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde digitruk mevcut yasal bir şekilde. Ben bu yayını bilgisayara aktarıp kaydetmek istiyorum. Çok komplike bişiy değil istediğim. Digiturk receiver ından gelen görüntüyü kaydetmek istiyorum. ne gibi malzemelere lazım bu durum. kablo olsun, analog bir tv kartı ya da capture kart gibi şeyler. Bu konularda biraz bilgisizim mazur görün. Aramalarım sonucunda da reciever dan gelen görüntüyü skystara bağlamak, phoenix kart yazıcı ile ilgili şeyler buldum. benim kastım bu değil. Digiturk de hangi kanal açıksa o kanalın görüntü pc ye gelsin ya da kayıt edeyim o görünütüyü. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

• Analog TV Kartını Receivere Bağlayıp Yayın Kaydetme

1- TV kartınızı Receiver'e bağlayarak daha net yayın izleme ve daha kaliteli kayıtlar yapabilme imkanı elde edebilirsiniz.

2- Bunun için yeterli uzunlukta normal anten kablosu, 1 adet erkek anten fişi ve 1 adet dişi anten fişi gerekiyor.

3- Kablonun her iki ucuna anten fişlerini monte edin.

4- Dişi anten fişini Receiver'in "RF OUT" yazan çıkış ucuna takın.

5- Erkek anten fişinide TV kartınızın anten girişine takın.

6- TV kartının frekans taraması yaptırılırsa UHF bandı CH30-CH40 frekansları arasında Receiverden gelen sinyali yakaladığı görülecektir.Örneğin benim sistemimde CH39'da yayını buluyor.

7- Eğer bağlantılarda bir hata olmadığı halde yayında parazitlenme varsa, Receiver'den RFOUT çıkış frekansını çakışmasız bir sinyal elde edebileceğiniz uygun bir yan kanala değiştirerek daha net bir görüntü alabilirsiniz.

8- Net bir bağlantı sağlandıktan sonra TV kartınızın kullanım klavuzundaki bilgilere göre kayıta geçebilirsiniz.

9- Eğer TV kartınız Divx, Xvid, MP4 gibi sıkıştırılmış kayıt formatlarını destekliyorsa bunları deneyerek daha az yer kaplayan kayıtlar yapabilirsiniz.

• öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Tv Kartım yok. Analog olarak hesaplı şeyler bakıyorum.
    http://www.sanalmarketim.com/urun/MT030ASU00/KWORLD-PVR-TV-7134SE-ANALOG-PCI-RADYOLU-TV-KARTI-
    http://www.sanalmarketim.com/urun/9750b6df1fe1981ebbf4e1c7534a7ebd/ASUS-ASUSTEK-My-Cinema-P7131-Analog-TV-+-FM-Radyo-Karti-
    bunları buldum. divx,xvid kayıt özelliği yok gibi ama sorun da olmaz geniş bi yere kayıt yaptıktan sonra xvid olarak biçimleyebilirim.
    dediğiniz kablo konusuna gelince
     Yayını pcye vermek.

bu mudur ? yeniden teşekkürler

• Digitürk Dcr modelinde Rf out çıkışı yoktur. Dcr modeli için scart çeviriciye ihtiyaç var.
  • eğer tv'de izlediğin dijital kaliteyi bilgisayarında da görmek istiyorsan dijital tv kartı da alabilirsin Scart kablosunu composit kabloya bağlıyorsun Composiit kablo tv kartı kutusunda oluyor zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kablo olmadan tv izlemek
    7 yıl önce açıldı
    Sadece ip tv için cihaz ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.