Şimdi Ara

<< Yaz Geldi Bir Pokemon Oyunu Yapalım Canımız Sıkılmasın :D >>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EVET ARKADASLAR BI OYUN YAPALIM BU GUNLERDE BENIM GIBI SIZINDE CANINIZ SIKILIYORDUR.ÇÜNKÜ ORTALIKTA ADAM GİBİ OYUN KALMADI.BUNUN ÜZERİNE Bİ OYUN YAPALIM DEDİM ONLİNE OLSUN HERKES BİRLEŞSİN SPRİTE,PROGRAMLAMA VS... ŞEYLERİ YAPALIM OLMAZMI.KATILMAK ISTEYENLER MSJ YAZSIN.
    İSMİNİ KENDİMİZ BELİRLEYECEĞİZ.

~~ KATILANLAR ~~

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gameanil -- 3 Temmuz 2008; 14:11:47 >

• Kasayı yan yatırmadan yapacaksan oynarım.
  • o konuyu biz yılmazla bilerek yaptık benk kasayı yan yatırmadım webcam i yan gösterttim anlayan anladı ztn
  • öle kolay deil bende bi ara kalkıştım map falan yaptım adam bannerleri kurdum yeni pokemon türleri yaptım kodlarla online hale getirdim ama hamachi gerekiodu oda paralı BEN SANA PM İLE ATIYIM ARKADAŞINLA OYNARSIN LPTOP VARSA 2 TANE
  • quote:

Orjinalden alıntı: gameanil

o konuyu biz yılmazla bilerek yaptık benk kasayı yan yatırmadım webcam i yan gösterttim anlayan anladı ztn

Yılmaz'la fazla takılma o zaman.
  • quote:

o konuyu biz yılmazla bilerek yaptık benk kasayı yan yatırmadım webcam i yan gösterttim anlayan anladı ztn

Yalan söyleme.
  • o konunun linkini bulsa ya biri
  • Adam gibi oyun olacaksa grafikerler,Mühendisler vs birleşerek yapılır.Öyle uyduruk maplarda hacklenmiş sprite'larla oyun olmaz.Üstelik bu sprite'lar nedir ya Pokemon orijinaldir fake'i olmaz olmaması lazım eğer oalcaksa yeni pokeleri seçkin grafikirler mühendisler bulacaktır.Bu dediklerimi lütfen yanlış anlamayın ama adam gibi oyun yapmak öyle kolay iş değildir.Normal öyle hacklenmiş oyun yapacaksan adam gibi oyun yapalım demiyeceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cırık -- 3 Temmuz 2008; 22:59:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yılmaz

quote:

Yalan söyleme.

la olum Dalga Geçmeyin

• quote:

Orjinalden alıntı: Mew_Three

quote:

Orjinalden alıntı: Yılmaz

quote:

Yalan söyleme.

la olum Dalga Geçmeyin

Dalga geçmiyorum, uyarıyorum.Bu yaşta yalana başlamış.Ayıp ayıp!

• oyun gereksiz
    birinin oyununu hacklicen onumuze elsiyum diamont olarak gelcek yok hamachisiydi fln hic cekemem
    ve de oynamam poke cyrusu tavsiye ederim
  • anildoya katılıorum

ben uğraşamam bi kere yapmaya kalkıştım 15 map yapınca sıkıo adamı
  • Ya bu iş böyle bişey yapalım isteyenler isim yazdırsın gibi işlerle olmaz... Aklındaki oyunu taslak halinde anlatırsın çizimler yaparsın vs. daha sonra msnni verirsin yapabilenlerle görüşüp halledersin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.