Şimdi Ara

Yaz İçin Hobiler (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
9
Favori
3.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yüzerim, bisiklet sürerim, kitap okurum, gezerim :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kitap okumakta iyi... mesela michael ende - momo kitabı gerçekten güzel bir kitap
  • basketbol oynayabilirsin.. pikniğe gidebilirsinn
  • arkadaşlarınla gezebilirsin.. nette takılabilirsin.. koleksiyon yapabilirsin.. yemek yapabilirsin hobi olarak..
  • konu güncel.. ilginç seyler paylaşın bence güzel bi konu..

cubeecraft yapabilirsin. yada örneğin gangnam style eskidi onun yerine harlem shake başladı. bir video yapıp yotube at. iyi izleyici kırar. yada bi ajansa kaydol belki oyunculuk için dizilere çağırırlar iyi para kırarsın..
  • Mutlaka bi dizi bitiririm, sayısız film izlerim,basket falan oynarım o tarz genelde
  • o değilde benim bu yaz fulll araba detay işiyle geçecek... (araba detay yani boya koruma iç temizlik falan kendim hobi amaçı çok sevdiğim bir iş) herkese tavsiye ederim hele hele kapalı bir garajınız varsa
  • elimde 10 kadar kitapla yaza giricem izleneek 50 taNE dizi indiricem 1 hadta antalyaya giderim game of thrones the walking dead true bloodu ve evrenle ilgili belgeselleri izliycem
  • Yüzecegim ve itlik yapacağım. (Torpil vs)

• ders+spor+film.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALONSO_06

Güzel konu takip

Ben de dışarı çıkar gezerim. Çok sıcak günlerde de evde maket yaparım. Maket uçak, maket gemi vs. gayet güzel vakit geçiyor

Merhaba maket hobisi ile ilgili bir ö.m yolladım. Son gunlerde baya ilgimi çekmeye başladı bu hobi.
  • --- Bu mesaj otomatik olarak silinmiştir ---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askerasker -- 6 Temmuz 2018; 12:4:23 >
  • Elektro gitar ve İngilizce çalışmak(ELS akar)
  • DIY projeleri, bisiklet sürmek, mini pc tablet bilgisayar ve oda modifikasyonuyla uğraşıcam bu yaz
  • Daha yaz gelmedi ama bu sene yeniden sıkıntı çekicez gibi görünüyor.Kitap okumayı çok seviyorum bunu hobi olarak sayarsak bol bol kitap okurum.
  • film izlerim, dizi izlerim, kitap okurum, pc'de oyun oynarım, bisiklet sürerim, akraba ziyaretlerine giderim, fotoğraf gezilerine giderim, çizim yaparım, puzzle yaparım, arkadaşlarla buluşurum, ders yaparım
  • benim ocin klasik bir yaz gunu:
    8.pc ye oturulur
    13.dominos aranir siparis verilir
    6.pc basindan kalkilir
    12ye kadar tv izlenir

• yazın çok hareket etmeyin bence yanarsınız vakit geçirmelik iyi oyunlar var
  • Puzzle,kitap okumak,bol bol erik yemek,elektro gitar,dizileri izlemek (supernatural vs )
  • yaz gelince gün ışığından mıdır bilmem, insana bi canlılık neşe geliyo. mesela bana yazın dinlediğim şarkılar bile bi hoş gelir ya da arkadaşlarla ettiğim muhabbetler.
    ayrıca yazın kız tavlamak bi nebze kolay oluyo diğer aylara nazaran...
    kısacası bana kalırsa yazın her şey hobi yürümek bi yerlere gitmek veya tatilde her sabah denize gitmek gibi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.