Şimdi Ara

Yaz İçin Hobiler (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
9
Favori
3.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilgisayar,cips,uyku

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustafaPasam -- 17 Mart 2013; 23:53:33 >
  • firsati olan istanbulun cesitli windsurf kuluplerinden birine demir atsin, hayatinizin yazini yasarsiniz.
  • Balkan Turu yapacağız heyecanlıyım .
  • İnşallah sedona 771 alacağım
    Tabletimi ve ses kartımı sattım. Sorunsuz bi şekilde param gelirse eğer az bi eksiğim kalıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yüzme, ders, pc

• Çook güzel mi güzel hobiler var :) Yazmaya devam genclik
  • Aqua Marine - Aqua Dolphin gibi yüzmek icin havuzlara giderim belki
  • Wolfteam , Bisiklet, Yüzme , Azcık Ders , Gezmek, Yemek içmek, Ask.Fm , Facebook, Twitter, DH :)
  • Vay Vay Vay..

İşte Sizin Nesille Bizim Nesil Arasındaki Fark Bu.. Ve Biz Her Türlü Sizden Daha Başarılı Daha Sağlam Karakterli Daha Dirençli İnsanlarız.

Çünkü Yaz Geldiğinde Biz Sıkılmazdık.
    Çünkü Aman Hava Sıcak Evde Oturayım Demezdik.
    Çünkü Biz Yaz Yaklaştığında [size=5]NERDE ÇALIŞSAK Diye Düşünürdük

Ailemize Katkıda Bulunalım Derdik Birşeyler Öğrenelim Derdik ve İleride Bir Oğlum Olursa Muhakkak Onunda Sanayide Çalışmasını [size=4]GERÇEK HAYATI Öğrenmesini Sağlayacağım.

İşte Fark Bu, Bazılarımız Hayatı Dizilerden Bazılarımız Kendisinden Öğreniyor.
    Önceden Yazın Canı Sıkılmaya Fırsat Bulan Arkadaşlarım Bugün Hala Anasının Dizinin Dibinde.

Saygılar Gençler.

• quote:

Orijinalden alıntı: balıkteam

Wolfteam , Bisiklet, Yüzme , Azcık Ders , Gezmek, Yemek içmek, Ask.Fm , Facebook, Twitter, DH :)

Bu ne salakça bir plandır. Yaşının 11 olduğunu düşünüyorum çocuk...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyborg88

quote:

Wolfteam , Bisiklet, Yüzme , Azcık Ders , Gezmek, Yemek içmek, Ask.Fm , Facebook, Twitter, DH :)

Yaş 19 dostum :) Üniversitedeyim
  • ben iki gün güne bir balık tutmaya gideceğim..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cyborg88

quote:

Yaş 19 dostum :) Üniversitedeyim

Yok sen beni yanlış anladın ben beyin yaşını kast ettim. Zira yaptığın planların hepsi 10 yaş seviyesi...

• pc, kitap, dizi, savaş belgeselleri, tablet, telefon, çay ve uyku.
  • bisiklet, dh , arkadaşlarla gezme filan
  • Patene baslamaya karar verdim onum disinda gitara abanicam dizi ve oyun zaten fix benim icin.Yurtdisi egitimine gidiyor bu yaz donunce ya ingilizce c2 olmaya ugrasicam ya da ispanyolca rusca ya da almanca.

• çok pis para biriktirdirdim kankimi + belki sevgilimi de alıp akdeniz-ege sahillerine akeceğim
  • Öncelikle yaş 17. Her sabah kalkıp evin dibindeki kültürpark'ta yürümeyi planlıyorum, kaykay yada gitara başlamayı düşünüyorum karar veremedim daha. Ygs-Lys saçmalığı için matematik ve fen kasarım 1-2 saat. Evin çatısına kendime biyer yapıcam gece arkadaşlarla takılmalık, sigara içmelik, uyumalık. Orada puzzle yapabilirim seviyorum puzzle yapmayı. Bisiklet turu düzenleyebilirim, otostopla 50 km gitmişliğim var Yemek yemeyi sevmiyorum böyle ilginç bi insanımdır, yaz menüm; bira, mısır, cips. Yediğimiz içtiğimiz işediğimiz ayrı gitmeyen çok samimi arkadaşım ehliyet aldı motoru var, balık tutmaya gidebiliriz, rakı balık fena olmaz. Babannemler 25-30 nüfuslu bi köyde yaşıyor her yer yeşillik, dere kenarı, şehre yukarıdan bakıyosunuz, insanlardan uzak. Oraya pikniğe gitceğim belli ama kalmayada gidebilirim, traktörle bişeyler eker biçeriz bi nevi farming simülatör. :) Gidersem fotoğrafları eksik etmem

• Bu yaz Akdeniz Olimpiyatları var izlemeye gideceğim ( Mersin'li olduğum için yoksa gitmezdim ) Eski savaş belgeselleri 1. ve 2. Dünya savaşı belgeselleri izleyeceğim.Ayrıca her gün yeni bir film izlemeyi düşünüyorum.Tatil içinde Antalya'ya gideceğiz 10 günlüğüne falan kalacağımız otelde Spor Salonu var orda takılırım.Ama genellikle Film'le geçeceğe benziyor bu yaz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.