Şimdi Ara

Yaz İçin Hobiler (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
9
Favori
3.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hergün 100 sayfa kitap okuyacağım.Bide dizi izlerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendimi çaylıcam

• az önce ygsden çıktım büyük ihtimalle mezuna kaldm sizin anlıyacağınız yaz bnm için 1.5 aydan ibaret olcak
  • Guzel konu devam ... Kitap,film,dizi, tatile bir yerlere giderim belki ... Onun disinda gitar kursu falan da dusunuyorum
  • Yazın çalışmayı düşünüyorum hem harcligini çıkarıyorum(harclik dedim bakmayın harcama rağmen 2 bine yakın para koydum koseye geçen yaz)hem sosyalleşme için birebir yemin ediyorum gözü açılıyor insanın.

• Full Yüzme Top Oynama
  • güzel konuydu uplayalım :)
  • oyun,uyku
  • bu yaz icin arkadaslarla skateboard aldik basladik ogreniyorum bakalim

• Yaz geldi sayilir konu guncel arkadaslar

• Kick box'a gideceğim bu yaz. Kitap okuyacağım. Bol bol koşu yürüyüş tarzı egzersizler yapıp pc'de oyun oynarım

• İngilizce mi geliştirip yeni bir dile başlarım. Sonra matematik ve fizik öğrenmeye başlayacağım. Keman kursuna yazılırım, bunların dışında film-dizi-kitap var.
  • İlk başta piyano öğreneceğim ciddi bir şekilde.Sonra monster notebook, ps3 ve xbox alacağım.Kendime yeni bir saat ve giyim kuşam alacağım.Yeni bir gözlük alacağım en karizmasından.Motorsiklet ve ingilizce dil kurslarına gideceğim.Piyanoyu becerebilirsem Akustik duvar piyano alacağım.Yeni bir 3D Tv alacağım.Ses sistemi ve güzel bir razer mouse seti alacağım.Anlayacağınız baya şey alacağım ama hakkettim hepsini.

• Orman da koşu yapıcam sabahları , sahil de koşular sonra evde p90x egzersiz seti ile fit olan vücudumu geliştiricem yüzücem falan
  • kitap okurum,film izlerim hiç olmadı oyun oynarım.
  • up
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.