Şimdi Ara

Yaz İçin Hobiler (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
9
Favori
3.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende sürekli adalara gitmeyi düşünüyorum
    bi de bisiklet sürmesini ögrenecegim
  • Bisikletle ege turuna çıkıcaz 5 arkadaş sınav stresini dağıtmak için
  • 2013 yazi degilde 2014 yazi yaklasiyor olsaydi Dunya kupasini tavsiye ederdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zombie walk gibi etkinliklere katılma olabilir.. istanbulda yaşıyorsan korulara ormanlara vs gidebilirsin. odanı dekore et mesela cdlerin arka tarafları ışıklı gibi ya. işte oralarına çevir. duvara felan yapıştır iyi görünüm gösteriyor.
  • geçen yaza kadar köyde(köyde yaşıyor ailem) tütün işlemede aileme yardım ederdim. bu yaz stajımı halledeyim. sonrasında bir bisiklet alırım belki. ve bateri kursuna gitmeyi de çok istiyorum.
    hobilerim : gezmek, kitap, film, doğa gezileri...
  • en büyük hobim internet zaten asosyelimdir Öyle gezmekle falan işim olmaz.
    Bu yaz imdb top 100 filmlerin hepsini izlemeyi amaçlıyorum. Yaz bitmeden hepsi biterse geri kalan 150 ye başlayacağım
    diğer kalan zamanlar da dizimag'dan dizi izlerim , esperanto diline çalışırım. Güzel maçlar varsa iddaa kuponuda kaçmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel şeyler yazılabilir ilerde. benim daha aklımda hiçbi şey yok :( film dizi pc falan kendimi eve bağlamayı istemiyorum ama zaman ne gösterecek bilinmez takip edicem bu başlığı.
  • kitap yazmayı dene çoğu kişi kitap yazmak ister mesela......
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALONSO_06

Güzel konu takip

Ben de dışarı çıkar gezerim. Çok sıcak günlerde de evde maket yaparım. Maket uçak, maket gemi vs. gayet güzel vakit geçiyor

Plastik modeller mi yapıyorsunuz hocam
  • BEN BU YAZI EVDE GEÇİRMEK İSTENMİYORUM AÇIKÇASI.

BİSİKLET ALIP SAHİLE VURUCAM HER GÜN.

4 YILDIR YAZLARIM EVDE GEÇİYOR İYİCE ASOSYAL OLDUM.

DİL+YGS+LYS+BİSİKLET+KİLO VERMEK
  • Bisikletle yarım saatlik bir yolculuk ile sahile gider, yüzeriz arkadaşlarla her gün.Artı olarak kitap ve manga okurum, film, dizi ve anime izlerim.
  • Ben yazın kaykay kayıyorum arkadaşlarla ramazanda sabahlıyoruz. Bu yaz 1 lt.lik şişelerden toplıcam ve kayık yapmayı planlıyorum silikonluyarak.
  • Bu yaz çalışmıcam, araba aldırcam, evdekilerden bol bol para alıp bol bol gezcem. Her gün balkonda bir film izlicem. Okuyamadığım kitapları halletçem. Dil kursuna gitçem, evdeki bar ve dambılları değiştircem yada salona gitcem.

Not: Özürlü gibi yazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darbelematkap

Ben yazın kaykay kayıyorum arkadaşlarla ramazanda sabahlıyoruz. Bu yaz 1 lt.lik şişelerden toplıcam ve kayık yapmayı planlıyorum silikonluyarak.

Batmayasın?

Çekomastik silikon kullan bari.
  • Zorla o nefret ettiğim köye gideceğim.Fındık toplayacağım.Evde oturacağım,bilgisayar falan yok.1 ay köyde takıl Sonra köyden gel hep evde otur.Film-dizi izle.Oyun oyna.

Bıktım

• quote:

Orijinalden alıntı: L0V4T1C

Haklısınız Örneğin atık malzemelerden (kutu,karton,gazete) gibi malzemelerden de yapılabilir gayet de hoş olur..

Sizin ağa babanız burada o zaman :http://www.brianmock.com

Sadece atıklardan topladıklarıyla yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boor -- 17 Mart 2013; 23:23:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HTRK

en büyük hobim internet zaten asosyelimdir Öyle gezmekle falan işim olmaz.
    Bu yaz imdb top 100 filmlerin hepsini izlemeyi amaçlıyorum. Yaz bitmeden hepsi biterse geri kalan 150 ye başlayacağım
    diğer kalan zamanlar da dizimag'dan dizi izlerim , esperanto diline çalışırım. Güzel maçlar varsa iddaa kuponuda kaçmaz

imzan güzelmiş. adamsın

• quote:

Orijinalden alıntı: seksat59

quote:

Orijinalden alıntı: HTRK

en büyük hobim internet zaten asosyelimdir Öyle gezmekle falan işim olmaz.

imzan güzelmiş. adamsın

ha bu arada hatırlattığın iyi oldu eski kurtlar vadisi'ne başlayacağım yaz'ın . ilk 97 bölümlük efsane bölümleri defalarca izlesem azdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.Valjean -- 17 Mart 2013; 23:28:56 >

• Seneye baya sosyal geçeceği için bu yaz evde takılmayı planlıyorum. Kitap, dizi, film, belgesel.. Spor salonuna devam edicem İstanbul'da. Ancak İngilizce'yi kesin ilerletmem gerekiyor, 3 haftalığına İngiltere'ye gidebilirim. Bir de erasmus uyum programı için Litvanya'ya gidebilirim. Tam belli değil yani ne olacağı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.