Şimdi Ara

Yaz için öğrencilere iş önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Bu yaz 3 ay boyunca çalışmak için arıyorum, yaşım 17, son sınıfa geçtim. Daha önce babamın yanından başka bir yerde çalışmışlığım yok. Torpil geçebilecek, yanına işe alabilecek hiç tanıdık da yok soracak olursanız. Çok fazla yorucu olmayacak şekilde ağır iş de yaparım. Günlük 30-40 lira bile yeterlidir. Önerilerinizi bekliyorum, bu konu sadece benim değil bu durumda olan diğer arkadaşların da işine yarayacaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Fast food yerlerine başvur alırlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tatil kentlerinde çalışabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bimden su al sat

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Part time olarak cafelere falan başvur.Gidipte günde 30-40 liraya 8 saat falan çalışma part time günde 6 saattir haftalık 35 saatir.Haftada 35 saatten fazla çalışma parasını vermiyorlarsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 9 Haziran 2018; 17:6:19 >
  • fotoğrafçılara git sor çoğu fotoğrafçı düğünlere de gider, sende çerçeveler satarsın akşam 5te gidip 12de gelirsin en aşağı 30tl verir akşam için
  • web programcısı kullanıcısına yanıt
    Hocam bilgin varsa düğünlere garson olarak gitmek nasıl iştir ve torpil var mıdır çünkü bu olayı kim söylediyse bir tanıdığının sayesinde yapıyormuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • veluthil kullanıcısına yanıt
    Garsonluğun torpili mi olur kardeşim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: veluthil

Hocam bilgin varsa düğünlere garson olarak gitmek nasıl iştir ve torpil var mıdır çünkü bu olayı kim söylediyse bir tanıdığının sayesinde yapıyormuş.
    ben fotoğrafçılığa gidiyorum, yanımda arkadaş varken aradı arkadaş "abi işim var gelemem" dedi, ben gittim o gün o zamandan beri gidiyorum öyle mesela torpil değil de
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.