Şimdi Ara

YAZ OKULU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaz okulu ücretleri pahalı mı arkadaşlar,devlet üniversitesi ile vakıf üniversitesinin yaz okulları ücretleri aynı mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İTÜ de uzaktan eğitim olmasına rağmen ders saati 80 TL(normal zamandaki haftalık ders saati*80). Emeği geçenlerin Allah belasını versin.

• Murat_Erman kullanıcısına yanıt
    ders kaç saatse 80 ile mi çarpıyoruz yani,çokmuş ya

• Nerviax N kullanıcısına yanıt
    Matematik havuz dersi 5 saat 400 TL, tarih dersi 2 saat 160 TL bu şekilde hesaplanıyor.

• Murat_Erman kullanıcısına yanıt
    oha,her üniversitede ders saati ile mi çarpıyoruz,kimse gitmez ki bu kadar uçuk ücretliyse?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerviax -- 27 Temmuz 2020; 14:42:28 >
  • Nerviax N kullanıcısına yanıt
    Ben İTÜ'yü biliyorum sadece

• Odtü de kredi başına çarpılıyor.4 kredilik bir ders diyelim, kredi başı ücreti ile çarpıyorsun o kadar.Ancak fakülteler arası fiyat farkı var.Mesela mühendislik fakültelerinin kredi başı fiyatı neredeyse eğitimin 3 katı !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Odtü yaz okulu epesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Noek kullanıcısına yanıt
    siz hiç gittiniz mi yaz okuluna,en fazla kaç tl yatırdınız?

• Bu yaz 800-900 arası (yanılmıyorsam) yatıracağım 4 kredilik İngilizce ve 4 kredilik fizik alıcam

• yaz okulu ozel okul gibi bir sey oluryor.
    bounde bilgisayar muhendisligi ders saati basina 76 lira. bir matematik dersi 450 lira ustune 100-200 lira donem kayit parasi var.
  • hynx kullanıcısına yanıt
    küçük şehir üniversitelerinde de bu kadar pahalı mıdır?

• Vakıfta 1 sene içinde yaz okulu 3 tane ders alma hakkın var diye biliyorum, çoğunun yaz okulu ücreti 1500-2000 TL arası olması lazım. Çoğu zaman alttan alacağın ya da erken bitirmek istediğin dersleri açmıyorlar. Devlette bu iş tabi daha kolay, üniversite kendi okulunda açmadıysa dilekçe ile başka bir okuldan alabiliyorsun. Mesela Gazi'de Genel Fizik 1 açılmadı ama Hacettepe aynı dersi açıyor o ders için üniversite onaylarsa gidebiliyorsun. Genelde top üniversiteler hariç (ODTÜ, BOUN gibi) geri kalanlar izin veriyor. Vakıfta okuyan birine devlette ders alma hakkı tanınıyor mu bilmiyorum. Devlette ise yaz okulu daha ucuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2CE6EA6FE -- 30 Temmuz 2020; 9:12:33 >
  • Hacettepe 3 ders alabiliyorsun. Mühendislik fakültesi için kredi başına 70 tl ödedim sanırım. O civarda bir şey. Fakültelere göre değişiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.