Şimdi Ara

YAZ SONUNA KADAR KİLO VERME PROGRAMIM (SİZDE KATILABİLİRSİNİZ) [BAŞARANLAR VAR] (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
784
Cevap
26
Favori
25.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam sizinki ölüm diyeti :D benimde boy 1.81 80 civari bişey kiloda 96 fakat spor salonuna gidiyorum inanin cok daha iyi hocada zorluyo baya mekik bile çektiriyor bacak calisiyorum vs vs o kiloyu verince dikkat edin vücut cok sarkiyo daha kötü duruyor hem fitness yapip hem kiloyu vermek daha makul değil mi
  • musty2121 kullanıcısına yanıt
    Mecbur zayıflamam lazım aslında burada ki arkadaşların yazdıklarından da örnek aldım çoğu kişi bu tarzda yapıyor. Ben 2012 Başında 82 Kiloydum- 2012 Kasım da 110 Oldum Bütün arkadaşlarım çevrem ne oldu hastalık mı var dediler doktora gittim birşeyim çıkmadı. Oda işte günlük 1500-1600 Kalori diyet + spor yapmamı söyledi. Ona göre hareket ediyorum bu günde bir hafta oldu diye 1 öğün kendime izin verdim ne yiyeceğime henüz karar veremedim. :) :)
  • mak74 M kullanıcısına yanıt
    hocam steakhouse burger en büyük boy bi kola patates bide yaninda soğan halkalari ile ranch sos :D
  • musty2121 kullanıcısına yanıt
    1 Haftalık emeğim çöp olur. :) :) Zaten onlar yüzünden bu hale geldim. :( :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: mak74

1 Haftalık emeğim çöp olur. :) :) Zaten onlar yüzünden bu hale geldim. :( :(

sakın yeme dostum ben dün yedim bütün emeklerim boşa gitti bide tartıldım moralde bozuldu sakın yeme
  • mak74 M kullanıcısına yanıt
    malesef hocam 1 hafta icinde nerdeyse 7 defa yediğimi biliyorum hem para israfi hemde vücuda zarar ama yinede dayanamiyorum :D
  • 115den 107ye düştüm.Geçen ay diyete başlamıştım.Şu ara final-bütler yüzünden spora ara verdim bitsin başlayacağım tekrar spora bu ara kilo sabit kaldı vermek lazım daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pozitron~ -- 22 Haziran 2013; 20:58:28 >
  • Hocam yazın benide 110.1 kiloydum 26 mayıs şimdi 106.9 geldim devam ediyorum.
  • 81 kiloyum şuan, hedefim 75. Insanity yapıyorum. Duruma göre 75'in altına da düşmeye çalışabilirim. Boy 180.
  • Boyum 1.70 kilom 92 civarıydı , 2 ayda boyum 1.76 oldu (Ergenlik) ve 79 kiloya düştüm
  • upup beyler 81.1 --- 80.1 tam 25 kilo verdim. kaldı 10 kilo
  • quote:

quote:

14 Haziran 117
    17 Haziran 115

21 Haziran 113,5

27 Haziran 112

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mak74 -- 28 Haziran 2013; 12:26:52 >
  • Hocam merhaba.Kilomu 104 olarak güncellerseniz sevinirim.
    15 Haziranda tartılmıştım en son.
    Cumartesiye birkez daha güncellerim.
  • Beyler benim bacaklarım çok kalın hem diz üstü hem diz altı acaba kilo verince incelme olur mu ? Babamında bacakları aynı benim gibi kalın acaba aileden mi geliyor bu özellik
  • Bu hafta diyet ve sporumun son haftası.
    Mayıs 2 de 98 olarak başladım.
    Haziran 2 de 89,6 idim.
    Bir sonraki tartilisim temmuz 2..
    Diyet ve spor ramazan boyunca olmayacak.
    Olamayacak..
    Tabii eski günlerime döneceğim demek degil bu..
    Mümkün olduğunca aldığım kaloriyi zaman zaman
    Artıracağım..
    Ve belli bir seviyede son vereceğim.
    Vakit olsa 3 hafta daha sürdürmek isterdim.
    Ama şimdilik bu da yeter..
    Pantolonlarim rahat rahat oluyor.
    Gomlegimin yakalari birleşiyor.
    Gomleklerimi rahatlikla giyiyorum...
    Patlayacak gibi olmuyorlar.
    Bazen diyorum ne cektin be oğlum..
    Ne çektin...
    Inşaallah herkes istediği kiloya kavuşur...
    Herkese Allah yardım etsin..
    Hayırlı geceler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Call Of Murat

Beyler benim bacaklarım çok kalın hem diz üstü hem diz altı acaba kilo verince incelme olur mu ? Babamında bacakları aynı benim gibi kalın acaba aileden mi geliyor bu özellik

Benim de diz üstü inanılmaz kalın ve içe doğru bu yüzden en kötü yanı ise pantalonların A yerleri 2 hafta dayanmıyor yırtılıyor ve inanılmaz derecede pişik oluyor. pantalonların beli olmasına rağmen baldırlarımı hep sıkıyor. Benim bu zayıflama konusunda en büyük arzum bu yönde. :( :(
  • Beyler ben iptalım 77,5 artık kendimi çok iyi hissediyorm ve diyeti bugün bu akşam itibariyle bırakıyorum en kısa zamanda birazdaha vucüdu toparlayıp buraya eski yeni fotoları koymak içi n sabırsızlarnıyorum 2 arkadaş gibi inşallah sizde fazla kilolarınızdan kurtulursunuz emin olun kendinizi çok daha rahat hissedeceksiniz dar kesim t-shirtler bile artık bol geliyor pantolonlarım kemersiz belimden düşüyor,, inanırsanız olur derler ya ben 2.kez başardım bundan sonrada kendime sonuna kadar dikkat edip bir daha geri almayacagım herkese kolay gelsin arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: DKaNTr

quote:

Orijinalden alıntı: DKaNTr

yeni katilanlar pek guncellenmiyor sanirsam. Ama bizde tam gaz devam

Nisan 27 - 150kg
    Mayis 5 - 144kg
    Mayis 17 - 141kg
    Mayis 28 - 138kg

An itibariyle

Haziran 7 - 134kg

Haziran 30 - 128.7 kg

Hedef 100 Boy 2.04

Son 15 gundur is degisikligi ve stresli gunler yuzunden biraz yavasladik. Ayrica gunluk tempo ve yeme aliskanligida degisti. Cok saglam yemek yiyorum. Eskiden yedigimin yaklasik 2 kati civarinda ona ragmen kilo veriyorum. Cunku kendimi tikamiyorum.

Ayrica gecen hafta duzenli yemegi 3 gunlugune bozduk. Acik bufeler mangallar burgerlar banamisin demedik. Ona ragmen kilo alimi yok. Sadece sabit kaliyor.

Ayrica destekleyici seyler aliyorum.

L- Carnitine 1500mg likit
    http://www.vitaminworld.com/l-carnitine-032/l-carnitine-1500-mg-015904

Mayis 26 - Haziran 17 civari kullandim. Simdi aklima gelirse aliyorum.

GNC Mega Men Energy and Metobolism -
    http://www.gnc.com/product/index.jsp?productId=4033441

Mayis 17 den bugune kadar gundelik almaya calisiyorum. Ama tabiki unuttugum oluyor.

MuscleTech Pre-Workout Amplifier
    http://www.samsclub.com/sams/muscletech-100-premium-pre-workout-amplifier/prod7250308.ip

Bu arkadasta sabah az uyku uyursam yardimima yetisiyor. Protein powder alalim diye girdigimiz marketten bunla ciktik :) Vitamin World'de saf 15 calorilik proteinler vardi. Marketten 160 kalori protein almak zoruma geldi. :)

Ayrica beslemem olarak. Etsiz yada tavuksuz (protein) gun gecirmiyorum. Yaklasik 200-600gr arasi et yemeye calisiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DKaNTr -- 30 Haziran 2013; 7:32:33 >
  • güncel dostlar

quote:

Orijinalden alıntı: Besiktasli9

Beyler ben iptalım 77,5 artık kendimi çok iyi hissediyorm ve diyeti bugün bu akşam itibariyle bırakıyorum en kısa zamanda birazdaha vucüdu toparlayıp buraya eski yeni fotoları koymak içi n sabırsızlarnıyorum 2 arkadaş gibi inşallah sizde fazla kilolarınızdan kurtulursunuz emin olun kendinizi çok daha rahat hissedeceksiniz dar kesim t-shirtler bile artık bol geliyor pantolonlarım kemersiz belimden düşüyor,, inanırsanız olur derler ya ben 2.kez başardım bundan sonrada kendime sonuna kadar dikkat edip bir daha geri almayacagım herkese kolay gelsin arkadaşlar

tebrik ederim hocam. hedefine ulaşmana sevindim
  • quote:

quote:

quote:

14 Haziran 117
    17 Haziran 115

21 Haziran 113,5

27 Haziran 112

05 Temmuz 111 Kilo
    diyetimde hiç bir değişiklik yapmadım ama kilo vermem çok yavaşladı nedeni ne olabilir. :( :(
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.