Şimdi Ara

YAZ SONUNA KADAR KİLO VERME PROGRAMIM (SİZDE KATILABİLİRSİNİZ) [BAŞARANLAR VAR] (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
784
Cevap
26
Favori
25.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: İnci6

nasıl bir diyet yapıyorsunuz acaba

Hocam biraz az yiyorum ama artık alıştım mesela kahvaltıda tıkandım bugün yine :D sabah 9,10 gibi 1 dilim kepek ekmeği, 2 salatalık 1 büyük domatesi doğruyorum. 4 dilimde salam. ara öğünlerde uğraşmayı sevmediğim için saat 12 ve 3 de yarımşar paket eti form yiyorum ara öğün olarak. akşam 5,6 gibi 200 gram tavuk göğüs etini tost makinasında yağsız pişiriyorum. yine 2 salatalık 1 domates doğruyorum buda doyuruyor. başkada bişey yemiyorum varsa meyve falan anca. tabi hergün bu şekilde yemiyorum ama çoğu gün bu şekilde besleniyorum memnunum. spor olarakta sadece 40 dakika yürüyüş yapıyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: FlexTR

Arkadaşlar,

Günde 2-3 fincan YEŞİLÇAY-MATE demleyip için (aktardan alın demle, hazır almayın)

Mate = karnınızı tok tutuyor
    Yeşil çay = yağ yakıyor

147 KG'dan 128 KG'ya bununla indim ve devam diyorum...

Selamlar.

hocam yeşil çay gerçekten çok yararlı ama ben içemiyorum bi türlü almıştım 100 gram çoğu duruyor hayla.. onun yerine günde 1 yada 2 kupa kahve içiyorum kremasız şekersiz.. kahvede kalorisiz ve yağ yakıyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterkame -- 11 Haziran 2013; 12:19:33 >
  • son 77.7 kg

bu arada göbeğimde kitlesel yağ var bi türlü eritemiyorum yardımcı olun yaw. haftada 3 gün spora gidiyorm
  • Merhaba Arkadaşlar ;

Bende 1 aralık 2012 de bu gidişata dur demek için başladım.Başladığım Zaman 108,7 Kg idim Şu Anda 89,6 Kg yim.Konuyu gördüm ve tekrardan niyetlendim Haziran Sonuna Kadar -85 görebilmek niyetindeyim hergun duzenli spor yapıyorum ve umarım hergun yaptıklarımı buraya ekliyeceğin tüm arkadaşlara kolay gelsin
  • Hepinize Başarılar Arkadaşlar Öncelikle

19 Nisan 2013 100.3 kg da başladığım dıyet programıma şuanda 84.7 kg la devam etmekteyim hedefim 75 büyük ihtimalle temmuz 17 gibi o kiloya inicem şuan düzenli bi şekilde yemeğimi yiyorum yemek aralıklarım hep belirli iki öğün arası 4 veya 6 saat tutuyorum ne daha erken ne daha geç yiyorum şekerli besinler hiç tüketmiyorum Mekik falan çekiyorum bu yüzden et yemeyi fazlalaştırdım kalori hesabı besleniyorum ve sadece kilo verme olarak bakmıyorum kilo vermişim ama nerden vermişim nasıl vermişim benim için tartıda gördüğümden daha önemli

Kilo verip kasları yakmakta var bu çok zararlı çünkü 2 3 ay sonra 2 katını alabiliriz bu kiloların

Beden olarak 38 40 bedenden 36 34bazen pantalon olarak düşmüş durumdayım belden 12 cm inceldim

19 Nisanda başladığım diyette %40.4 yağ oranı vardı vücudumda şuan bu seviye %26lara düştü o arada vücudum % 4 kas topladı ve Ödem denilen vücut suyunuda 0a indirmiş durumdayım yani şuan bu şekilde devam ettiğim sürece sadece yağ yakmaya devam edicem tavsiye almak isteyen veya tavsiye vermek isteyen olursa yardımcı olabilirim şu 3 ayda yeterince bilgiye ulaştım :)

Benide Yaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByPich -- 11 Haziran 2013; 13:58:53 >
  • Hocam ekle benide yarin tartilip kilomu yazcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 81 arkadaşlar lakin 2 haftadır spora gidemiyorum iş yoğunluğu ramazana kadar 79 olacak yazın bir kenara ;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam gaz devam. 83 e düştüm. toplam verdiğim kilo 22. diyete başlamadan önce içine giremediğim pantolonu şuan en son deliğe takıp anca giyebiliyorum yoksa düşüyor :) hayatımda ilk kez kemere delik açacam vay be

edit: 82.3 oldum beyler tam 23 kilo verdim. görenler ibret alıyor. amaç ramazana kadar 75 olmak hadi bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterkame -- 15 Haziran 2013; 14:22:22 >
  • Şu finaller bitsin 72 ye ineceğim.
  • 7 haziran 103 kilo
    17 haziran 100 kilo güncel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rampage -- 17 Haziran 2013; 13:15:15 >
  • Bende Rejime yeni başladım Eliptik bisiklet aldım evde kendim 12,5 Km'kadar mesafe kat ediyorum toplamda 950 Kalori civarı sabah akşam olarak 2 ye bölerek yapıyorum. Ayrıca gün içinde Markete vs. giderken yolu uzatarak gidiyorum tempolu olarak 30 Dk kadar da öyle yürüyorum. Sabahları Kahvaltı yapmadan tartılıyorum. Boy:182- Kilo:117

14 Haziran 117
    17 Haziran 115
  • quote:

Orijinalden alıntı: Call Of Murat

quote:

Orijinalden alıntı: DKaNTr

quote:

Orijinalden alıntı: DKaNTr

yeni katilanlar pek guncellenmiyor sanirsam. Ama bizde tam gaz devam

Nisan 27 - 150kg
    Mayis 5 - 144kg
    Mayis 17 - 141kg
    Mayis 28 - 138kg

An itibariyle

Haziran 7 - 134kg

Hocam sende cok iyi vermissin insallah bende senin gibi verebilirim

İnşallah hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sato9664 -- 24 Haziran 2013; 19:03:47 >
  • 9 Haziran - 99 KG
    19 Haziran - 96 Kg
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metal Milita

Geçen Pazartesi Insanity Workout programına başladım. Başladığımda 86ydım şimdi 84e düştüm, son gaz devam ediyorum. İnşallah yaza girmeden ideal kilom 70e düşeceğim

Sınavımdan dolayı biraz boşlasam da 80 kiloya düştüm Şimdi iyi bir diyetle 70e düşeceğim inşallah.
  • güncelledim dostlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mak74

Bende Rejime yeni başladım Eliptik bisiklet aldım evde kendim 12,5 Km'kadar mesafe kat ediyorum toplamda 950 Kalori civarı sabah akşam olarak 2 ye bölerek yapıyorum. Ayrıca gün içinde Markete vs. giderken yolu uzatarak gidiyorum tempolu olarak 30 Dk kadar da öyle yürüyorum. Sabahları Kahvaltı yapmadan tartılıyorum. Boy:182- Kilo:117

14 Haziran 117
    17 Haziran 115

21 Haziran 113,5
  • 1 hafta oldu başlayali 97.100 ile başladim hocam şuan 96yim benide yaz :D
  • mak74 M kullanıcısına yanıt
    hocam bu kadar yürüyüş cok degil mi bide hız olarak kaç ta 12.5 km yapiyorsunuz ben 6 7 arasi yürüyorum 30 dk oda 2km zor ediyor birde bisiklet yapiyorum oda 200 kalori 4 km felan
  • güncel beyler 82.3 -- 81.1 . haftaya 79 küsürleri görecem inşallah kac yıl oldu 79 ları görmeyeli heyecanlandım
  • beyler işte 1 ayda 7 kilo 15 günde 7-8 kg verenlere kas vermişsiniz demişsiniz fakat kas felan değil +110 ya da 100 kilo üstüyseniz bu rakamlar normal zaten bu kiloyu verince ardından otomatik olara k ayda 4-5 kg veriliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musty2121

hocam bu kadar yürüyüş cok degil mi bide hız olarak kaç ta 12.5 km yapiyorsunuz ben 6 7 arasi yürüyorum 30 dk oda 2km zor ediyor birde bisiklet yapiyorum oda 200 kalori 4 km felan

Valla kardeş ilk 3 gün öyle yaptım baktım olacak gibi değil şeytan dürtüyor adamı. Bisiklete Sabah 30 dk biniyorum bisikletin yazdığı kalori 400 Birde akşam saat 7 gibi 40 - 50 Dk tempolu yürüyorum şuan bu şekilde devam ediyorum. Çok sıkıldım 1 hafta olmasına rağmen. Yemeğimden fazla kısmadım Sabah 2 dilim Tam buğday ekmeği. ara öğünlerde meyve veya etinin diyet bisküvisi var onu yiyorum. Öğlen çorba içine 2 dilim light etimek doğruyorum Akşamda normal yemek o gün evde ne varsa. Çok ıvır zıvır yerdim tamamen kestim.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.