Şimdi Ara

YAZ SONUNA KADAR KİLO VERME PROGRAMIM (SİZDE KATILABİLİRSİNİZ) [BAŞARANLAR VAR] (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
784
Cevap
26
Favori
25.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KARDEŞ YAZ BENİ KİLOM 73 ŞİMDİ BAŞLIYORUM
  • slm beyler bayanlar. 1 ay kadar önce p90x e ve düzenli yemek yemee başladım. 109 lardan 106 lara indim. Ekleyin benide 106 die. Bakalım nasıl gidecek :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrockLyn

1 hazirana 80 kiloyla çıkmazsam sınırsız banlıyorum kendiimi bakalım ne olacak sözümde durabilecekmiyim

ben gidiyorum arkadaşlar şimdiden kilo 87
  • 3 haftadır tıkandım 100 gr bile veremedim oysaki eylülde 110 iken şimdi 87yim.max 80 görmem gerek ama olmuyor
  • Yıllar önce sigara bırakma konusunda dener dener başaramazdım. 2010 Nisanda kurtuldum hala içmiyorum. Ondan sonra bu tip konularda özgüven kazandım. İş sadece kesin bir karar vermekte bitiyor. Kilo verme konusunda da cılız kararlar verdiğim için kilo vermeyi hiç beceremedim. Çünkü hep bir bahane buluyordum. Neyse bu topluluğu görünce ben de gaza geldim. Vücut kitle endeksim 29.25 (Boy 184 kilo 99) En aznıdan 85 kg olmak lazım. Ben ilk etapta 90'a razıyım. Ve aranıza katılmaya karar verdim. Kısmetse Her Pazartesi kilomu paylaşacağım.

Selamlar.
  • diyetisyene gittim geçen hafta. sonuç ilk haftada iki kilo.

yağ kas ölçen makine (ayakları basıp elle tuttuğumuz şey) ne kadar doğru bilemem ama o zamandaki kilomun (96.4 -ki yemek yiyip gittim-) 70 kilosu kasmış. bundan dolayı da zaten 80 - 85 kilo olmam ideal oluyormuş. her hafta teorik olarak iki kilo vermeye devam edeceğimi düşünürsek;

96 -> Başlangıç
    94 -> 1.hafta
    92 -> 2.hafta
    90 -> 3.hafta
    88 -> 4.hafta
    86 -> 5.hafta
    84 -> 6.hafta

1 ay = 4 hafta
    ? = 6 hafta

? = 1,5 ay (ortaokul yıllarıma döndüm )

ilk haftayı geçirdiğime göre geriye kaldı 5 hafta...
    3 hafta daha kesinlikle tavizsiz devam edeceğim. 90'ın altına düşmek hedefim.

spor olarak haftada 3 gün, 50 dakika - 1 saat yürümeye çalışacağım. şu son üç hafta etkinliğimi biraz arttırıp 4 - 5 güne çıkartırsam çok daha hızlı ilerleyecek gibi işlem.

hepinize kolay gelsin diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Autobus2010

diyetisyene gittim geçen hafta. sonuç ilk haftada iki kilo.

yağ kas ölçen makine (ayakları basıp elle tuttuğumuz şey) ne kadar doğru bilemem ama o zamandaki kilomun (96.4 -ki yemek yiyip gittim-) 70 kilosu kasmış. bundan dolayı da zaten 80 - 85 kilo olmam ideal oluyormuş. her hafta teorik olarak iki kilo vermeye devam edeceğimi düşünürsek;

96 -> Başlangıç
    94 -> 1.hafta
    92 -> 2.hafta
    90 -> 3.hafta
    88 -> 4.hafta
    86 -> 5.hafta
    84 -> 6.hafta

1 ay = 4 hafta
    ? = 6 hafta

? = 1,5 ay (ortaokul yıllarıma döndüm )

ilk haftayı geçirdiğime göre geriye kaldı 5 hafta...
    3 hafta daha kesinlikle tavizsiz devam edeceğim. 90'ın altına düşmek hedefim.

spor olarak haftada 3 gün, 50 dakika - 1 saat yürümeye çalışacağım. şu son üç hafta etkinliğimi biraz arttırıp 4 - 5 güne çıkartırsam çok daha hızlı ilerleyecek gibi işlem.

boy kaç
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Autobus2010

boy kaç

176
  • yeni katilanlar pek guncellenmiyor sanirsam. Ama bizde tam gaz devam

Nisan 27 - 150kg
    Mayis 5 - 144kg
    Mayis 17 - 141kg
    Mayis 28 - 138kg
  • quote:

quote:

1 hazirana 80 kiloyla çıkmazsam sınırsız banlıyorum kendiimi bakalım ne olacak sözümde durabilecekmiyim

ben gidiyorum arkadaşlar şimdiden kilo 87

merakla takipteyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekle Spora gidiyorum 72 den 70 kiloya düştüm hergün gidiyorum.

Başlangıç 23 Mayıs 72.7 kilo

Şuan kilom 70.3

30 Mayıs ---
    31 Mayıs ---
    1 Haziran ---
    2 Haziran ---
    3 Haziran ---
    4 Haziran ---

Hedef

20 Haziran kilo 63

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 29 Mayıs 2013; 10:14:27 >
  • Beni de ekleyebilirsiniz.

Geçtiğimiz hafta Cumartesi günü diyetisyen kontrolü ile zayıflamaya başladım.

Başlangıç Kilom 119
  • 130 oldum hocam güncelleyebilirsin sana zahmet.
  • An itibariyle 79 um Vazgeçenlere Selam olsun
  • güncelleme 8mayıs 122>>>>> 6 haziran 115
  • Hocam benide ekleyebilirsin. Kilo 99 boy 1.82

Her gün sabah 6-7 arası yürüyüş-koşu akşam 9-10 arası yürüyüş koşu yapsam ağır gelir mi yoksa günde 1 saat yeter mi ? Bir de ben 350 m parkurda 1 tur yürüyüp 1 tur koşmak mı daha iyidir 10 tur yürüyüp 10 tur koşmak mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Call Of Murat

Hocam benide ekleyebilirsin. Kilo 99 boy 1.82

Her gün sabah 6-7 arası yürüyüş-koşu akşam 9-10 arası yürüyüş koşu yapsam ağır gelir mi yoksa günde 1 saat yeter mi ? Bir de ben 350 m parkurda 1 tur yürüyüp 1 tur koşmak mı daha iyidir 10 tur yürüyüp 10 tur koşmak mı ?
    ben 1 hafta boyunca oyle yaptim hic agir gelmedi. ustune 3-4 kere havuz ekledim. 45dk civari. Dahada enerjik oldum. Bomba gibi hissettim kendimi :) Terlemeyi ozledigimi farkettim. tabiki herkesin bunyesi farkli. ben sadece yurudum. dun itibariyle kosmayada basladim. 150 kilodan 133 e kadar dustum :) yaklasik 1 bucuk ay olcak :)

eger vucudun ham ve daha once spor yapmamissan. ilk (hizli tempolu) yuruyusle baslamani oneririm. kosu vucudundaki kaslari yorabilir, acitabilir. ters sakatlik olabilir. ayrica acma-germe hareketlerini kesinlikle yapmani oneririm.

basarilar gazan mubarek olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DKaNTr -- 7 Haziran 2013; 9:47:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DKaNTr

yeni katilanlar pek guncellenmiyor sanirsam. Ama bizde tam gaz devam

Nisan 27 - 150kg
    Mayis 5 - 144kg
    Mayis 17 - 141kg
    Mayis 28 - 138kg

An itibariyle

Haziran 7 - 134kg
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Call Of Murat

Hocam benide ekleyebilirsin. Kilo 99 boy 1.82

ben 1 hafta boyunca oyle yaptim hic agir gelmedi. ustune 3-4 kere havuz ekledim. 45dk civari. Dahada enerjik oldum. Bomba gibi hissettim kendimi :) Terlemeyi ozledigimi farkettim. tabiki herkesin bunyesi farkli. ben sadece yurudum. dun itibariyle kosmayada basladim. 150 kilodan 133 e kadar dustum :) yaklasik 1 bucuk ay olcak :)

eger vucudun ham ve daha once spor yapmamissan. ilk (hizli tempolu) yuruyusle baslamani oneririm. kosu vucudundaki kaslari yorabilir, acitabilir. ters sakatlik olabilir. ayrica acma-germe hareketlerini kesinlikle yapmani oneririm.

basarilar gazan mubarek olsun :)

Hocam bu sabah gittim agir gelmedi ve su an kendimi daha dinc hissediyorum. Ben daha dun basladim diyete ve ilk hafta protein agirlikli beslenmeyi dusunuyorum ara ogunlerde de ayran icicem yada yogurt yiyicem gittigim diyetisyen boyle yaparsam yaglari daha cabuk yakacagimi soyledi

• quote:

quote:

yeni katilanlar pek guncellenmiyor sanirsam. Ama bizde tam gaz devam

Nisan 27 - 150kg
    Mayis 5 - 144kg
    Mayis 17 - 141kg
    Mayis 28 - 138kg

An itibariyle

Haziran 7 - 134kg

Hocam sende cok iyi vermissin insallah bende senin gibi verebilirim

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.