Şimdi Ara

YAZ SONUNA KADAR KİLO VERME PROGRAMIM (SİZDE KATILABİLİRSİNİZ) [BAŞARANLAR VAR] (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
784
Cevap
26
Favori
25.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam eklermisin benide. 29 mart 105.1 kiloyla diyete başladım. 6 mayıs itibariyle 92.4 kiloyum. inşallah 70 e kadar yolum var.
  • yaz benide hocam 20 nisan gibi başladım diyet ve spor'a 111kg'dım bugün 6 mayıs 104 kg'ya düşmüşüm zaman geçtikçe güncelliyeceğim
  • İyi günler beyler .. An itibariyle yine 83 üm şuanda verdigim 7 kiloyu çok net anlayabiliyorum tek sıkıntı 2-3 günden beri karına çok yüklendim mekik felan ağrı yapıyo 40-50 mekik çekerken 10 taneye zor çekiyorum şu günlerde , acı kahve gerçekten işe yarıyo bende antremandan önce içiyorum daha iyi ter atıyorum herkese kolay gelsin beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyuga kojiro

Hocam eklermisin benide. 29 mart 105.1 kiloyla diyete başladım. 6 mayıs itibariyle 92.4 kiloyum. inşallah 70 e kadar yolum var.

hocam naptın böyle en fazla 1,5 aylık bi sürede 15 kilo azcık bizede tüyo ver :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bf

quote:

Hocam eklermisin benide. 29 mart 105.1 kiloyla diyete başladım. 6 mayıs itibariyle 92.4 kiloyum. inşallah 70 e kadar yolum var.

hocam naptın böyle en fazla 1,5 aylık bi sürede 15 kilo azcık bizede tüyo ver :)

Hocam tamamen kendi kafamdam uydurduğum bir programla ilerledim. hergün aynı şeyleri yapıyorum. sabah 8 de kalkıp 40 dk 1 saat arası yürüyorum. 9 da kahvaltıda bimde satılan kepekli sandviç ekmeklerinden hersabah 1 sandviç yiyorum içine yumurta ve domates koyuyorum hem lezzetli hem doyuruyor. evdeysem saat 11 arasında bir tane elma yiyorum. dışarıdaysam eti formdan yarım paket yiyorum kolay oluyor. öğlen saat 1 de 200 gram yağsız tavuk göğsünü tost makinasında iyice pişirip yiyorum. yanınada bi domates doğruyorum çok güzel oluyor doyuruyor oda. saat 3 de yine aynı şekil elma yada yarım paket eti form yiyorum. akşam 5,6 gibi hafif yiyorum baya genelde sadece 1 tas çorba içiyorum. sonra midem kazınırsa falan 7,8 gibi bi havuç atıyorum mideye ilk bir hafta zorluyor biraz ondan sonra çok rahat akşam biraz acıkıyorum o kadarda olacak :) birde yatmadan önce yapabilirsem mekik yapıyorum 50,60 tane ama pek yaptığım söylenemez yürüyüş kesin yapıyorum. birde her öğünün yanında evde yaptığım soğuk yeşilçaydan içiyorum sıcağını hiç sevmem ama bu soğuk olan lıkır lıkır gidiyor valla tadınıda seviyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Hocam tamamen kendi kafamdam uydurduğum bir programla ilerledim. hergün aynı şeyleri yapıyorum. sabah 8 de kalkıp 40 dk 1 saat arası yürüyorum. 9 da kahvaltıda bimde satılan kepekli sandviç ekmeklerinden hersabah 1 sandviç yiyorum içine yumurta ve domates koyuyorum hem lezzetli hem doyuruyor. evdeysem saat 11 arasında bir tane elma yiyorum. dışarıdaysam eti formdan yarım paket yiyorum kolay oluyor. öğlen saat 1 de 200 gram yağsız tavuk göğsünü tost makinasında iyice pişirip yiyorum. yanınada bi domates doğruyorum çok güzel oluyor doyuruyor oda. saat 3 de yine aynı şekil elma yada yarım paket eti form yiyorum. akşam 5,6 gibi hafif yiyorum baya genelde sadece 1 tas çorba içiyorum. sonra midem kazınırsa falan 7,8 gibi bi havuç atıyorum mideye ilk bir hafta zorluyor biraz ondan sonra çok rahat akşam biraz acıkıyorum o kadarda olacak :) birde yatmadan önce yapabilirsem mekik yapıyorum 50,60 tane ama pek yaptığım söylenemez yürüyüş kesin yapıyorum. birde her öğünün yanında evde yaptığım soğuk yeşilçaydan içiyorum sıcağını hiç sevmem ama bu soğuk olan lıkır lıkır gidiyor valla tadınıda seviyorum.

Öğle yemeği ve ara öğünler dışında diğer öğünlerde aynı sayılırız.Öğlen işyerinde olduğum için biraz daha az ve kalorisi düşük şeyler yemeye çalışıyorum ara öğün pek yapamıyorum zaten karnımda pek acıkmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lothlórien

yaz benide hocam 20 nisan gibi başladım diyet ve spor'a 111kg'dım bugün 6 mayıs 104 kg'ya düşmüşüm zaman geçtikçe güncelliyeceğim

Abi 18 gunde 7 kg verilirmi yahu.Gürkan kubilay dan dinlemiştim 1 ay için Yağ olarak max 4 kg yakabilirsiniz fazlası kas vs olur demişti.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Öğle yemeği ve ara öğünler dışında diğer öğünlerde aynı sayılırız.Öğlen işyerinde olduğum için biraz daha az ve kalorisi düşük şeyler yemeye çalışıyorum ara öğün pek yapamıyorum zaten karnımda pek acıkmıyor

Hocam ara öğünler etkili sanırım. metabolizma hızını dengede tutuyor. az ve sık yiyin derler ya gerçekten öyle ara öğün yapmadığım zamanlar pek iyi sonuçlar alamıyordum. birde yeşilçayında etkisi var gerçekten içebiliyorsanız günde 2,3 bardak içmenizi öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: thedealer

quote:

Orijinalden alıntı: Lothlórien

yaz benide hocam 20 nisan gibi başladım diyet ve spor'a 111kg'dım bugün 6 mayıs 104 kg'ya düşmüşüm zaman geçtikçe güncelliyeceğim

Abi 18 gunde 7 kg verilirmi yahu.Gürkan kubilay dan dinlemiştim 1 ay için Yağ olarak max 4 kg yakabilirsiniz fazlası kas vs olur demişti.

farkındayım çok hızlı kilo verdiğimin aslında pek birşeyde yapmıyorum sabah kahvaltı ediyorum(ekmeksiz) öğle bi zeytinli açma akşamda normal yemek yiyorum sonra 30 dk koşuya çıkıyorum bu kadar birde bol bol su içiyorum.
  • Yeşil çayı bu sallama olanlardan mı kullanıyorsunuz?
  • 16 nisan 127>>>>>> 122 8 mayıs
  • 134 güncel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlexTR -- 8 Mayıs 2013; 16:15:41 >
  • 40 dk koşu yerine okula yürüyerek gidip geliyorum. 8km yol yapıyor hergün.Bunun yanında kornfleksi bıraktım çünkü miğdemi bulandırıyor artık. 96 oldum şu an ama diyetisyene çıkacağım uygun bir zamanda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bregovic

merhaba bende 15 gün önce beslenmeme dikkat etmeye ve spora başladım.
    boy:1.81
    kilo:96

15. günün sonunda 92 kilo olduğumu görmek benim için çok motive edici oldu. hedefim yaz sonuna kadar 80 kilonun altına inmek. Azmedip çalışan mücadele eden tüm arkadaşlarıma başarılar dilerim

şuan 88 kilodayım.
  • Kg veren arkadaşlar yağ ölçümü yaptırıyormusunuz acaba? çünkü yazılan bazı kg larin verilmesi mümkün degil. sadce su içilse bile 10 15gunde 7 8 kg 1 ayda 15 16 kg verilmez. kas vs herşey gider vucttan tartı az gösterir ama o verdiginizin cogunlugu yağ degildir.Yani en kral doktor ayda max 4-5kg verilebilir diyor. burda nerdeyse herkes 10 gunde 5kg verdim yazmış. 5kg 1kg yag 4kg su kas vs oldugunu dusunuyorum. eger böyle aşırı kg verip yağ ölcümüde yaptıran varsa feyz almak isterim.
  • güncel arkadaşlar.

durmak yok çalışmaya devam. bol su için. işe okula çarşıya giderken koşun. ekmek yok. şeker yok. yaz geliyor. tişörtte daha fit görünebilirsiniz. başarabilirsiniz.

motivasyon için göbeğinizin çevresini her hafta resim çekin. her hafta tartılın. kilo verdiğinizi görünce daha istekli olacaksınız.

ha gayret
  • Güncel 72,7
  • Guncelll 91.9

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba hocam bende sizin gibi yapıyorum ama biraz daha farklı . üniversite öğrencisi olduğumdan sabah kalkıyorum corba yarım form yiyorum aksam ustu sulu yagsız yemek yiyorum yarım formuda yiyiorum mide küçüldükten sonra vucut zaten alısıyor bide bol su tuketıyorum en az 4 litreye yakın... diyete başladığım 1 ay oldu 85 den 76 ya düştüm
  • güncel. 93 kilodan 90 a düşmüş bulunmaktayım. durmak yok yola devam
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.