Şimdi Ara

YAZ SONUNA KADAR KİLO VERME PROGRAMIM (SİZDE KATILABİLİRSİNİZ) [BAŞARANLAR VAR] (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
784
Cevap
26
Favori
25.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.si boyum 1.70 olduğu için bir de belki fotoğraf yarım olduğu için göbeğim aşırı fazlaymış gibi başta ama yani karnımı çektiğimde nerdeyse düz oluyordu karnım öncelikle onu söyleyim yani aşırı şişman biri değildim zaten kg 71di. 2.sine gelince 56 günde 8 kg verdim 63e düştüm hala 63üm şu an 71.günüm olması lazım ve yaptığım spor 3 gün fitness 1 gün yüzme ayrıca düzenli beslenme. Programım ile beslenmemi kendim ayarladım. Zaten yıllardır spor yapan biri olduğum için de alt yapım vardı ve sanırım metabolizmamla da alakalı olabilir yani biraz yağlansam çabuk yakarım genelde. Onun dışında başka sorun varsa sorabilirsin İmkansız olsa ben o halden o hale gelemezdim sadece biraz zor bir olay ama yapılmayacak şey değil
  • Tabi ki yapılmayacak değil ama zaman isteyen bişey sonuçta.
  • evet arkadaşlar burayı unutmusum kusura bakmayın spora başlayalı 3 ay oldu vücudum baya bir toparlandı şuan kilom 76 kol,omuz ve sırt ta da baya bir gelişme var göbeği baya bir erittim ama daha onun yolu var gibi :D beslenme me dikkat ediyorum özel bir diyet uygulamıyorum un-tuz-şeker bunları zaten hayatımdan çıkardım bol bol su içiyorum havaların ısınmasıyla deniz sezonu nu da açtık düzenli bir şekilde yüzüyorum benden şimdilik bu kadar gelişmeleri yeniden yazıcam ara ara hatırlatırsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToMa46

Tabi ki yapılmayacak değil ama zaman isteyen bişey sonuçta.

Spor geçmişin yoksa ve vücut yapın çok elverişli değilse evet 56 günde imkansız elbette
  • Benim için sirenler çalmaya başladı. İki aydan az kaldı düğünüme ve bir türlü zayıflayamadım. Sadece diyet uyguluyorum fakat tutamıyorum. Ahım şahım yemekler yemiyorum. Az yemeye dikkat etsemde iki kilo veriyorum iki gün sonra geri alıyorum. Gün içinde çok yürüdüğüm zamanlarda oluyor. Ne güzel 74 görmüştüm şimdi 76 larda dolaşıyorum. Baskülde de problem var sanırım. Odamda tartılıyorum 77,5 buçuk. Mutfakta ise 76,3 çıkıyor. Baskülün olduğu yerde dengesizlik yok. Yalnız odamda laminant, mutfakta ise fayans var.

Daha önce diyet hesabım tutardı fakat bu kez zorlamaya başladı
  • 20 yasindayim. 1.80 boyum var kilom 83. 2 haftadir diyet yapiyorum ve haftanin 5 gunu spor ve vucut gelistirmeye gidiyorum simdilik 3 kilo verdim. Burada tek demem gereken sey HIRS ve AZIM.

• 20 şubatta 75 kiloymuşum, şuan 68 e kadar düşmeyi başardım son 3 kilo ondan sonra almama yolunda çalışmalara balşıyorum
    Aşağı yukarı 70 gün de dengeli beslenme, düzenli spor ile kilo vermek okadar da zor değil
  • bende 2 hafta önce 82 idim
    şuan 79,6 ' yım
  • güncel

bu arkadaşlar neden kilo güncellemesi yapmadılar. vaz mı geçtiniz yoksa?

@Norvexses @can kırıkları. @ösym*ye @mırmırcann @Glaber @pilot32 @Rodin @Sebastian Bach @SpyderS @ygultekin82 @fberen @kanakattak @kimliksiz47 @marcowarner @Ebüyubiiii @gorko15
  • konuyu unutmuşum ama şöyle söyleyeyim şuanda 78 kiloyum
  • Vazgeçmedim ama hala aynı kilodayım pek çalışmadım açıkçası bu hafta tekrar kafaya koydum ama
  • Evet arkadaşlar taviz vermeden devam edelim lütfen...
  • Beni güncellememişsin 63 kg şu an. Bundan sonra yavaş yavaş 65 kg olana kadar kilo alcam yaklaşık 2 ayda
  • hocam bugun tartıldım 79,6dan 79a düşüverdm
  • 83 güncel beyler nerdeyse 1,5 ayda 8 kiloya yakın verdim 75 e kadar kardio ondan sonra gelsin ağırlıklar...
  •  YAZ SONUNA KADAR KİLO VERME PROGRAMIM (SİZDE KATILABİLİRSİNİZ) [BAŞARANLAR VAR]

Yürüyüşü ihmal etmeyin.

Mümkünse açık havada ormanlık alanda.

Yoğurt bel bölgesindeki yağları hızlı yakar, bol bol yoğurt yiyin.

Yoğurt sevmiyorsanız ayran için.
  • 83 oldu, hocam guncelle.

• bugünden itibaren aranızdayım beni de 104,50 ile listeye ekleyebilirsiniz.
  • 3 haftadır ne diyet nede spor yapıyorum.

81 Kiloyum tekrar başladım yaza kadar 75 olmam lazım.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.