Şimdi Ara

YAZ SONUNA KADAR KİLO VERME PROGRAMIM (SİZDE KATILABİLİRSİNİZ) [BAŞARANLAR VAR] (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
784
Cevap
26
Favori
25.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pm atarsanız yardımcı olmaya çalışırım - Ben atacaktım ama anlık hata var dediği için sonra unuturum atmayı
  • Hocam bende 88 kilodan 83 e düştüm 70 te bırakıcam inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umutterol

quote:

Orijinalden alıntı: ExSeLaNs35

Insanity biraz zorlayabilir belki ama yılma. Ben mesela dizimde bir sakatlık oldugundan indirmiştim denedim ama bıraktım, bana uygun değil dizimi zorluyor diye. Onun yerine gerçi fitness ve yüzme yapıyorum iyi geliyor benim 8 kg fazlalıgım vardı 7'sini verdim şimdi yağ oranımı düşürmeye çalışıyorum sen de umarım ideal kilona ulaşırsın ve sonra kaslanma, sıkılaşma aşamalarına geçersin senin işin vermen gereken kilon çok olduğu için çok daha zor ama sakın yılma hayatını mahvetme. Fit olmak her konuda gerekli olan bir şey

bu motive edici konuşma için teşekkürler valla insanity zorlasın günde 45 dakka sanırım bu antremanlar günde 45dkdan birşek olmaz e gün içindede zaten iyi kötü bi rahat 1 saat yürümem var benim onunla olduğu kadar yaza devam edicem tabi bu demek değilki yazzdan sonra bırakıcam böyle 85 80 kiloya inene kadar durmak yok!! ha bu 1 senede sürebilir (ki muhtemel konuştum herkes ilk ay kadar kilo verilmior ilerleyen zamanlarda dio) 2 senede ama inadımız inad!

İlerleyen zamanlarda belli bi kilodan sonra kilo verme hızı yavaşlıyor ve kilo vermek zorlaşıyor kim dediyse doğru demiş.

Kendimden örnek vereyim 121 kilo dan 100 kloya 2.5 ayda falan indim daha sonra şuan ki kiloma (84) gelene kadar her ay verdiğim kilo azaldı ve şuan daha zor veriyorum tabi bunda kendimi bi ara salmamın da nedeni var ama yılmak yok yaklaşık 10 gündür yine sıktım kendimi inşAllah yaza kadar 70 kiloya ineceğim.

Hergün koşu bandında 5 tur 6 km/h yürüyüş kendimi nasıl hiisettiğime bağlı olarak devamında 8 tura kadar 8-9 km/h arası koşu daha sonra 1-2 tur yürüyüş şeklinde bitiriyorum.İnsanın koşu bandında canı sıkılıyor yoksa devam ederim...

Gideceğim yerlere yürüyerek gidiyorum eskiden 2 adım yere giderken bile arabayla giderdim artık yürüyorum.Ekmek hiç yemiyorum vs.vs..Şuan için tek sıkıntım göğüs bölgemdeki yağların gitmemesi :( Geçen yaz giydiğim pantolon,gömlek,tişört ne varsa hiçbiri olmuyor yani heryerimden yağ gitti göğüs bölgemden de gitti ama göbek bel çevresine göre daha az gitti göğüs bölgesi en zor ve en son giden bölgeymiş malesef.

Birde vücutta en fazla yağ nerde varsa ilk önce oradan yağ atıyomuş vücut.Benim bel bölgem bildiğin kamyon lastiği gibiydi

Zayıflama da en önemli şey azim gerisi hikaye.

Deneyip başarılı olanlardan öneri alabilirim.

EKLEME:http://www.youtube.com/watch?v=ZLK28BHJDd8 Bu nasıl bişey böyle bunu yaparken ölmeyelim şimdi insanity mi p90x mi daha faydalı amacım kas yapmak değil en hızlı şekilde zayıflamak.(Az biraz kas olsa da fena olmaz hani )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottmn -- 16 Nisan 2013; 23:20:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottmn

quote:

Orijinalden alıntı: Umutterol

quote:

Insanity biraz zorlayabilir belki ama yılma. Ben mesela dizimde bir sakatlık oldugundan indirmiştim denedim ama bıraktım, bana uygun değil dizimi zorluyor diye. Onun yerine gerçi fitness ve yüzme yapıyorum iyi geliyor benim 8 kg fazlalıgım vardı 7'sini verdim şimdi yağ oranımı düşürmeye çalışıyorum sen de umarım ideal kilona ulaşırsın ve sonra kaslanma, sıkılaşma aşamalarına geçersin senin işin vermen gereken kilon çok olduğu için çok daha zor ama sakın yılma hayatını mahvetme. Fit olmak her konuda gerekli olan bir şey

bu motive edici konuşma için teşekkürler valla insanity zorlasın günde 45 dakka sanırım bu antremanlar günde 45dkdan birşek olmaz e gün içindede zaten iyi kötü bi rahat 1 saat yürümem var benim onunla olduğu kadar yaza devam edicem tabi bu demek değilki yazzdan sonra bırakıcam böyle 85 80 kiloya inene kadar durmak yok!! ha bu 1 senede sürebilir (ki muhtemel konuştum herkes ilk ay kadar kilo verilmior ilerleyen zamanlarda dio) 2 senede ama inadımız inad!

İlerleyen zamanlarda belli bi kilodan sonra kilo verme hızı yavaşlıyor ve kilo vermek zorlaşıyor kim dediyse doğru demiş.

Kendimden örnek vereyim 121 kilo dan 100 kloya 2.5 ayda falan indim daha sonra şuan ki kiloma (84) gelene kadar her ay verdiğim kilo azaldı ve şuan daha zor veriyorum tabi bunda kendimi bi ara salmamın da nedeni var ama yılmak yok yaklaşık 10 gündür yine sıktım kendimi inşAllah yaza kadar 70 kiloya ineceğim.

Hergün koşu bandında 5 tur 6 km/h yürüyüş kendimi nasıl hiisettiğime bağlı olarak devamında 8 tura kadar 8-9 km/h arası koşu daha sonra 1-2 tur yürüyüş şeklinde bitiriyorum.İnsanın koşu bandında canı sıkılıyor yoksa devam ederim...

Gideceğim yerlere yürüyerek gidiyorum eskiden 2 adım yere giderken bile arabayla giderdim artık yürüyorum.Ekmek hiç yemiyorum vs.vs..Şuan için tek sıkıntım göğüs bölgemdeki yağların gitmemesi :( Geçen yaz giydiğim pantolon,gömlek,tişört ne varsa hiçbiri olmuyor yani heryerimden yağ gitti göğüs bölgemden de gitti ama göbek bel çevresine göre daha az gitti göğüs bölgesi en zor ve en son giden bölgeymiş malesef.

Birde vücutta en fazla yağ nerde varsa ilk önce oradan yağ atıyomuş vücut.Benim bel bölgem bildiğin kamyon lastiği gibiydi

Zayıflama da en önemli şey azim gerisi hikaye.

Deneyip başarılı olanlardan öneri alabilirim.

EKLEME:http://www.youtube.com/watch?v=ZLK28BHJDd8 Bu nasıl bişey böyle bunu yaparken ölmeyelim şimdi insanity mi p90x mi daha faydalı amacım kas yapmak değil en hızlı şekilde zayıflamak.(Az biraz kas olsa da fena olmaz hani )

o göğüs bölgesindeki kilolarda benim en büyük sıkıntım napcaz ne etcez bi yol yordam gösteren varmı :D
  • quote:

Boy kilo kaç?

Boy 1,82 kilo suan itibariyle 80,2 güncel

• Bugün 119,90 kg olmuşum. En yakın zamanda kalanlarıda vereceğim. Hedef 15 hazirana kadar 100ün altına düşmek.
  • Sanırım şubat ortalarında başaldın ve ilk 2 ay 8 8,5 kg verdin önümüzde 2 ay 20 kg çok zor. Biraz daha sıkı spor yap veya diyetini daha düzgün yap çünkü senin kilonda biri ilk 2 ay 14 15 kg vermeliydi. Hedefine ulaşırsın umarım
  • nbjb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zipperhoff -- 17 Ağustos 2013; 12:13:51 >
  • hocam sen naptın ya bune dur bi arada ben cekimde 50 60. günde karşılaştırım kendimi :D@ExSeLaNs35
  • Her şey doğru beslenme, düzenli spor ve irade ile alakalı buradaki arkadaşlar gibi sen de umarım bu dediklerimden taviz vermezsin ve en kısa zamanda daha fit bir vücuda sahip oluruz
  • Guncellll 93.7

• 1.75 boy
    1 şubat : 93 kg
    15 nisan: 89, 2 kg
    İlk hedef: 80 Plananan süre 30 haziran...

Arkadaşlar size bir sorum olacak leblebinin kalori ve kilo verdirmede yardımcı oluyor mu? ben çok acıktığımda 1-2 kase leblebi yiyorum hatta bunu geçtiğimde oluyor. sizce azaltmalı mıyım?
  • Bence hiç yeme
  • önceki ve sonraki kilo ve boy ölçülerini paylaşabilir misin
  • boy 1 70 kg 71 di şu an 63. İlk 2 fotoda çok göbek var gibi ki göbek vardı da mesela karnımı çektiğimde az belli oluyordu gözükmüyordu fotoğraflarda biraz aşırı kilolu falan gibi çıkmışım
  • sekil olmus vucudun. ayni boylardayiz yalniz benim kilo 76 su siralar. iki ay gibi surede 67 kiloya dusmem gerekli. basladim bende diyete.

• 145 ----> 139
  • bugün tekrar şok diyetime başlıyorum 12 kg verdim yetmedi şimdi 6 kg daha vericem 2 haftada :)
  • Evet beyler görüyorsunuz zaman ne çabucak akıp gidiyor işe başlayalı 22 gün olmuş dün tartıldım 79 kilo çıktım öğlen 1 gece 1 işte çalışıyorum pazartesi hariç sabah 9 30 da salona gidiyorum saat 12 de çıkıyorum duş alıyorum ewe gidiyorum. üstümü değişiyorum yine işe gidiyorum hayatım kilo verme programı kas yapma programı gibi bir şey oldu:) ama buna değiyor emin olun 6-7 kilo daha verip bırakıcam ama her gün yorgunluktan ölüyorum hepimize Allah kolaylık versin ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Besiktasli9 -- 22 Nisan 2013; 20:54:17 >
  • 145 ----> 137
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.