Şimdi Ara

YAZ SONUNA KADAR KİLO VERME PROGRAMIM (SİZDE KATILABİLİRSİNİZ) [BAŞARANLAR VAR] (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
784
Cevap
26
Favori
25.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yılmadan tabiikide arkadaşlar bende pek bir değişiklik yok 82,600 82 civarlarındayım hep ama vücutta kaslanma oluştuğu için şuan bile kilomdan memnunum ama verebildigim yere kadar verecegim salı gününden itibaren yeniden salona başlıyorum hepimize kolay gelsin devam ..
  • Yağ oranım 19,5 tan %17 ye düşmüş bu iyi haber :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boy kilo kaç?
  • Benim de biraz fazlam var Boy 1.75 Kilo 73. Çok yağ sorunum yok ama göbek falan var bende çok sıkıntı. Nasıl eritebilirim bunu? Spor için vaktim olmuyor bu nedenle gün içinde yapabileceğim şeyleri söylemelisiniz otobüs yerine bisikletin faydası olur mu mesela? Evde yapabileceğim bir şey var mı ya da?
  • Bu Konuyu kim actiysa Allah Razi olsun kilomu guccelleyebilirmisin 116.6>>>>>>>>>112.0

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi gördüm bu başlığı bende bundan 4 hafta önce başladım egzersiz yapmaya ve yememe dikkat etmeye 184cm boyum 135 kiloydum şuan 127 kiloyum yardıra yardıra gidiyoruz yaza kadar baklava yapıcam! (not bildiğiniz baklava yav tatlısını yapcam yani heycan olmasın )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umutterol

şimdi gördüm bu başlığı bende bundan 4 hafta önce başladım egzersiz yapmaya ve yememe dikkat etmeye 184cm boyum 135 kiloydum şuan 127 kiloyum yardıra yardıra gidiyoruz yaza kadar baklava yapıcam! (not bildiğiniz baklava yav tatlısını yapcam yani heycan olmasın )

15 hazirana kadar 110 kg zor bir hedef olsa çok iyi olur 2014 haziranda da artık baklavalar kısmetse
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExSeLaNs35

quote:

Orijinalden alıntı: Umutterol

şimdi gördüm bu başlığı bende bundan 4 hafta önce başladım egzersiz yapmaya ve yememe dikkat etmeye 184cm boyum 135 kiloydum şuan 127 kiloyum yardıra yardıra gidiyoruz yaza kadar baklava yapıcam! (not bildiğiniz baklava yav tatlısını yapcam yani heycan olmasın )

15 hazirana kadar 110 kg zor bir hedef olsa çok iyi olur 2014 haziranda da artık baklavalar kısmetse

inadım inat hocam insanity indiriorum şuan onada başlicam bu hafta içi haftada 6 saat dersim var işim yok gücüm yok basıcam sporu :D
  • Insanity biraz zorlayabilir belki ama yılma. Ben mesela dizimde bir sakatlık oldugundan indirmiştim denedim ama bıraktım, bana uygun değil dizimi zorluyor diye. Onun yerine gerçi fitness ve yüzme yapıyorum iyi geliyor benim 8 kg fazlalıgım vardı 7'sini verdim şimdi yağ oranımı düşürmeye çalışıyorum sen de umarım ideal kilona ulaşırsın ve sonra kaslanma, sıkılaşma aşamalarına geçersin senin işin vermen gereken kilon çok olduğu için çok daha zor ama sakın yılma hayatını mahvetme. Fit olmak her konuda gerekli olan bir şey
  • quote:

Insanity biraz zorlayabilir belki ama yılma. Ben mesela dizimde bir sakatlık oldugundan indirmiştim denedim ama bıraktım, bana uygun değil dizimi zorluyor diye. Onun yerine gerçi fitness ve yüzme yapıyorum iyi geliyor benim 8 kg fazlalıgım vardı 7'sini verdim şimdi yağ oranımı düşürmeye çalışıyorum sen de umarım ideal kilona ulaşırsın ve sonra kaslanma, sıkılaşma aşamalarına geçersin senin işin vermen gereken kilon çok olduğu için çok daha zor ama sakın yılma hayatını mahvetme. Fit olmak her konuda gerekli olan bir şey

bu motive edici konuşma için teşekkürler valla insanity zorlasın günde 45 dakka sanırım bu antremanlar günde 45dkdan birşek olmaz e gün içindede zaten iyi kötü bi rahat 1 saat yürümem var benim onunla olduğu kadar yaza devam edicem tabi bu demek değilki yazzdan sonra bırakıcam böyle 85 80 kiloya inene kadar durmak yok!! ha bu 1 senede sürebilir (ki muhtemel konuştum herkes ilk ay kadar kilo verilmior ilerleyen zamanlarda dio) 2 senede ama inadımız inad!
  • Boyun kaç bilmiyorum ama 127'den 85'e 7 ay düzenli spor ve diyetle güzel bir şekilde, vücudunda sarkma olmadan inersin - yalnız ağırlıklarla da çalışman lazım sıkılaşman için -
  • quote:

Boyun kaç bilmiyorum ama 127'den 85'e 7 ay düzenli spor ve diyetle güzel bir şekilde, vücudunda sarkma olmadan inersin - yalnız ağırlıklarla da çalışman lazım sıkılaşman için -

boyum 184
  • Arkadaşlar 1.97 boy 143 kg'yum

ve 110 olmak istiyorum Ağustos sonuna kadar olabilir miyim? 33 kg? Öngörülerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlexTR

Arkadaşlar 1.97 boy 143 kg'yum

ve 110 olmak istiyorum Ağustos sonuna kadar olabilir miyim? 33 kg? Öngörülerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum.

2 AYDA 33 Kilo inanılmaz zor bir hedef bu hedefe ulaşmak için çok değil çok çok çok çalışmalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musa_emir_2008

quote:

2 AYDA 33 Kilo inanılmaz zor bir hedef bu hedefe ulaşmak için çok değil çok çok çok çalışmalısın.

Hocam şuan Nisanın yarısındayız. Mayıs, Haziran, Temmuz, Ağustos...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: musa_emir_2008

quote:

Hocam şuan Nisanın yarısındayız. Mayıs, Haziran, Temmuz, Ağustos...

numarik klavye kullanıyorum 2 ile 4 karışmış 4 ayda sağlam kilo vermek istiyorsan sana tavsiyem p90x programı bunu 90 gün yap kilo vermessen gel yüzüme tükür :)
  • 4,5 ay var 2 değil - Demiştim ama yeni açıklamanı yeni gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zipperhoff -- 16 Nisan 2013; 21:51:37 >
  • quote:

4,5 ay var 2 değil - Demiştim ama yeni açıklamanı yeni gördüm

Donanım Haber Üyeleri Olarak neden herkes FAİL Peşinde :D Allahtan yanlış Yazdık ha :)
  • dostlar p90x vs insanity diorum ne diosnuz?
  • Insanity ile daha hızlı kilo verirsin ama p90x ile daha çok kaslanırsın
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.