Şimdi Ara

YAZ SONUNA KADAR KİLO VERME PROGRAMIM (SİZDE KATILABİLİRSİNİZ) [BAŞARANLAR VAR] (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
784
Cevap
26
Favori
25.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 80 Kilo dan 76 kiloya düşmüş bulunmaktayım güncel...
  • 77 olmuşum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chorumluum

77 olmuşum

Moralini bozma , sil baştan yap , az kalori alıp çok yakman gerecek biraz saldın sanırım kendıni o yüzden aldın kilo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Besiktasli9

quote:

Orijinalden alıntı: Chorumluum

77 olmuşum

Moralini bozma , sil baştan yap , az kalori alıp çok yakman gerecek biraz saldın sanırım kendıni o yüzden aldın kilo

Hocam boya gitmiş olabilir. Yaşım 14. Pantolonlar bol geliyor zor olan pantolona kemer takıyorum.
  • bende 300 gramcık verdim 75,7 oldum 170 boyla. Benide ekleyiver listeye
  • Selamunaleykum arkadaşlar spora başlayalı tam 2 ay oldu 1 aydır hydroxcut advenced kullanıyordum.Şuanki kilom aç karnına 76 yemek yedikten sonrada 77 falan oluyorum.2-3 gün öncesinde de l-carnitine ve cla ya başladım gayet iyi gidiyor artık son 2 kilom kaldı göbekten aşırı gitmiyor ama artık ağırlıklara girmeye başlayacağım.
    Güncel kilomu 77 olarak değiştirirmisiniz.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Besiktasli9 -- 13 Mayıs 2013; 23:14:59 >
  • Oncelikle selam arkadaslar.Ben 85 kiloyum boyum 1.80 spora basladim kilo vermek istiyorum bana diyet listesi onerebilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ben 1.75 105 kg yum. Siz güzel yazmışsınızda ben 10dk yurudugumde

YAZ SONUNA KADAR KİLO VERME PROGRAMIM (SİZDE KATILABİLİRSİNİZ) [BAŞARANLAR VAR]

Bu resimde fibula kemigi yazan yerim agrıyor yürümekte zorlanıyorum yani.Sizler 1saat vs nasıl yürüyorsunuz ?
  • @thedealer

hocam ben 1.97 boy 146 kg idim 1 ay evvel ve en fazla aralıksız 15 dk yürüyebiliyordum tempolu ve şuan 136 kg'yum 1 aydan beri hergün spor yapıyorum şuan tam aralıksız 2 saat yürüyebiliyorum!!! Tempolu hemde ve çok keyifleniyorum kademeli olarak arttırabilirsen çok iyi olur.

Başarılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlexTR

@thedealer

hocam ben 1.97 boy 146 kg idim 1 ay evvel ve en fazla aralıksız 15 dk yürüyebiliyordum tempolu ve şuan 136 kg'yum 1 aydan beri hergün spor yapıyorum şuan tam aralıksız 2 saat yürüyebiliyorum!!! Tempolu hemde ve çok keyifleniyorum kademeli olarak arttırabilirsen çok iyi olur.

Başarılar.

Nasıl yaptın ? neler zorladı biraz anlatabilirmisin hocam? 1ayda 10kg baya iyi vermişsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thedealer

quote:

@thedealer

Başarılar.

Nasıl yaptın ? neler zorladı biraz anlatabilirmisin hocam? 1ayda 10kg baya iyi vermişsin.

hocam ben çok şişman olduğum için 10 kg iyi verdim.

ekmek, abur cubur, yağlı yemekler, un-tuz-şeker, hamur işleri kestim bunları.

sabah kalkınca ılık suya limon sıkıp 1 bardak içtim
    ve günde kesinlikle 3 kase DOĞAL YOĞURT anne veya eşinize yaptırınız.
    gün içerisinde yeşil çay+mate karışımı çay demleyip 2 bardak içtim
    ve protein eksikliği olmaması amacıyla sabahları 2 yumurta (1 tanesinin sarısını yedim, diğeri çöpe) ve öğlenleri tavuk yedim.
    günde 2.5 lt'de su içiyorum
    maşallah iyi gidiyor. şimdi büyük ihtimal yavaşlayacak o sebeple yağ yakıcı yapıyorum l-cartine falan.

selametle.
  • quote:

quote:

quote:

@thedealer

Başarılar.

ve protein eksikliği olmaması amacıyla sabahları 2 yumurta (1 tanesinin sarısını yedim, diğeri çöpe) ve öğlenleri tavuk yedim.
    maşallah iyi gidiyor. şimdi büyük ihtimal yavaşlayacak o sebeple yağ yakıcı yapıyorum l-cartine falan.

selametle.

Yemek 3aşagı 5 yukarı aynı herkesinde hoca mben merak ettigim kısım spor kısmıydı yani benm gibi 10 15dk bile zor yururken 2saate nasıl cıkardınız? (teşekkurler)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

@thedealer

Başarılar.

selametle.

Yemek 3aşagı 5 yukarı aynı herkesinde hoca mben merak ettigim kısım spor kısmıydı yani benm gibi 10 15dk bile zor yururken 2saate nasıl cıkardınız? (teşekkurler)

pardon hocam o zaman.

ilk günler dediğim gibi çok zorlanıyordum banklara oturup "5 dk dinleneyim devam ederim" diyordum fakat oturunca vücut soğuyor ve hiç kalkmak istemiyor! baktım böyle olacak iş değil bu 2-3 gün sonra yarım saate çıkardım tabii bu zaman zarfında kilo veriyorsun ve bir de bacaklar açılıyor rahat yürüyemeye başlıyorsun kademeli olarak böyle arttıra arttıra gittim. Ve dediğim gibi şuan 2 saat yürüyorum sonra hemen eve dönüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zipperhoff

nbjb
    Merhaba 82kgyim bende kilo vermeye taktım en azından 70 olabilirim. Neler yaptınız ? Özel mesaj atacaktım ancak profiliniz açılmıyor. (Şimdi fark ettim özel mesaj atıyorum)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Güncel 116.6 dan 110.5 e düştüm :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncelledim arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: losto

quote:

Orijinalden alıntı: Zipperhoff

Geçenlerde 1.gün ile son çekildiğim fotolardan 1-2 sini paylaşmıştım zayıflamak isteyen arkadaşlara motivasyon olsun diye ve her hafta başı fotograf çekildiğim için bugün de 2-3 tane atayım belki bazıları motive olur. Tam 8 hafta yani 56 gün bitti bugün 57.gün hedefim 12 haftada vücudu toparlamaktı ve güzel bir şekilde devam ediyorum. Geçen attığım ilk fotoğraflar 1.gün olanlar;

Bunlar da az önce çekildiklerim yani 57.gün fotoları ;

Edit: Tüm fotoğraflar spor yapmadan sabah uykudan yeni kalktıktan sonra çekilmiştir

Merhaba 82kgyim bende kilo vermeye taktım en azından 70 olabilirim. Neler yaptınız ? Özel mesaj atacaktım ancak profiliniz açılmıyor. (Şimdi fark ettim özel mesaj atıyorum)

Hocam 56 günde nasıl bu kadar zayıfladınız ki ne yaptınız her gün kaç saat çalıştınız imkansız gibi bir şey bu?
  • arkadaşlar türkiye diyet ve hızlı zayıflamada fark ve etkili yol online kilo kontrol çok iddalılar
    hap map hikaye... hemde oruç tutar gibi diyet yaptırmıyorlar bakın cidden zayıflamak isteyenler
    ilgilenmeli mutlaka www.diyetprogrami.net en hızlı kilo verdiren diyet
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.