Şimdi Ara

YAZ SONUNA KADAR KİLO VERME PROGRAMIM (SİZDE KATILABİLİRSİNİZ) [BAŞARANLAR VAR] (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
784
Cevap
26
Favori
25.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hahahahah olabilir tabii kastan da gider hatta yanlış diyet te direk kas yapısından gider. Şöyle özetleyeyim sen gereksiz yere aç kalıyorsan ve az protein alıyorsan (kalori ile proteini karıştırma ) beyin diyormuş hooooop burada bir kriz yönetimi yapmam lazım bu adam aç ve aç kalacak galiba sadece enerjini Hayati organlara vererek ve ilerde depoladığı yağ dokusunu enerjiye azar azar kullanmaya odaklanır ve bu arada vücut daha az enerji tüketsin diye kasları zayıflatır. Çünkü ne kadar az kas o kadar az kalori harcamak anlamına gelir. Ama proteini beslenir kilo yapıcı şeylerden uzaklaşırsan o zaman bu dediğim şey daha az olur. Ve kilo kaybederken ilâları kas dan da kaybedersin yani diyetler beraber antreman programı önemlidir. Kas kütleni artırman gerekirdi vücudun çökmesin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boy 1.79
    Kilo 76
    1.5 aydır çalışıyorum ve 70 kiloya düştüm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar benide listeye dahil edermisiniz..boy:1.77-kilo 120 yaş 43
  • arkadaşlar bu ınsanty ve pbx 90 nedir?biri açıklasın.bana uyarmı?ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExSeLaNs35

quote:

Orijinalden alıntı: Leeu

Bende yazayım buraya bulunsun.

1,73 boyum, 102 kiloyum. Dün diyet ve spora başladım. Spor salonunda yaklaşık 1.5 saat cardio, 30 dk mekik ve twister çalışıyorum.

Bir hafta sonra güncellerim durumu. :)

1,5 saat kardiyo üzerine 30 dk mekik bence fazla 1 saat kardiyo üzerine dakika vermeyim de abdominalleri obliquelerin hepsini çalıştıracak mekik hareketlerinden oluşan 1 seti düzgünce yaptıktan sonra biraz da şınav işini görürtaabi bunu haftanın en az 4 en fazla 6 günü yapman lazım

30 dk mekik derken 4x20 alt karın, 4x20 üst karın, 10 dk twister yapıyorum. Mekiklerde set arası dinlenmelerle birlikte 30 dk sürüyor. 30 dk sürekli mekik çekmem mümkün değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erceylan

arkadaşlar bu ınsanty ve pbx 90 nedir?biri açıklasın.bana uyarmı?ne dersiniz?

yarar herkeze yarar. P90x ve insanty video spor porgramlarıdır. Torrent linklerini bulabililrsin ülkemide malesef yasal olarak satılmıyor. insanty daha çok cardio ve zayıflama üzerine p90x ise biraz daha bunun üzerine kas kütlesi yapıyor. youtube dan bak değişmleri göreceksin. İlk başlarda zorlar ama sonra alışırsın. Forumda vardı p90 x ile ililgi konu oradan araştırabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grafiker

Gençler an itibari ile 85 kiloyum. Durmak yok antremana devam.

boyunuz kaç hedefiniz kaç kilo
  • quote:

Kimseden ses seda çıkmıyor

Umutlar kırıldı ilk haftalarda 2 3 kilo veriyordum şimdi 200 gram 500 gram :)

Kendimi koyverdmiştim tekrar başladık 20kilo 1,5 ayda inş. verilir :)
  • güncel arkadaşlar hiç yılmadan devam
  • Bende geldim hocam benide ekleyiver

Ulaştığım max. kilo 121 di asla kilo veremem diye düşünüyordum.Geçen ramazan ayında özel çaban sarf etmediğim halde 8 kilo verdiğimi görünce demekki oluyormuş deyip devam ettim şuan 84 kiloyum hedefim 70 kilonun altına inip orada kalmak.2 aydır kendimi salmıştım kilo veremedim ama çok şükür kilo da almadım geçen hafta yeniden başladım bakalım.

Boy:172 cm
    Max.kilo:121
    Şu anki kilo:84
    Hedef:70
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrockLyn

quote:

Orijinalden alıntı: grafiker

Gençler an itibari ile 85 kiloyum. Durmak yok antremana devam.

boyunuz kaç hedefiniz kaç kilo

1.77 cm boy 85 kg yaş 35

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hedef 75 kg inşallah tabi anca yaz sonu ulaşabilirim gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boy: 1.72
    Kilo: 70
    hedef: 65( karın kaslarıyla birlikte)
  • bu yaz yazlıktaki programımı veriyorum

Sabah erken saatte (8-9 gibi) 1 saat yüzme
    Öğlen şınav-mekik
    Gece yorgunluktan durana kadar yürüyüş/koşu (insanlar garip karşılamasın diye tercihen geç saatlerde ve her seferinde farklı yollardan parkurlar)

Dondurma yok, ekmek olabildiğince az.

fazla kilolar gidecek. yazlıktaki merdivenleri inip çıkmayı da düşünüyorum öğlenleri egzersiz olarak
  • quote:

quote:

quote:

Bende yazayım buraya bulunsun.

1,73 boyum, 102 kiloyum. Dün diyet ve spora başladım. Spor salonunda yaklaşık 1.5 saat cardio, 30 dk mekik ve twister çalışıyorum.

Bir hafta sonra güncellerim durumu. :)

1,5 saat kardiyo üzerine 30 dk mekik bence fazla 1 saat kardiyo üzerine dakika vermeyim de abdominalleri obliquelerin hepsini çalıştıracak mekik hareketlerinden oluşan 1 seti düzgünce yaptıktan sonra biraz da şınav işini görürtaabi bunu haftanın en az 4 en fazla 6 günü yapman lazım

30 dk mekik derken 4x20 alt karın, 4x20 üst karın, 10 dk twister yapıyorum. Mekiklerde set arası dinlenmelerle birlikte 30 dk sürüyor. 30 dk sürekli mekik çekmem mümkün değil.

mekik çeşitliliğini arttırmanı tavsiye ederim yan karın komple karın vsvs
  • quote:

Orijinalden alıntı: Autobus2010

bu yaz yazlıktaki programımı veriyorum

Öğlen şınav-mekik
    Gece yorgunluktan durana kadar yürüyüş/koşu (insanlar garip karşılamasın diye tercihen geç saatlerde ve her seferinde farklı yollardan parkurlar)

fazla kilolar gidecek. yazlıktaki merdivenleri inip çıkmayı da düşünüyorum öğlenleri egzersiz olarak

böyle bence çok kastan verirsin.bi kere kafadan buna dayanamazsın belli bir süre sonra bırakırsın.bırakmam diyorsanda ya çok fazla protein yemen lazım(ki yazlıkta çok zordur çogu zaman ister istemez kilo aldırıcı şeyler yiyor insan ) yada ağırlıklar bulup onlarlada çalışman lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schweinsteiger7

quote:

Öğlen şınav-mekik

böyle bence çok kastan verirsin.bi kere kafadan buna dayanamazsın belli bir süre sonra bırakırsın.bırakmam diyorsanda ya çok fazla protein yemen lazım(ki yazlıkta çok zordur çogu zaman ister istemez kilo aldırıcı şeyler yiyor insan ) yada ağırlıklar bulup onlarlada çalışman lazım

bol bol su içmeyi düşünüyorum yağ yakmak için.

Akşamları da yapabildiğim kadar balık/et yemeye çalışacağım protein yönünden zengin diye. Öğlenleri de sebze yiyerek vitamin mineral cart curt'u karşılamayı düşünüyorum.

Kahvaltı için önerisi olan var mı? Yumurta düşünüyorum yanına da 2-3 ceviz ve biraz peynir?..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Schweinsteiger7

quote:

Öğlen şınav-mekik

bol bol su içmeyi düşünüyorum yağ yakmak için.

Akşamları da yapabildiğim kadar balık/et yemeye çalışacağım protein yönünden zengin diye. Öğlenleri de sebze yiyerek vitamin mineral cart curt'u karşılamayı düşünüyorum.

Kahvaltı için önerisi olan var mı? Yumurta düşünüyorum yanına da 2-3 ceviz ve biraz peynir?..

Yulaf ezmesinide öneririm her konuda işe yarıyor.ağırlıkda çalışırsan daha iyi bana göre.kolay gelsin.ç
  • durumumu güncelleyeyim,
    bugün 50. gün 92 den 86'ya düştüm, hedef öncelikle yüksek tansiyon ve kolesterol seviyelerimi aşağıya çekip yaz sonuna kadar 80 nin altına düşmekti,

temelde yaptıklarım sabah ve akşam olmak üzere yürüyüş, koşu ve bisiklet ve mekik çalışmalarından( günlük 1 saat tempolu yürüme, yarım saat 7-8 km hızda koşma, 40-50 km bisiklet) ibaretti, herhangi bir diyet uygulamadım,bununla birlikte yediklerimi ölçülü tükettim- hafta sonları müstesna- bir de bol miktarda yeşilçay ve kahve tükettim.

bu hafta doktora gidip yeniden kolesterol değerlerini ölçtüreceğim, bakalım sonuçlarda ne gibi değişiklikler olmuş, tansiyon değerlerim zaten normale döndü.

birde aklıma takılan bir soru var, gün içinde zaman aralıkla yaptığım ölçümlerde nabız sayım dinlenme modunda 50- 65 arasında çıkıyor, bu normal mi, bir zararı olur mu ?
    konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar, düşüncelerini paylaşırsa memnun olacağım,

tüm arkadaşlara çalışmalarında kolaylıklar dilerim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunturlu1

durumumu güncelleyeyim,
    bugün 50. gün 92 den 86'ya düştüm, hedef öncelikle yüksek tansiyon ve kolesterol seviyelerimi aşağıya çekip yaz sonuna kadar 80 nin altına düşmekti,

temelde yaptıklarım sabah ve akşam olmak üzere yürüyüş, koşu ve bisiklet ve mekik çalışmalarından( günlük 1 saat tempolu yürüme, yarım saat 7-8 km hızda koşma, 40-50 km bisiklet) ibaretti, herhangi bir diyet uygulamadım,bununla birlikte yediklerimi ölçülü tükettim- hafta sonları müstesna- bir de bol miktarda yeşilçay ve kahve tükettim.

bu hafta doktora gidip yeniden kolesterol değerlerini ölçtüreceğim, bakalım sonuçlarda ne gibi değişiklikler olmuş, tansiyon değerlerim zaten normale döndü.

birde aklıma takılan bir soru var, gün içinde zaman aralıkla yaptığım ölçümlerde nabız sayım dinlenme modunda 50- 65 arasında çıkıyor, bu normal mi, bir zararı olur mu ?
    konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar, düşüncelerini paylaşırsa memnun olacağım,

tüm arkadaşlara çalışmalarında kolaylıklar dilerim...

50 bir erkek için düşük hatta 65 bile düşük ama benim de genelde 65 70 arası atıyor ama bir sıkıntım falan yok gayet sağlıklıyım ama bir doktora sormanızda fayda var
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.