Şimdi Ara

YAZ SONUNA KADAR KİLO VERME PROGRAMIM (SİZDE KATILABİLİRSİNİZ) [BAŞARANLAR VAR] (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
784
Cevap
26
Favori
25.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güncel. 72 kilodayım. Konuyu başlatan arkadaş bıraktı galiba diyeti
  • 1 hazirana 80 kiloyla çıkmazsam sınırsız banlıyorum kendiimi bakalım ne olacak sözümde durabilecekmiyim
  • benimde 75 olmam lazım ama birtürlü düşmüyor tartı 77 ila 78 gösteriyor ve ben tartıdan şüpheleniyorum 1 kilo fazla tartıyor galiba

ama bu ara afederseniz öküz gibi yiyorum ve kilo almamam mucize gibi birşey

geçen saçlarımı kestirdim ve yüzümün küçüldüğünü farkettim kısa saç bana yakışmazdı eskiden e olsun o kadar 95-96 dan düştük

şuanki halimden memnunum ama göbeğimin alt tarafında pek incelme yok göğüs ve alt bölgeler inceldi ama göbekte sorun yaşıyorum ve erimiyor

beden olarakta 38 den 34 e düştüm xl tan L ye düştüm bakalım ne olcak ama kısa süre içersinde yardımcı olabilcek birilerinin tavsiyelerini bekliyorum

haftasonu bol bol yüzeceğim hareket etmiş olurum biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: caiz2005

Güncel. 72 kilodayım. Konuyu başlatan arkadaş bıraktı galiba diyeti

uğraşıyorum ama nafile :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conquérant'

quote:

yaparsin dostum. bunca insanin zayiflamasina vesile oldun. amacin var mi bilmiyorum ama yoksa da edinmelisin kesinlikle. bende veriyorum bazen yagdan bazen sudan bazen kastan ama veriyorum iste. hadi tekrardan aramiza katil.

bu arada guncel 71.80

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caiz2005 -- 17 Mayıs 2013; 1:39:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

yaparsin dostum. bunca insanin zayiflamasina vesile oldun. amacin var mi bilmiyorum ama yoksa da edinmelisin kesinlikle. bende veriyorum bazen yagdan bazen sudan bazen kastan ama veriyorum iste. hadi tekrardan aramiza katil.

bu arada guncel 71.80

3-4 programı deniyorum. her gün çalışıyorum. ama nafile. o göbek erimiyor arkadaş
  • Benide yazabilirsin listeye bence yas boy etkisi listede cok onemli etken olabilir. Onlarida eklersen daha saglikli bilgi zinciri olur. Kilo verirken sosyal medyada yapilan paylasimlar herseyi pozitif yonde etkiliyormus. :) Bende o yuzden bu ise giristim.

Yasim 21 Boy 2.04 kilo 150.3 idi. 2 haftada 144.2 ye dusmustum. Su anda 3. haftam bu aralar biraz gec yiyorum, biraz yagli ve duzensiz ama yine gunluk 2000-2500 kalori civarinda yemeye calisiyorum.

Bu olayin tamamiyle matematik isi oldugunu unutmayin. Hayatimiz butun dunyamiz matematige bagli ben buna inanmaya yeni basladim.

Oncelikle My Fitness Pal programini kullaniyorum. (amerika'da yasiyorum) 2 milyon adet yiyecegin kalori listesi var. Hatta cogu urunun barkodunu telefonunuzdan scan ettiginizde hemen listenize geciriyorsunuz.

Konuda herkesin dedigi gibi cok azimli olmalisiniz.

2 hafta boyunca sabah kahvaltilari 10.30-12 arasi 1000-1500 kalorilik yiyeceler tercih ettim.
    Subway'den yedigim yaklasik 30cmlik sandwich 1050 kalori
    Birde Meksika restorani Chipotle'den yedigim 1500 kalorilik burrito bowl var.

Oglen ve Aksam'a gelirsek

Slim Fast Protein Shake'i ictim. 190 Kalori, yaklasik 4 saat tok tutabiliyor.

Oglen 4-5 arasi
    Aksam 6-8 arasi

Geceleri ozellikle karniniz zil caliyor. Oruclu oldugunuz donemdeki gibi mide birbirine surtuyor bunu hissediyorsunuz. Biraz zorlayici bir diyetti ama sonuc verdi.

Ayrica kalori degerlerinizi dusurmek icin bol bol sebze yiyin. Sebze yemegi degilde genellikle haslanmis sebzeleri tercih edin.

Ayrica kalori yonunden dusuk proteini fazla, MANTAR mukemmel birsey, Misir, Bezelye, havuc, cok iyiler ve tok tutmayi basariyorlar.

Yagdan ozellikle uzak durun. 15ml zeytin yagi 160 kalori. Yani bir tencere yemege genellikle yarim yada 1 cay bardagi yag koydugunuzda bu 1000-500 kaloriye denk geliyor.

Bu iste uzman birisi degilim tabiki. ancak 2011 yilinda amerikaya yerlestigimde 135 kiloydum. Simdi 20 ayda 15 kilo daha aldim.

7 yasimdaki sunnetten sonra gobekli kilolu birisine donustum. Surekli basketbol oynadim ama ayni zamanda deliler gibide yiyordum. 14 yasimdayken vucut yag oranim fena degildi ama yine kiloluydum. 17 yasimda 121 kilodan - 108 kiloya kadar dustum. Profesyonel anlamda basketbolcu olabilirdim. Sakatlik oldu. Ayni yilin kis ayinda 116ya ciktim. Sonraki sene basketbolu biraktim. Kisaca 3.5 senede 35 kilo aldim. Simdi 21 yasindayim.

Edit: Bir guncelleme daha son tartildigima gore kilom tam 141 e dusmus. Nisan 23 de tartildigimda 150.3 kiloydum. Mayis 5 144, Mayis 17 141 Hadi hayirli olsun.. 110 a kadar yolumuz var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DKaNTr -- 18 Mayıs 2013; 5:55:54 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bu arada guncel 71.80

3-4 programı deniyorum. her gün çalışıyorum. ama nafile. o göbek erimiyor arkadaş

ayni anda birkac program uygulamaktansa faydali tek programla ilgilenirsen kaliteli bir sonuc alabilirsin. anladigim kadariyla durağan doneme girmissin. bu donemde sabredip bozmazsan guzel gunleri goreceksin. eskiden simdiki oldugum kilodayken begenmezdim kendimi simdiyse bu kiloya dustugume mutlu oluyorum. birkac kilo daha kaldi verecegim simdi. duragan donemdeyim ve ilk defa bu kadar istekliyim. gecen gun 14000 adim yurumekten hala topuklarim agriyor. cok zorlamisim kendimi. daha once 6000 adim yapıyordum. Hadi diyete devam edelim dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caiz2005 -- 17 Mayıs 2013; 10:02:50 >
  • 77 guncel

• İyi günler beyler kolay gelsın yaziyim dedim bi değişiklik yok ama varlıgımız belli olsun 83-82 arası gidip geliyo spora devam günde 2-2.5 saat spor yapıyorum salonda ağırlık çalışmıyorum göbek eriyor ama göğüs sıkıntı biraz daha kilo var o yüzden kolay kolay gitmiyor , yinede devam herkese kolay gele
  • bende pazartesi başlıcam kısmetse.günde en az 10 bin adım atın.

sonra bide gece veya akşam yemeği yedikten sonra hafif tempo koşu durmadan pes etmeden ama kondisyonsuz olanlar varsa önerim hergün belli mesafe arttırarak koşmaları.yada hızlı yürüyebilirsiniz ama koşu daha iyi.beyler aşırı terleme sorunu bendede var 90 kiloyum koltukaltım inanılmaz terliyor kış yaz farketmeden kilo verip terlemeyi azaltacam.sadece aşırı terlemek bile kilo vermek için bir neden bu derdi yaşamayan anlayamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfman44

bende pazartesi başlıcam kısmetse.günde en az 10 bin adım atın.

sonra bide gece veya akşam yemeği yedikten sonra hafif tempo koşu durmadan pes etmeden ama kondisyonsuz olanlar varsa önerim hergün belli mesafe arttırarak koşmaları.yada hızlı yürüyebilirsiniz ama koşu daha iyi.beyler aşırı terleme sorunu bendede var 90 kiloyum koltukaltım inanılmaz terliyor kış yaz farketmeden kilo verip terlemeyi azaltacam.sadece aşırı terlemek bile kilo vermek için bir neden bu derdi yaşamayan anlayamaz

baslangicta on bin adim cok fazla. 5-6 bin adimla baslamak iyidir. ayakkabi secmini iyi yapmalisiniz. ortopedik yuruyus ayakkabisi isinizi gorur. gecen abarttim biraz ve 14 bin adim yurudum. iki gun topuklarima basamadim. ki bi haftadir en az 30-40 dk yurudugum halde bu oldu. sonra antremandan sogursunuz. diyette onemli tabi. yuruyusten sonra birsey yememelisiniz.

• İyi günler beyler .. Salona gidicem birazdan Programımı yazıyım dedim belki tavsiyeniz olur veya bu programı kullanırsınız

Hafta içi her gün :

Koşu bandı : 40-55 dk arası

Eliptic : 10-20 arası

Bisiklet 10-20 arası

Ve bilindik vücut hareketleri mekik vb vb çalışıyorum ağırlık çalışmıyorum .. 82 kg daym hala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Besiktasli9 -- 23 Mayıs 2013; 1:36:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Besiktasli9

İyi günler beyler .. Salona gidicem birazdan Programımı yazıyım dedim belki tavsiyeniz olur veya bu programı kullanırsınız

Hafta içi her gün :

Bisiklet 10-20 arası

Ve bilindik vücut hareketleri mekik vb vb ağırlık çalışmıyorum .. 82 kg daym hala

Eliptikte ve bisiklette vakit kaybetme.Ben faydasını göremedim.Pek kilo verdirmiyor.Bence koş sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oz'

quote:

Orijinalden alıntı: Besiktasli9

İyi günler beyler .. Salona gidicem birazdan Programımı yazıyım dedim belki tavsiyeniz olur veya bu programı kullanırsınız

Hafta içi her gün :

Bisiklet 10-20 arası

Ve bilindik vücut hareketleri mekik vb vb ağırlık çalışmıyorum .. 82 kg daym hala

Eliptikte ve bisiklette vakit kaybetme.Ben faydasını göremedim.Pek kilo verdirmiyor.Bence koş sadece.

Zaten dikkat ediyorum hocam koşu bandında verdigim kalorinin 10 da birini veremiyorum dün 45 dk koştum 410 kalori bisiklette 10 dk 40 kalori :S bu arada 81,450 leri felan gördük
  • merhaba arkadaşlar uzun bi aradan sonra durumumu güncelleyeyim
    bugün tam 90. gün,
    92 ile başlamıştım, son tartıda 81,5 düştüm.
    Hedef:yaz sonuna kadar 80 in altına inebilmekti (gidişat daha önce varacağımı gösteriyor)

spor olarak düzenli( 6 gün) kardiyo yaptım, 1 saat yürüme(tempolu), yarım saat koşu( hafif-orta hız), yarım saat bisiklet(kondisyon bisikleti) mekik, twister
    herhangi bir diyet programı uygulamadım, bununla birlikte yediklerime dikkat ettim sayılır,
    iyi bir kahvaltı, öğle yemeklerinde dönüşümlü olarak balık, yoğurt yada yulaf ezmesi türevleri, akşam yemeklerinde de evde ne çıktıysa yedim. hafta sonları ise herhangi bir sınır yoktu beslenmemde, yine bol sıvı, bol yeşil çay, bol kahve tükettim süre zarfında, ekmeği ciidi oranda azalttım, şeker ve tuzu da öyle.

ilk başladığımda birkaç dakika koşarken dahi soluğum kesilirken, şimdi yarım saat koşabiliyorum,öyle tahmin ediyorum ki form tutmam da bana en çok koşmanın faydası oldu. dinlenme nabzım 50- 60 arasında, doktora sorduğumda ideal değer olduğunu ve düzenli spor yapanlarda daha da düşebildiğini söyledi.
    yaşadığım yerde 5km uzunluğunda bir sahil var ve aşağı yukarı hergün sporumu burada yapıyorum.

Yardımcı ürün olarak glukosamin(eklemleri korumak için), multivitamin (spordan sonra mineral ve sıvı kaybı için) ve yeni yeni karnitin kullanmaya başladım, etkisi psikolojik mi bilemiyorum ama spor yaparken çok daha az yoruluyorum ve daha fazla terliyorum.

kan, kolesterol , tansiyon değerlerim normale döndü ve şuan kendimi daha iyi hissediyorum.
    şu halde 73- 75 kiloya kadar düşüp, kilomu sabitlemeyi düşünüyorum...

Tüm arkadaşlara çalışmalarında kolaylıklar diliyorum,
  • Tebrikler, darisi hepimizin basina :)
  • güncellendi

gençlik devam edin. yaz geldi. pes etmek yok
  • cycling derslerine başladım artık benim korkum bisiklette baldırlarımın genişlemesi, tam bilgim yok ama cycling ile bacaklarım ve karnım incelir mi?
  • tam gaz devam 87.8
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.