Şimdi Ara

YAZ SONUNA KADAR KİLO VERME PROGRAMIM (SİZDE KATILABİLİRSİNİZ) [BAŞARANLAR VAR] (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
784
Cevap
26
Favori
25.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Büyük bi yanlıs anlasılma oldu :D ahahaha Ben haziran ve temmuz aylarını karıştırmışım yanlıs okumusum falan :D saçmalamışım yani kusura bakma. Gayet normal kilo vermişsin benim hatam :D Kolay kolay almazsın kiloları geri :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkeshnda -- 21 Temmuz 2013; 1:16:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VanpeL[TR]

Autobus2010-------------------96,4

Hocam uzaklaşmışsın ama konuya bi döneyim dedim. Şu anda 85 kiloyum son 5 kiloyu veriyorum ondan sonra 80-83 arası koruyacağım

Herkese başarılar dileri

edit: fazlalıklar siliindi. bir de arkadaş ban yememiş kendini uzaklaştırmış onu düzelttim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Autobus2010 -- 21 Temmuz 2013; 19:01:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben son 1 haftadir sikistim kaldim. :/ Belimi sakatladim 6 gundur saglam spor yapamiyorum. Sadece 2-3 gun 500mt yuzme var. Acayip saglam besleniyorum. 600-750gr bulgur pilavi, 500gr et, 500gr kiraz :) Biraz kol kaslarim piyasaya cikti gibi. Kilo guncellemesini 3. ayimda 27sinde yapicam. Bu aralar az yiyemiyorum. Evde pisiriyorum resmen istahim acildi. Spor ekliyebilseydim super olcakti. :( Ayrica az yiyip ac kalmaktan korkmaya basladim. Kas kaybi olsun, halsizlik olsun. Beni endise ettiriyor. Bu sakatlikta az beslendikten sonra olmus gibi hissediyorum.

Hepinize Allah kolaylik versin arkadaslar. Basaricaz azimle ciktik hepimiz bu yola :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DKaNTr -- 21 Temmuz 2013; 9:46:08 >
  • Silent Guardian'a 94 KG yazalım
  • Merhaba arkadaşlar.

Ben sizlerin aksine kilo almak istiyorum. Boy 1.83 kilo 67. En azınadn 75 kilo olmak istiyorum.

Koşu yaparak hem kondisyon kazanmak istiyorum, hemde kilo almak istiyorum. Bunu sağlıklı bir şekilde nasıl yapabilirim ? Tavsiyeleriniz varsa alabilirim.
  • 94 kilo güncel.
  • Değerli kardeşlerim bir yıldır çok zor günler geçirdim bu arada bir yıldır ağır depresyon hapları kullanıyorum.inşallah herşey yoluna girmeye başladı ama bu haplar bende aşırı kilo yaptı. Şimdi spor salonuna yazıldım ama ilaçlardan dolayı kilo veremiyorum. 1.76boy94 kiloyum. Bu yağ yakıcı haplardan akşamım ne dersiniz Yada ne yapmam lazım

• Nisan 27 - 150kg
    Mayis 5 - 144kg
    Mayis 17 - 141kg
    Mayis 28 - 138kg
    Haziran 7 - 134kg
    Haziran 30 - 128.7kg
    Temmuz 9 - 124.6kg

Temmuz 27 - 118.7kg

Agustos 27 hedefim en az 110 kilo. 108'de seksi olabilir :)

Hedef 99.9 Boy 2.04
  • Bana bi diyet programı yazar mısınız. Ofis arti sahada çalışıyorum günün %80i ofis ama. Genelde oturarak çalışıyorum. Yemek olarak sabah ya Form etimek + koy peyniri + 2 3 zeytin bi domates bi salatalık bir tane de haşlanmış yumurta yiyorum
    öğle yemeği ne çıkarsa pilav makarna almamaya çalışıyorum bi dilim ekmek aksam yine aynı şekilde ekmek tuketmiyorum ama. Suan boy 185 kilo 94 daha önce spor yaptım bacaklarda çok az yağ var üst kısım orta az yağlı bel bölgesi aşırı yağlı. Günde 4 5 km yürüyorum evde 50 mekik çekiyorum. Hedef 80 kilo 100 kilodan indim ama haftada 2 kilo max verebiliyoum. Yokmu vpaylasacaginiz bi profeam

• quote:

Orijinalden alıntı: eagle_beagle

Bana bi diyet programı yazar mısınız. Ofis arti sahada çalışıyorum günün %80i ofis ama. Genelde oturarak çalışıyorum. Yemek olarak sabah ya Form etimek + koy peyniri + 2 3 zeytin bi domates bi salatalık bir tane de haşlanmış yumurta yiyorum
    öğle yemeği ne çıkarsa pilav makarna almamaya çalışıyorum bi dilim ekmek aksam yine aynı şekilde ekmek tuketmiyorum ama. Suan boy 185 kilo 94 daha önce spor yaptım bacaklarda çok az yağ var üst kısım orta az yağlı bel bölgesi aşırı yağlı. Günde 4 5 km yürüyorum evde 50 mekik çekiyorum. Hedef 80 kilo 100 kilodan indim ama haftada 2 kilo max verebiliyoum. Yokmu vpaylasacaginiz bi profeam

haftada 2 kilo ayda 8 kilo eder. daha nasi bir yontem lazim cozemedim :) ayda 15-20 kilo mu vermen gerekiyor.. :) Arkadasin hocasinin attigi hic uygulamadigim diyet programini atayim. Ama bu yediklerinden daha fazla, ben bile zamaninda uygulamadim.

Beslenmeyi dusurerek yagin haricinde kasta kaybediyorsun. Kaslari korumak icin, Aminoasit kullanmani tercih ederim. CLA var bildigim ve yeni kullanmaya basladim. Ayrica L-Carnitine ve metabolizma hizlandirici haplarda alabilirsin. Bunlar %10-20 etkiliyor. Bazi forumlarda yag yakici saglam ilaclardan bahsediyorlar ama o kadarda riske degicegini sanmiyorum. Caseinli protein de geceleri uykuda yakiyormus. Tam almaya gidiyordum. Spor yapiyorum diye kiz zorla bunu satti. http://www.gnc.com/product/index.jsp?productId=11745458 Baslayali 2 gun oldu.

Kendim GNC'nin Energy and Metabolism hapini 1.5 ay falan kullandim. Yaninda gunluk 3000mg L-Carnitine aldim, Birde gunluk 7-10km yuksek tempo yuruyordum. 1400-1800 kalori gunluk alarak ayda 10 kg attim. Hatta biraz fazla 3 ay ortalamasi 10kg oldu. Kisaca pedometreyi aciyordum. Gunluk ne kadar yediysem onun kadar kalori yakiyordum. Ustune vucudumun gunluk yaktigi 3200kalori kar kaliyordu.

Basarilar. Umarim istedigin kiloya rahatca ulasabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DKaNTr -- 29 Temmuz 2013; 10:06:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DKaNTr

quote:

Bana bi diyet programı yazar mısınız. Ofis arti sahada çalışıyorum günün %80i ofis ama. Genelde oturarak çalışıyorum. Yemek olarak sabah ya Form etimek + koy peyniri + 2 3 zeytin bi domates bi salatalık bir tane de haşlanmış yumurta yiyorum

haftada 2 kilo ayda 8 kilo eder. daha nasi bir yontem lazim cozemedim :) ayda 15-20 kilo mu vermen gerekiyor.. :) Arkadasin hocasinin attigi hic uygulamadigim diyet programini atayim. Ama bu yediklerinden daha fazla, ben bile zamaninda uygulamadim.

Beslenmeyi dusurerek yagin haricinde kasta kaybediyorsun. Kaslari korumak icin, Aminoasit kullanmani tercih ederim. CLA var bildigim ve yeni kullanmaya basladim. Ayrica L-Carnitine ve metabolizma hizlandirici haplarda alabilirsin. Bunlar %10-20 etkiliyor. Bazi forumlarda yag yakici saglam ilaclardan bahsediyorlar ama o kadarda riske degicegini sanmiyorum. Caseinli protein de geceleri uykuda yakiyormus. Tam almaya gidiyordum. Spor yapiyorum diye kiz zorla bunu satti. http://www.gnc.com/product/index.jsp?productId=11745458 Baslayali 2 gun oldu.

Kendim GNC'nin Energy and Metabolism hapini 1.5 ay falan kullandim. Yaninda gunluk 3000mg L-Carnitine aldim, Birde gunluk 7-10km yuksek tempo yuruyordum. 1400-1800 kalori gunluk alarak ayda 10 kg attim. Hatta biraz fazla 3 ay ortalamasi 10kg oldu. Kisaca pedometreyi aciyordum. Gunluk ne kadar yediysem onun kadar kalori yakiyordum. Ustune vucudumun gunluk yaktigi 3200kalori kar kaliyordu.

Ayda yazacaktım kusura bakmayın. Haftada 1.5 bile versem yeterli. Akşam 8de çıkıyorum işten malesef spora gidemem ama dedigim gibi yürüyüş yapıyorum. Ama gitmiyor bel bölgesi lanet olsun

• quote:

quote:

quote:

Ayda yazacaktım kusura bakmayın. Haftada 1.5 bile versem yeterli. Akşam 8de çıkıyorum işten malesef spora gidemem ama dedigim gibi yürüyüş yapıyorum. Ama gitmiyor bel bölgesi lanet olsun

Biraz sinirlarinizi zorlamaniz gerekebilir. Benim duzenim suanda haftada sabah 6 havuz (2-3gun) sabah 10-6 is (6gun) 6-7 - 9 arasi basketbol ve yine havuz(4-5gun) Git gel 24km gunde ayrica 48km yol yapiyorum :) calistigim iste hafif degil gunde en az 15-25km arasi yuruyorum :) Bu benim tam 1 aydir boyle. Daha oncede buna benziyordu. Yol surmeyip spor salonu alt kattaydi Hafif iste calisiyordum. 6-10km arasi yuruyordum.

Kisaca 3 aksam yuksek tempo 40dk yuruyuse cikanilseniz. Size cok buyuk katkisi olur. Sonraki haftalarda gelismeyi gordunuzde zaten kendiniz istiyeceksiniz.

Bu programi arkadasin hocasi ben diyete yeni basladigim zamanlar atti. Ama bence bu ayda 1-2 kilo verdirebilir. spor olmazsa hic verdirmeyebilir.

quote:

sabah:domatez salatalık peynir siyah zeytin 1 haşlanmış yumurta 2 dilim cavdar yada kepek ekmeği maydanoz yada yeşil biber

ara öğün:1 yeşil elma

öğle yemeği:200 gr pirinç pilavı 250 gr tavuk et balık(haşlama yada ızgara) yeşillik salatası 2 dilim ekmek

ara öğün:1 muz

akşam yemeği:150 gr pirinç-bulgur yeşillik salatası sebze yemeği 200 gr tavuk-et (haşlama)

ara öğün:havuç rende limonlu
    NOT
    1-güne büyük bir bardak suyu oturarak içilerek başlanacak
    2-2 yemek kaşıyı zeytin yada ayçiçek yağı-2 çay kaşığı tuz istikaklı olunacak^
    3-şekersiz olmak üzere çay kahve içilebilinir
    4-en az 1 en fazla 2 bitki çayı içilecek
    5-öğünlere cacık-sodalı ayran-şalgam suyu-kefir eklene bilir
    6-açlık hissedildiğinde eti form çeşitleriyle geçiştirilecek
    7-öğle ve akşam öğünleri yer değiştirebilir
    .
    bu beslenme proğramı 1 ay uygulanılıcak

Edit: yediklerinize baktim benziyor. Oglen ve aksam yemekleri haric. :)
    Birde karin bolgesi icin ne kadar farkettirir bilmiyorumda ben nerdeyse aktif oldugum herzaman altimda tayt giyiyorum. :) kaslari destekliyor, daha sicak tutuyor. hareket kabiliyetimi arttiriyor. Yuzmenin etkisi daha yuksektir ama tayt gercekten rahat birseymis onu anladim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DKaNTr -- 31 Temmuz 2013; 8:04:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14 Haziran 117
    17 Haziran 115
    21 Haziran 113,5
    27 Haziran 112
    05 Temmuz 111
    19 Temmuz 108

2 Ağustos 105,5
  • quote:

Nisan 27 - 150kg
    Mayis 5 - 144kg
    Mayis 17 - 141kg
    Mayis 28 - 138kg
    Haziran 7 - 134kg
    Haziran 30 - 128.7kg
    Temmuz 9 - 124.6kg

Temmuz 27 - 118.7kg

Agustos 27 hedefim en az 110 kilo. 108'de seksi olabilir :)

Hedef 99.9 Boy 2.04

11 Agustos - 114.3 kg

15 gunde 4-6 kilo atabilcekmiyim acaba :) Gunluk 2000-2500 kalori arasi aliyorum. Cok siki calisiyorum. Yakin tarihte insanity'e basliyacagim. :) Tek sorun 5 ogun 500 kalori kuralini uygulamaya altyapi hazirlamam gerekiyor.

Hedef 99.9 Boy 2.04
  • anne baba boy nasıl
  • @DKaNTr

Fiziklerimiz benziyo sana.

Before-After resimlerini bekliyoruz bol bol. Mutlaka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlexTR

@DKaNTr

Valla soyle 8-pack yapinca aticaktim. 141 - 130 - 120de olanlar var. Bide bu aralar cektiklerimde fena degil. hahaha Sanirsam bu konuyu fazla takmiyorlar. Detayli yemek planlarinin ve hafif egzersiz programlarinin oldugu bir konu acmayi dusunuyorum. O zamanda millete motivasyon olsun diye resimleri atma planim vardi.

Acil lazimsa hemen yerlestireyim. Bazen baskasinin becerebildigini gorunce istek ve hirs artiyor. :)

Sahsen beni saglam motive eden sebeblerden biride eski kiz arkadasimin benden sonra 2 sene icinde cok kilo alip, daha sonra karar verip kisa surede eski halindende zayif olmasiydi. Sonra baska arkadaslardan ogrendim, yemekten sonra tuvalete gidip kusuyormus (Edit: Uzuldum haline sonra) :)

quote:

Orijinalden alıntı: Hayalbaz93

anne baba boy nasıl

175 civari ikiside fazla uzun degiller. iki dedemde 180-185 civari. Birde anneannemin kardesinin torunu 2mt civarinda. Yine anne tarafinda dedemin akrabalarindan biri 2mt imis. Erken yasta rahmetli olmus. Adamcagizi tabuta sigdiramamislar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DKaNTr -- 16 Ağustos 2013; 6:54:56 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FlexTR

@DKaNTr

Valla soyle 8-pack yapinca aticaktim. 141 - 130 - 120de olanlar var. Bide bu aralar cektiklerimde fena degil. hahaha Sanirsam bu konuyu fazla takmiyorlar. Detayli yemek planlarinin ve hafif egzersiz programlarinin oldugu bir konu acmayi dusunuyorum. O zamanda millete motivasyon olsun diye resimleri atma planim vardi.

Acil lazimsa hemen yerlestireyim. Bazen baskasinin becerebildigini gorunce istek ve hirs artiyor. :)

Sahsen beni saglam motive eden sebeblerden biride eski kiz arkadasimin benden sonra 2 sene icinde cok kilo alip, daha sonra karar verip kisa surede eski halindende zayif olmasiydi. Sonra baska arkadaslardan ogrendim, yemekten sonra tuvalete gidip kusuyormus (Edit: Uzuldum haline sonra) :)

quote:

Orijinalden alıntı: Hayalbaz93

anne baba boy nasıl

175 civari ikiside fazla uzun degiller. iki dedemde 180-185 civari. Birde anneannemin kardesinin torunu 2mt civarinda. Yine anne tarafinda dedemin akrabalarindan biri 2mt imis. Erken yasta rahmetli olmus. Adamcagizi tabuta sigdiramamislar.

Hocam sana zahmet en şişman ve en zayıf halinin fotolarını yükleyebilir misin, biraz gaza geleyim. Bu aralar durakladım.
  • Resimler hedef 99 :)

Burda 141 kilo Burda 115
    -

-

-

@simeqol2012 - @FlexTR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DKaNTr -- 17 Ağustos 2013; 23:06:08 >
  • GÜNCELLEDİM ARKADAŞLAR.

YAZ SONUNA KADAR BIRAKMAK YOK AYNEN DEVAM
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.