Şimdi Ara

YAZ SONUNA KADAR KİLO VERME PROGRAMIM (SİZDE KATILABİLİRSİNİZ) [BAŞARANLAR VAR] (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
784
Cevap
26
Favori
25.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DKaNTr

Nisan 27 - 150kg
    Mayis 5 - 144kg
    Mayis 17 - 141kg
    Mayis 28 - 138kg
    Haziran 7 - 134kg
    Haziran 30 - 128.7kg
    Temmuz 9 - 124.6kg
    Temmuz 27 - 118.7kg
    Agustos 11 - 114.3 kg
    Agustos 27 - 111.1kg
    Eylul 3 - 110.7kg
    Eylul 17 - 108.6 kg
    Eylul 22 - 106.9 kg
    Ekim 6 - 105.7 kg
    Ekim 13 - 105.2 kg
    Kasim 10 - 104.8 kg
    Kasim 28 - 103.9 kg

Aralik 8 - 102.2 kg

Boy 204
    Hedef 99.9'dan 97kg a dustu.

hocam gerçekten o kadar kilo verdin mi ya. before-after resimlerini paylaşabilirsin istersen?
  • ben 15 yaşındayım 1.80 boyum var 89.6 geldim yaza fit girmek istiyorum ve spor salonuna gidiyorum tavsiyelere açığım bu arada benim en şikayetçi olduğum konu göğüslerim sizce ne yapmam lazım hocam bana kilo vermemi sonra vicut geliştirmeye başlamamı söyledi ama ben kaçamak yapsam extra çalışsam olmazmı ? lütfen benide ekleyin karalıyım kendimi değiştiricem
  • bi kac sayfa geride var. konuyu pek takip etmediginden kacirmis olabilirsin :)
  • quote:

bi kac sayfa geride var. konuyu pek takip etmediginden kacirmis olabilirsin :)

gördüm dostum gördüm. bende dersler falan sene başlayınca konu biraz aksadı ilgilenemedim. ama yeni bir konu daha açmak istiyorum kilo vermekle ilgili. önümüzdeki yaza kadar 5-6 ay var
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit1997

ben 15 yaşındayım 1.80 boyum var 89.6 geldim yaza fit girmek istiyorum ve spor salonuna gidiyorum tavsiyelere açığım bu arada benim en şikayetçi olduğum konu göğüslerim sizce ne yapmam lazım hocam bana kilo vermemi sonra vicut geliştirmeye başlamamı söyledi ama ben kaçamak yapsam extra çalışsam olmazmı ? lütfen benide ekleyin karalıyım kendimi değiştiricem

Hocana deki kilo verirken ayni zamanda kaslarimi alistirmak istiyorum. Cabuklulugunu arttirmak istiyorum. Hafif program yazsin. Sende kaslarini zorlamadan hafif agirliklarla calis. Tekrar sayisi fazla olsun agirlik hafif olsun. Tek sette 30-40 tekrar yap. Ayrica seni sadece yuruyus bandinda yurutuyorsa cok yanlis. Birde fazla kilolu degilsin 5-9 kilo arasi fazlan var. Kilo verecem diye olan 2 gram kastanda olma. Basket oynuyorsan eger git bol bol bacak bas. Hafif zorlayarak basabilirsin. Ama cok zorlama bacaklarin hizli kalsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VanpeL[TR]

quote:

gördüm dostum gördüm. bende dersler falan sene başlayınca konu biraz aksadı ilgilenemedim. ama yeni bir konu daha açmak istiyorum kilo vermekle ilgili. önümüzdeki yaza kadar 5-6 ay var

Senin o konuyu ben acabilirim. :) Daha uzerinde calismaya baslamadim ama yemek tarifine kadar olan herseyiyle detayli saglam bir konu acmayi dusunuyorum. Simdilik vakit pek ayiramiyorum. Birde istedigim kivama tam ulasamadim. Boyle kaslar falan tam ciksin. Yag oranini dusureyim. O zaman sozum belki daha cok dinlenir. :) Insanlar inanip denemeye calisirlar. Zaten bir kere detaya inerlerse o zaman basari orani artiyor.
  • quote:

quote:

quote:

Senin o konuyu ben acabilirim. :) Daha uzerinde calismaya baslamadim ama yemek tarifine kadar olan herseyiyle detayli saglam bir konu acmayi dusunuyorum. Simdilik vakit pek ayiramiyorum. Birde istedigim kivama tam ulasamadim. Boyle kaslar falan tam ciksin. Yag oranini dusureyim. O zaman sozum belki daha cok dinlenir. :) Insanlar inanip denemeye calisirlar. Zaten bir kere detaya inerlerse o zaman basari orani artiyor.

haklısın hocam ben pek başarılı olamadım bu konuda sen bayağı bi başardın. insanlara ilham olursun hem
  • 95 kiloydum 2 ayda 10 kilo vererekten 85 kilo oldum hedefim 74 kilo olmak gayet başarılı gidiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet beyler konuyu uplayayım. 170 boyundayım 97 kiloydum diyete gireli 2 gün oldu 96 ya düştüm hiçte spor yapmadım.neden böyle hızlı oldu acaba ?

sabah:yulaf ezmesi,süt,kuru kayısı
    öğlen:1 gün yulaf ezmesi,1 gün yemek
    akşam:1 gün çorba 1 gün yemek şeklinde yapıyorm
  • Protein almıyorsun kas kaybı yaşarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: KSakay

Protein almıyorsun kas kaybı yaşarsın

süt ve yoğurttan başka gün içinde protein almıyorum.bazen et yemekleri yiyorum. Bunlar yeterli olmazmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trouble48 -- 21 Aralık 2013; 18:14:17 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaslar konu baya eski ama halen konusuluyor. listeyi gorunce bende baslama karari aldim . her sabah belediyenin stadinda 5 km yuruyorum 4 km yavas tempolu bir sekilde kosuyorum. spora baslamadan once 1 kaseye 2 yemek kasigi yogurt Yarim muz ve yarim kiviyi karistirip yiyorum spordan gelince 1 tane kucuk cikolatali sut icip yatiyorum aksam kalkinca 1 yagsiz tavuk gögsü cok az salata 1 dilim btam bugday ekmek yiyorum 4 gün oldu suan 91 kiloyum boy 1,73 ayrica bir sorum olucak spor yapmaya baslamadan once esofmanin altina cöp poseti giyiyorum ve fena terletiyor onun bir sikintisi ve zarari olurmu ayrica tavsiyesi olan arkadaslardan tavsiyede alabilirim

• eve gelince 30 tanede mekik cekiyorum bununda yarari olur inş

• quote:

quote:

quote:

quote:

haklısın hocam ben pek başarılı olamadım bu konuda sen bayağı bi başardın. insanlara ilham olursun hem

insallah bakalim ama zaman bulmakta zorluk cekiyorum. 2 Hafta sonra guzel zamanim olcak gibi. supriz yapabilirim. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadrazamın sol şeyi

evet beyler konuyu uplayayım. 170 boyundayım 97 kiloydum diyete gireli 2 gün oldu 96 ya düştüm hiçte spor yapmadım.neden böyle hızlı oldu acaba ?

sabah:yulaf ezmesi,süt,kuru kayısı
    öğlen:1 gün yulaf ezmesi,1 gün yemek
    akşam:1 gün çorba 1 gün yemek şeklinde yapıyorm

adam akilli bisey yememissin. Suyuda az icmissindir. Benim gun icinde 2-3 kilo degisimim oluyor. Gercek agirligin sabah kalktiktan sonra belli olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soydan96

merhaba arkadaslar konu baya eski ama halen konusuluyor. listeyi gorunce bende baslama karari aldim . her sabah belediyenin stadinda 5 km yuruyorum 4 km yavas tempolu bir sekilde kosuyorum. spora baslamadan once 1 kaseye 2 yemek kasigi yogurt Yarim muz ve yarim kiviyi karistirip yiyorum spordan gelince 1 tane kucuk cikolatali sut icip yatiyorum aksam kalkinca 1 yagsiz tavuk gögsü cok az salata 1 dilim btam bugday ekmek yiyorum 4 gün oldu suan 91 kiloyum boy 1,73 ayrica bir sorum olucak spor yapmaya baslamadan once esofmanin altina cöp poseti giyiyorum ve fena terletiyor onun bir sikintisi ve zarari olurmu ayrica tavsiyesi olan arkadaslardan tavsiyede alabilirim

Cop poseti kolay kilo verdirir ve gecicidir. Sadece su kaybedersin. Eger bol bol su icmezsen tamamiyle zararli ve tehlikeli. Ozellikle ureme organlarina zarari var. Oralari cok isitmamasi lazim. Kahvaltida cok seker var ve agir diyet belki biraz dayanirsin. Hirslisindir uzunda goturursun kilo verirsin ama olurda kontrolu kaybedersen kendini tutamazsin. Kendini alistira alistira yapmaya calis. Kilolu olmanin sebebi zaten doyma hissinin azligi yemek yemekten zevk alman bunu degistirmen lazim. Degistirebilirsen ne geri kilo alirsin. Nede daha sonra merak edicek birseyin kalir. Sabah spordan gelince cikolatali sut icecegine birazcik misir gevregi ye ve bunu yogurtla karistirabilirsin. Yemekten sonra hemen yatma en az 1 saat gecsin ki birazcik onlari sindirebilesin. Uyku moduna girdiginde metobolizman zaten yavasliyor.

Ayrica bol bol salatalik domates (cig ispanak yapragi) sogan havuc yiyebilirsin. Yani kendine saglam buyuk salatalar yapip yiyebilirsin. Ama salatanin yagini kontrolden cikarmicaksin. 1 kasik koycaksin. Hatta hic koyma daha iyi.
    Bizim orda 0 kalorilik hardal var mi bilmiyorum. Ama hardalin kalorisi yok olaninda az. Sos olarak hardal koyabilirsin. Sirke seviyorsan sirke koy.
    Eczaneye git multivitamin al. Icinde en cok vitamin olanindan bul. Paraya biraz kiymak zorundasin. Sagligin vitaminler cok onemli.
  • tavsiye ve bilgilendirmeler icin cok tesekkur ederim ancak ben her gece calisiyorum sabah 8 de geliyorum eve 11 e kadar spor ivir zivir suruyor yatip aksam 7 de kalkiyorum yine ise gidiyorum. su hic icmiyordum su icicem zorlada olsa icicem. salataya hic yag tuz koymuyorum . spordan gelince 1 saat bekleyemem hemen yatmam gerek . misir gevregini bu gun gidip alicam bunlarin disinda baska hic birsey yemiyorum sigarayida 8 gun once biraktim ins bu sporun yarari olur kilolar gitmicek diye korkuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: soydan96

tavsiye ve bilgilendirmeler icin cok tesekkur ederim ancak ben her gece calisiyorum sabah 8 de geliyorum eve 11 e kadar spor ivir zivir suruyor yatip aksam 7 de kalkiyorum yine ise gidiyorum. su hic icmiyordum su icicem zorlada olsa icicem. salataya hic yag tuz koymuyorum . spordan gelince 1 saat bekleyemem hemen yatmam gerek . misir gevregini bu gun gidip alicam bunlarin disinda baska hic birsey yemiyorum sigarayida 8 gun once biraktim ins bu sporun yarari olur kilolar gitmicek diye korkuyorum.

hocam mısır gevreği yerine eti lifalif yulaf ezmesi alsanız çok daha faydalıdır.bir pakette kuru kayısı alın yoğurdun içine koyup yiyin.1 tane kayısıyı kesip koyun bide yulaf ezmesi koyun.ben öyle yapıyorum
  • aclik hissetmiyorum hic ama senin dediginide diger hafta deniyim saolasin

• Bende biraz geç gördüm konuyu Temmuz sonu gibi 113 kilo idim şu anda 89 kiloyum
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.