Şimdi Ara

YAZ SONUNA KADAR KİLO VERME PROGRAMIM (SİZDE KATILABİLİRSİNİZ) [BAŞARANLAR VAR] (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
784
Cevap
26
Favori
25.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: soydan96

tavsiye ve bilgilendirmeler icin cok tesekkur ederim ancak ben her gece calisiyorum sabah 8 de geliyorum eve 11 e kadar spor ivir zivir suruyor yatip aksam 7 de kalkiyorum yine ise gidiyorum. su hic icmiyordum su icicem zorlada olsa icicem. salataya hic yag tuz koymuyorum . spordan gelince 1 saat bekleyemem hemen yatmam gerek . misir gevregini bu gun gidip alicam bunlarin disinda baska hic birsey yemiyorum sigarayida 8 gun once biraktim ins bu sporun yarari olur kilolar gitmicek diye korkuyorum.

Simdi senin sabah aksam dongusu tam tersmis. Misir gevregi yatmadan once yenmez. Karbonhidrat lif ihtiyacini karsilasin diye dedim ama sen onu aksam yemegi gibi yiyormussun. Spordan hemen sonra karbonhidratin yakimi cabuk gerceklesiyor ama hemen yatiyorsan vucudun onu stoklayabilir. Cunku metobolizman uyuyunca yavasliyor. Yatmadan once salata ye illaki yiceksen yada salatalikla yogurdu karistir. Spor oncesi yemek fena degil kesin enerji veriyordur. 1.5 saat once 200-300 gram tavuk alabilirsen daha guzel olabilir. Proteini her zaman yuksek tutman gerek. Sonra yaglar. krbonhidratlardan kacinmak gerek.

Yaptigin diyet basarili olursa kastan cok kaybediceksin. Eski gucun kuvvetin kalmiyacak. Proteini yuksek tutman gerek. Ayrica gnc den bisiler alabiliyorsan o da cok destekleyici guzel olur. %10 - %20 destek alirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam selamlar bende 128 kilodan şuan 111 kiloya düştüm amaç 90 diyetisyenimle güzel bir program oturttuk gidiyoruz ayrıyetten l-carnetin desteğide alıyorum ancak ayar oldum şu göbek işine senin fotolara bakıyorum baya gitmiş ama ben kilo versemde göbek ve göğüsten öyle ahım şahım bi değişim olmuo fıttırıcam valla sinirlerim bozuluo artık soldaki halim kilo vermiş halim ama hiç öyle durmuo kasımda cekindim sağdaki fotoları soldakiler ise 2 hafta öncesinden spor programı olarak nasıl bişiler yapıosun şimdiden teşekkür ederim
     YAZ SONUNA KADAR KİLO VERME PROGRAMIM (SİZDE KATILABİLİRSİNİZ) [BAŞARANLAR VAR]
     YAZ SONUNA KADAR KİLO VERME PROGRAMIM (SİZDE KATILABİLİRSİNİZ) [BAŞARANLAR VAR]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umutterol -- 21 Ocak 2014; 12:46:55 >
  • Heyyy ArkadaşLar Kimse Kalmadı Mı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pilot32

Burdan gazı aldım. Şu andan itibaren diyetteyim. Elveda kola, pizza, kızartma... Hocam benide ekle ; boy 1.83 kilo 97 Bu göbekten kurtulmam lazım...

Hocam bir sene gecmis mesajin üzerinden ama ucu açık kalmasın yaklaşık 4 aydır aynı kilodayim hemen hemen. Şu anda 84 kiloyum. Tavsiyem bol bol su ve düzenli yemek tabi olmazsa olmazı spor. Herkese başarılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 hafta olmadı diyette olalı. Sıkıldım be arkadaş. Çok mutsuzum. 1 ay daha yaparsam sanırım ideal kiloma kavuşacağım.Şuan hayat kabus gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 12 Nisan 2014; 22:45:17 >
  • Arkadaslarimin benimle dalga gecmesinden biktim!

Bundan sonra bunlari uygulucam,istedigim kiloya inmek istiyorum! Hirsliyimda...

Benide ekle

13.04.2014 saat 1:18 = 75 kilo

Hedef 65 zorlarsam 63'62

Herkeze basarilar..

• quote:

Orijinalden alıntı: Bradley Cooper

quote:

Orijinalden alıntı: DKaNTr

Nisan 27 - 150kg
    Mayis 5 - 144kg
    Mayis 17 - 141kg
    Mayis 28 - 138kg
    Haziran 7 - 134kg
    Haziran 30 - 128.7kg
    Temmuz 9 - 124.6kg
    Temmuz 27 - 118.7kg
    Agustos 11 - 114.3 kg
    Agustos 27 - 111.1kg
    Eylul 3 - 110.7kg
    Eylul 17 - 108.6 kg
    Eylul 22 - 106.9 kg
    Ekim 6 - 105.7 kg
    Ekim 13 - 105.2 kg
    Kasim 10 - 104.8 kg
    Kasim 28 - 103.9 kg

Aralik 8 - 102.2 kg

Boy 204
    Hedef 99.9'dan 97kg a dustu.

hocam gerçekten o kadar kilo verdin mi ya. before-after resimlerini paylaşabilirsin istersen?

@fenerliso
    @umutterol

ya beyler ben 101.9 a kadar dustum. Araligin 27 siydi. Sonra yilbasi icin tatile falan gittim. Orda 4 kilo aldim. Sonra baska is teklif ettiler. Oraya gectim. tam 3 ay spor yapamadim. Yedim yedim. Sinir stres pisirdi. Simdi 114 kiloya ciktim. Bugunlerde yeniden basladim. Son 1 aydir oturtmaya calisiyorum. Simdi daha kararliyim. Bir oyle foruma bakayim dedim. Umarim sizde amaclarinizi yakalamissinizdir.

Konuyuda ziplatiyoruz. Bari resmide atalim. Dedik daha once konu hazirlicaz kitap yazicaz falan diyede yani o istek sevk kalmadi. Bir daha dusebilirsem. Belki yazarim bisiler :)

Sol ust 145-147 arasi
    sol alt 139 falan olmasi gerek

sag tarafta 103-104 bisiler
    bi de ayri olanda da final asamasiydi. Omuz kanat gelistirmeye baslamistim. Zenci kardesle asiliyorduk. Kismet olmadi.

http://i.hizliresim.com/BXa38j.jpg

https://store.donanimhaber.com/4a/5c/3e/4a5c3ea730caea410239de326a9cfb20.png

edit: donanimhabere resim yukleme cok fantezik asamalara gelmis. O yuzden sadece link var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DKaNTr -- 21 Mayıs 2014; 10:21:42 >
  • adsdsa
  • Ahali son durumlar nedir :)
  • Varmı gelişme ☺

• Yeniden başlasın 2 sene olmuş vaybe ne günlerdi ama şimdi yine 0 dan başlıcaz

• FlexTR--------------------------143----------------137-----------------134-----------------130----------122

olarak güncellerseniz sevinirim.
  • Hey ahalii 3 sene önce bugünlerde başlamış konu durumlar nedir ben eskisinden sonra kilo aldım şimdi tekrar zayıflama moduna girmek istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BöcekBaşı

Hey ahalii 3 sene önce bugünlerde başlamış konu durumlar nedir ben eskisinden sonra kilo aldım şimdi tekrar zayıflama moduna girmek istiyorum

Vay be ben 75 kg ağırlığındayım şuan ve formumu 2 yıldır koruyorum

• Lothlórien kullanıcısına yanıt
    Masallah hocam ben suanda 89 la tekrar basladim o zamanlar 75 e dusmustum hedef tekrar 75

• BöcekBaşı kullanıcısına yanıt
    anladığım kadarıyla vücudumuz kilo almaya çok elverişli ben hala zayıflama zamanlarımda ki bazı huylarımı devam ettiriyorum kola meşrubat vs içmiyorum siz de kilo verince hemen salmayın her zaman kendinizi frenleyin

• quote:

Orijinalden alıntı: Lothlórien

anladığım kadarıyla vücudumuz kilo almaya çok elverişli ben hala zayıflama zamanlarımda ki bazı huylarımı devam ettiriyorum kola meşrubat vs içmiyorum siz de kilo verince hemen salmayın her zaman kendinizi frenleyin

Aynen hocam bi versem bu sefer daha zor olacak gibi

• merhaba arkadaşlar,
    aradan üç yıl geçmiş kilomu güncelleyeyim dedim,
    geçen zamanlar da inişli çıkışlı kilo alıp vermelerim oldu, 77leri gördüm 95 lere çıktım,

şuan kilom 78, ideal kiloma birkaç kilo uzağım,
    beslenme tarzımı değiştirerek, kalori sayımı yaparak ve düzenli spor ile kilomda pek fazla dalgalanma olmuyor artık,
    myfitnesspall uygulaması, kilo vermemde çok yardımcı oldu

bu yaz hedef 75 altına inmek,ne dersiniz yaz gelmeden sayfayı yeniden aktif hale getirelim mi,
    hadi bakalım başlıyoruz o zaman,
    herkese kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Nape

hocam benıde ekler mısın 80 kgım hedef 70

88
  • Son dokunakli mesajimin ustunden 2 sene 2 ay gecmis. 115 kilodan 150 kiloya kadar ciktim Yaklasik 3.5 sene once basladigim maratondan eser kalmadi. Pis bogazlik ve yillar sonra Turk yemekleriyle bulusmanin hasretiyle eski kiloma geri dondum. Yasadigim tecrubelerim uzere diyet konusunda kesinlikle rahat calisma saatlerine ve stresten uzak rahat bir hayata ihtiyaciniz var. Amaciniza hizli ulasabilmek icinde egzersiz yapmalisiniz. Cunku zamanla sonuc goremedikce bu isten vazgeciyorsunuz. Ulastiginiz formu korumanin tek yolu da beslenme aliskanliklarinizi degistirmenizden geciyor.

Zaten zayif olan, metabolizmasi hizli adamin burda isi olmaz. Hepimizin metabolizmasi yavas ve vucudumuz bir sekilde yag tutuyor. Yemege karsi olan bagimliligimizda cabasi cunku hepimiz tabaginda yemek kalmicak arkandan aglar diye buyutulduk. Midemiz dolsa gozumuz doymuyor. Ben bu hafta tekrar baslamaya karar verdim ancak basaramadim. Yaklasik 2 aydir spor salonuna uyeyim ayak basmadim. Umarim yakinda basliyacagim.

Kilo vermek istiyen arkadaslara umarim ikinci kez burdan paylasarak sonuca ulasirim. Gorusmek dilegiyle.

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.