Şimdi Ara

YAZ SONUNA KADAR KİLO VERME PROGRAMIM (SİZDE KATILABİLİRSİNİZ) [BAŞARANLAR VAR] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
784
Cevap
26
Favori
25.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -AltaiR-

7.Günüm 90 > 86

Yapılanlar :

Un,Şeker,Tuz,Yag Dörtlüsünden olabildigince az tüketme

+ Insanity Workout

helal olsun ben 1 kg ye yakın anca verdim 5. günde
  • bugün öğlen 3 kıymalı pide akşam kadayıf agalar haftada birgün yiyek la birşey olmaz
  • Yaz hocam 104 kilo hedef haziran ortasina kadar 85-90

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 13 günden beri diyetteyim arkadaşlar 2010 yazından dipdiri bi vücuda sahiptim 82 kilodan 71 kiloya düşmüştüm hiç bi yerimde sarkma felan yoktu mükemmeldi ama ne yazık ki 2.5 seneden beri kendime beslenmeme hiç dikkat etmedim 2.5 hafta önce tartıldıgımda 90,7 kiloydum bu konuda tecrübeliyiz :) bakalım neler olacak ama benden size tavsiye kendinizi fazla sıkmayın ve mümkün oldugunca hafif sporlar yapın yürüyüş iş vb gibi benim hedefim 76-75 lere düşmek aklıma geldikce girip paylaşırım herkese kolay gelsin bakalım ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Besiktasli9 -- 2 Mart 2013; 22:32:54 >
  • 104 kiloyum arkadaslar salona gidiyorum hoca yok . Bana nasil bi program oonerirmisiniz? Her turlu alet var ? 85 90 kiloya inmek istiyorum 3.5 ayda

• quote:

Orijinalden alıntı: Ebüyubiiii

104 kiloyum arkadaslar salona gidiyorum hoca yok . Bana nasil bi program oonerirmisiniz? Her turlu alet var ? 85 90 kiloya inmek istiyorum 3.5 ayda

bende spora gidiyorum. hocamızın verdiklerini söyleyeyim sende ona göre başla. öncelikle bisiklete bin. 15 dk sabit hızda yorulmadan. sonra koşu bandına bin 6 km hızla 5 dk koş sonra tekrar bisiklete bin. sonra tekrar 6 km hızla 5 dk koş. bunu ısınmak için yap. sonra yerde mekik çek ve yere uzandığında ayakların bitişik şekilde yuarıya doğru indir kaldır. sonrasında ise sopayı al ensene koy kollarını aç. sağa sola dön. bu hareketlerin hepsini yap. birinden yoprulduğunda diğerine geç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conquérant'

quote:

104 kiloyum arkadaslar salona gidiyorum hoca yok . Bana nasil bi program oonerirmisiniz? Her turlu alet var ? 85 90 kiloya inmek istiyorum 3.5 ayda

bende spora gidiyorum. hocamızın verdiklerini söyleyeyim sende ona göre başla. öncelikle bisiklete bin. 15 dk sabit hızda yorulmadan. sonra koşu bandına bin 6 km hızla 5 dk koş sonra tekrar bisiklete bin. sonra tekrar 6 km hızla 5 dk koş. bunu ısınmak için yap. sonra yerde mekik çek ve yere uzandığında ayakların bitişik şekilde yuarıya doğru indir kaldır. sonrasında ise sopayı al ensene koy kollarını aç. sağa sola dön. bu hareketlerin hepsini yap. birinden yoprulduğunda diğerine geç

Teşekkürler

• quote:

Sakın ağır sporlar yapma hafif sporlar yap yeterli olur dengeli ve sağlıklı beslenmeye özen göster yardımcı olurum.

Bugün yediklerimi ve yaptıklarımı yazıyorum arkadaşlar ..

Sabah : 1 dilim ekmek az peynir zeytin , Şekersiz 1 bardak çay ve Meyve ben vazgeçemiyorum sabahlarıda kanı durultsun diye bir meyve yiyorum

Öğlen : Haşlanmış tavuk , Yağsız acele poğça (ekmek yerine ben onu yedim daha az kalorili) yoğurt yeşil sebze salatası ve Yarım bardak içecek fazla şekerli olmasın :))=

Akşamada : Çorba mümkünse limon sıkılaiblir , Yine Yoğurt , Ekmek vb yok Çok az meyve salatası yapıp yiyebilirsiniz

Bugün salona gitmedim belirli saat açık oldugu için pazar yüzünden ve Bahçede basketbol yaklaşık 1 saat birazdan otogara gidecegim evimizden yaklaşık 30 dk uzaklıkta git gel 1 saat yürüyüş arabamla gitmiyip yürüyecegim benimde tavsiyem günlük böyle yaşamanız mesafeler uzun olsa bile yürümek vücut toparlanması için daha yararlı olacaktır
  • Benim salonda yaptığım;

15 dk bisiklet.10 dk koşu.Daha sonra herşeyden 2 şer set kas.Daha sonra 25 dk koşu.Böyle 2 ay yaptım ve bayağı farketti.Şuan 15 dk bisiklet ve 25 dk koşu yapıyorum.Koşuyu çıkarken yapın kesinlikle.Çünkü kas çalışamazsınız eğer başta yaparsanız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Risk Budur

bugün öğlen 3 kıymalı pide akşam kadayıf agalar haftada birgün yiyek la birşey olmaz

haftada 1 ye tamam ama 1 kilo verebilmek için ortalama 7000 kalori eksiltmen gerek onun için yediğinin miktarı önemli :)
  • Bugünde aynı şekilde yedim yemeklerimi babam pasta almış gelirken ablam kesti verdi yemedim 1 tane içinde fıstık vardı onu yedim bi tek onu yediğim için akşam elmamı yemeyeceğim.:)

Farkı fiziksel olarakta hissedebiliyorum. Kemerimin eskiden 2. deliğine sokamazken demiri şimdi 5. delikte ama genede belimi sıkmıyor. Olsa herhalde 7. deliğe filan sokarım :)
  • bu akşam 3 dilim börek 3 küçük pogaca 2 bardak 4 küp şeker çay :D

bakalım gidiyoruz nereye :D

beyler 3 hafta önce aldığım kıcımdan zor geçen pantalon şuan kemersiz düşünüyor ciddiyim.
  • 91-90 arası gidip geliyorum konu ilk açıldığında 97 idim. insanity workout yapıyorum
  • Bugün bende mercimek köftesi yedim kıvırcıkla hazır çorba kesmeyince.
  • Arkadaşlar günlük ne yedigini ne yaptıgını paylaşsın herkese faydası olur bence ;

Ben bugün sabah ilk kalktıgım gibi spor yaptım 30 dk koşu bandı vs . Vücut hareketleri ve Kahvaltı

Sabah Kahvaltısı : Ekmek hiç yemedim bugün sütlü form 1 kase yanında biraz tatlılık getirsin diye eti form lardan çok az limonlu salatalık ve yeşil çay

Öğlen : Yoğurtlu makarna , 2 ince dilim havuçlu kek , Su : D

Akşamda : Yarım tabak patates yemeği havuçlu yanında bi dilim ekmek yerim heralde , Yoğurt , Yağsız salata limonlu , ve 1 meyve Akşam sporundada 30 dk koşu bandı yapıcam arkadaşlar acaip kalori yakıyor onun dışında yatmadan önce alıştırdım kendimi hep ısınma hareketleri yapıyorum Bugünlük te böyle ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Besiktasli9

Arkadaşlar günlük ne yedigini ne yaptıgını paylaşsın herkese faydası olur bence ;

Ben bugün sabah ilk kalktıgım gibi spor yaptım 30 dk koşu bandı vs . Vücut hareketleri ve Kahvaltı

Sabah Kahvaltısı : Ekmek hiç yemedim bugün sütlü form 1 kase yanında biraz tatlılık getirsin diye eti form lardan çok az limonlu salatalık ve yeşil çay

Akşamda : Yarım tabak patates yemeği havuçlu yanında bi dilim ekmek yerim heralde , Yoğurt , Yağsız salata limonlu , ve 1 meyve Akşam sporundada 30 dk koşu bandı yapıcam arkadaşlar acaip kalori yakıyor onun dışında yatmadan önce alıştırdım kendimi hep ısınma hareketleri yapıyorum Bugünlük te böyle ..

Maşallah hocam iyisin bence.

Ara öğünde yaparsan daha iyi olacak.

İmkanın varsa sabahları ılık suya limon sıkıp iç yağ yakmayı hızlandırır.

İmkanın varsa ekmeğide kes bence.

+ Bu arada konu sahibi arkadaş nerelerdesin yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Risk Budur

quote:

Arkadaşlar günlük ne yedigini ne yaptıgını paylaşsın herkese faydası olur bence ;

Maşallah hocam iyisin bence.

Ara öğünde yaparsan daha iyi olacak.

İmkanın varsa sabahları ılık suya limon sıkıp iç yağ yakmayı hızlandırır.

İmkanın varsa ekmeğide kes bence.

+ Bu arada konu sahibi arkadaş nerelerdesin yahu

Ayın 15-20 si gibi tartılmayı düşünüyorum bakalım ne kadar faydası olmuş biraz görelim 90,7 ni gördüğümden beri hiç tartılmadım daha
  • Hocalarim ben 15 yasindayim baslayali 2-3 hafta anca oldu herhalde. Kilo:82 idi simdi 77 tabii mukemmel bi gelisme yok hala bi gobek var ama kas calismam sayende bu arada kollarimdaki sarkmalar 0 oldu denilebilir. Karin kasi yapma gibi bi cabam yok ama 60-100 mekik cektim(her gun olmadi bazen tikandim) suan karnimi sıktığımda baya bi sertlik var. Şu ara dersler çok yaz tatilinde bide spor salonuna yazildim mi tamamdir.

Mobil yazdigim icin genel plarak ı lara i yazmis olabilirim pcye gecince editlerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: gorko15

Hocalarim ben 15 yasindayim baslayali 2-3 hafta anca oldu herhalde. Kilo:82 idi simdi 77 tabii mukemmel bi gelisme yok hala bi gobek var ama kas calismam sayende bu arada kollarimdaki sarkmalar 0 oldu denilebilir. Karin kasi yapma gibi bi cabam yok ama 60-100 mekik cektim(her gun olmadi bazen tikandim) suan karnimi sıktığımda baya bi sertlik var. Şu ara dersler çok yaz tatilinde bide spor salonuna yazildim mi tamamdir.

Mobil yazdigim icin genel plarak ı lara i yazmis olabilirim pcye gecince editlerim.

Kardesim sen daha çok küçüksün dengeli beslenmen gerek kendini fazla sıkmamalısın 20 yaşına kadar gelişeceksin bunu unutma ,
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gorko15

Hocalarim ben 15 yasindayim baslayali 2-3 hafta anca oldu herhalde. Kilo:82 idi simdi 77 tabii mukemmel bi gelisme yok hala bi gobek var ama kas calismam sayende bu arada kollarimdaki sarkmalar 0 oldu denilebilir. Karin kasi yapma gibi bi cabam yok ama 60-100 mekik cektim(her gun olmadi bazen tikandim) suan karnimi sıktığımda baya bi sertlik var. Şu ara dersler çok yaz tatilinde bide spor salonuna yazildim mi tamamdir.

Kardesim sen daha çok küçüksün dengeli beslenmen gerek kendini fazla sıkmamalısın 20 yaşına kadar gelişeceksin bunu unutma ,

hocam mesajımı alıntılamışssın ama onay bekliyor diyor göremedim mesajını
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.