Şimdi Ara

Yaz Tatilinde Oynanabilecek Oyunlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet Gençler Bu Forumda yazdığım ilk yazım o yüzden hatalarım olursa şimdiden affedin.

Şimdi her ne kadar yaz tatilinin yarısına gelsekte Hala oynayacak oyun bulmakta zorlanıyorsanız Aşağıdaki yazıyı dikkatle okumanızı öneririm.
    Assasin's Creed II: Brotherhood

Oyun kimliği: Aksiyon Aksiyon Aksiyon birazda bilim kurgu yok değil .
    Evet serinin ilk oyununa aşina olan arkadaşlar atlıyacaktır mütüştür diye zaten bilmeyen insanda azdır Bu oyunda Ezio (Desmond) Abimiz ile süikastçilik oynamaya devam ediceğiz fakat ilk oyunun aksine cok daha güzelleştirilmiş yan göreler Brotherhood sistemi ve konusuyla Ac2
    (ki Ac2de de sonunda cok sacma şeyler olmuştu kendimizi tanrı gibi bir şeyin önünde bulmuştuk bu oyundada ubisoft yapıyor yapıcağını)
    den çok farklı ayrıca bu oyunda ekstradan 1-2 silahta oyunumuza dahil oluyor. Birazdaha anlatmaya kalkarsam spoiler vereceğim o yüzden hemen sistem gereksinimlerine geçeyim.

Assasin's Creed II:Brotherhood işin en düşük sistem özellikleri

Windows XP, Windows Vista , Windows 7
    *İşlemci: Intel Core 2 Duo 1.8 GHZ or AMD Athlon X2 64 2.4GHZ
    *RAM: 1.5 GB Windows XP / 2 GB Windows Vista - Windows 7
    *Ekran Kartı: Shader Model 3.0 veya üzeri destekli DirectX 9.0 uyumlu 256 MB
    *Ses Kartı: DirectX 9.0 uyumlu ses kartı DirectX Version: DirectX 9.0
    *Hard Disk: 8 GB

Önerilen

*Windows XP, Windows Vista , Windows 7
    *Intel Core 2 Duo E6700 2.6 GHz ya da AMD Athlon 64 X2 6000+ veya üzeri
    *Ekran Kartı: GeForce 8800 GT or ATI Radeon HD 4700 veya üzeri
    *Ses Kartı: 5+1 ses kartı

Eveet gelelim 2. oyunumuza..
    Fable 3

Oyun kimliği:Aksiyon Macera Fantazi Birazda Rpg tadında.
    Bu fable 3 ün yapımcısını anlamıyorum doğrusu.. Adam Fable 3 çıkmadan önce cok iyi bir oyun yapıcaz yok şöyle olucak yok böyle diye söylenir ama ne hikmetse oyun cıktıktan sonra yaptığı ilk acıklamada oyun Hiç istediğim gibi olmadı der sevgili okurlar .. neyse biz oyuna dalışı yapalım.
    Oyunun serisinde 2 yi oynamadan direk 3 e atladığımız Fable grafik olarak ve hikayeye girişi olarak gayet güzel Zaten biliyosunuz fable serileri biraz masalsı olur her neyse oyunun dövüş sahneleri cidden fantastik olmakla beraber oyunda seçimleinize göre iyi bir kahraman yadakötü bir kahraman olabiliyorsunuz. çok fazla yardırmadan sistem gereksinimlerine giriyorum.

Fable 3 ün minimum sistem gereksinimleri:

*İşletim Sistemi: XP 32 SP3, Vista 32/64 , Win 7 32/64
    *CPU: Intel Core 2 Duo 2GHz veya AMD Athlon X2 4000+
    *Ram: 2GB
    Hard Drive: 12 GB
    *Ekran Kartı: NVidia 7600GT veya ATI HD 2600 Pro
    *DirectX: 9.0c onward
    *Network: Internet or LAN connection required for multiplayer

Önerilen Sistem Gereksinimleri:

*İşletim Sistemi: Win 7
    *CPU: Intel Pentium 2.9Ghz Core 2 Duo or higher
    *Ram: 4GB
    *Hard Drive: 12 GB
    *Ekran Kartı: Nvidia 260GTX 896MB or ATI 5770 1GB or higher
    *DirectX: 9.0c onward
    *Network: Internet or LAN connection required for multiplayer
    Kısa bi not: İnterneti boşverin zaten kaçınız orjinal alıcak ?

Gelelim 3. oyunumuza.
    The Witcher 2

Oyun kimliği Aksiyon Rpg
    Ve Geralt 4 yıl aradan sonra tekrar sahneye çıkar..Ama sağlam bi sisteminiz olması şart yani kısaca dönüşü muhteşem oldu bu arkadaşın ne yazıkki
    Açıkcası oyunu cok fazla oynayamadım sistem gereksinimlerinden dolayı () ama şunu söyleyebilirim izlenimlerinden grafikleri müthiş olmuş konusunuda okudum The witcher konusu önümüze geleni kesiyor biçiyoruz. Oyun Güzel bir hibrit bir Rpg olduğu için ne diyologlar cok bayıyor nede kendinizi kasap gibi hissediyorsunuz.Evet bu oyunu oynama fırsatım olmadığı için bir şey söyleyemiyorum cok açıklama yapamıyorum ne yazıkki ama bu yazın oynanıcak oyunlarından birisidir kendisi.

Minimum Gereksinimler
    * İşletim Sistemi: Windows XP SP2 / Windows Vista SP2 / Windows 7 (32/64-bit)
    * İşlemci: Intel Core 2 Duo 2.2 Ghz veya AMD Athlon 64 X2 5000+
    * Hafıza: 1 GB Windows XP / 2 GB Windows Vista ve Windows 7
    * Ekran Kartı: Pixel Shader 3.0 destekli 512 MB RAM, (Nvidia GeForce 8800 veya ATI Radeon HD3850)

Önerilen Gereksinimler
    * İşletim Sistemi: Windows XP SP2 / Windows Vista SP2 / Windows 7 (32/64-bit)
    * İşlemci: Intel Core 2 Quad veya AMD Phenom X4
    * Hafıza: 3 GB Windows XP / 4 GB Windows Vista ve Windows 7
    * Ekran Kartı: Pixel Shader 3 destekli 1 GB (Nvidia GeForce GTX260 or ATI Radeon HD4850)

Yani kısacası bir canavara sahip olmanız gerek Ayrıca 16 gb boş alana sahip olmak zorunda olduğunuzuda burda beliteyim.

GTA:Liberty City

Oyun kimliği: Similasyon Aksiyon Macera Fps ya ne isterseniz var işte klasik Gta yazdırtmayın bana hepsini
    Dünyanın En özgür oyununu nerden anlatsam bilemiyorum herzamanki GTA uzunluğunda bu yazın oynanabilir oyunlarından biri. Aslında bu oyun hakkında cok fazla anlatılacak bişey yok Gta Vice City ile büyüyen ve San Andreasla ergenlik geciren bir devrin cocuklarıyız biz sonucta.

Minimum sistem özellikleri:
    *Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 7900 / ATI Radeon X1900 veya daha iyi bir ekran kartı
    *Ekran Kartı mb'ı: 256 MB
    *Doldurduğu Alan: 16 GB
    *İşletim Sistemi: Windows XP -Vista
    *İşlemci: Intel Core 2 Duo 1.8 GHz / AMD Athlon X2 64 2.4 GHz
    *Ram: 1.5 GB RAM

Önerilen sistem özellikleri:
    *Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 8600 / ATI Radeon HD 3870
    *Ekran Kartı mb'ıı: 512 MB
    *Dolduracağı Alan: 18 GB
    *İşletim Sistemi: Windows XP -Vista
    *İşlemci: Intel Core 2 Quad 2.4 GHz / AMD Phenom X3 2.1 GHz
    *Ram: 2 GB RAM

Yazarın Önerisi : iCEnhancer yamasını indirip öyle oynayın. ;) ayrıca bağlanmamaya çalışın. :D
    Evet Bu günlük bu kadar. zaten yukarıda yazdığım 4 oyunun 3 ünü zar zor calıştıran sistemim şimdide ses çıkartmaya başladı o yüzden kapatmak zorundayım

Gelecek Yazımda inceleyeceğim oyunlar
    Dead Space
    Dirt 3
    ve 1-2 Online Oyun Ayrıca Portal 2. ve Total War: Shogun 2

Sağlam Kalın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackPhoenix -- 21 Temmuz 2011; 22:07:11 >

• Fable III tam bir fiyasko.. istersen youtube'dan oyunun baştam sonra oynanış videosu var. Ben 15 dakikadan 4 partı izledim. Konu çok sığ, oynanış ve grafikler 2008'den kalma.. Eğer oynamadıysan Oblivion'ı al oyna Fable'dan çok daha iyidir. Konusu da daha güzel. Ben İngilizce öğretmeniyim, o yüzden yazları eski alışkanlık böyle pc oyunlarını oynamadan olmuyor..

Ergenliğimde GTA oynardım ama 2 boyutlu :D

• Oyun oynamaktansa film/anime izlemek çok daha iyi olur.Kendinizi uzun soluklu oyunlara kaptırmayın derim.
  • Kurulmamışlarla beraber bu yaz yeter mi?

• Oyunun yeri bi başkadır zaten günümüzde cok uzun soluklu oyun yapmıyorlar bugüne kadar oynadığım en uzun soluklu oyun gta ve Dragonage 1 di onlarda 100 saat filndir. Ama hikayesi bitikten sonra bile oynadığım tek oyun var oda Ac 2 serisi. Ben sadece böyle bir yazı paylaşıyım dedim benm gibiler için

Fable 3 e gelirsek göreceli tabi konunun sığlığı ben sadece oyunun başıyla ana konunun bağlanmasına değinmek istedim

Bu arada dostum oyunlarına baktım çoğu eski ( Cod 2 ne yahu kaldımı o hala ? ) Ben sistemin yettiğince yeni oyunları oynayım size yazıyorum. Ya da sistemim yetmediğinden dolayı içimde kalan oyunları
    2. Yazım Yarın gelicek burdan onuda duyuruyim.

Okuyan , Yorum Yapan Herkese çok teşekkürler

(Ah bide Sistemim yetse yakında yakıcam bütün anakartı )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackPhoenix -- 21 Temmuz 2011; 22:06:05 >

• Bu yaz ve en az önümüzdeki 10 yaz daha götürür;

Team Fortness 2
  • bence yazı pc başında geçirme eyer istiyosan daha çok strateji oynayın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3 en iyi oyunlar listesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burakc-

Kurulmamışlarla beraber bu yaz yeter mi?

Biri bana tokat atsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Burakc-

Kurulmamışlarla beraber bu yaz yeter mi?

Naptın sen ya

• arkadaşlar şu gta: episode from liberty cityi bir kuramadım ya . oyunu kuruyorum,açıyorum çalışmayı durdurdu hatası veriyor
  • assasins creed denenir.ilk oyunu oynamıstım pek sarmamıstı ama muhakkak geliştirmişlerdir seriyi.ilk oyunda ses problemi vardı ve oyunda hep aynı monoton şeyleri yapıyorduk.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.