Şimdi Ara

Yazarlık Merakı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli arkadaşlar, geçen onca zamanda elde ettiğim izlenimlerim, birikimim ve deneyimim artık kafamın içinde doldu taştı, yazıya dökülmeyi bekliyorlar. Diyemeyeceğim maalesef daha yirmi yaşındayım ; fakat yaşım yazmak için elimde hiç konu olmadığı anlamına gelmiyor. Bu konu üzerine daha çok çalışıcam; fakat aklıma takılmışken sormak istediğim bir şey var: nasıl ve nerede yayınlarım

• Feysbukta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmzam
  • Edebiyat dergileri ile ufaktan başlayabilirsin.

• Edebiyat dergileri gündem ve sistem ile ilgili yazılarımı yayınlar mı sence ?
  • Hocam ilk yazinda yayinlayip basmak kolay

• Klokt kullanıcısına yanıt
    Nasıl ilk yazıda kolay. Bu editörler: - aaa yeni yazar dur okuma hemen yayınla. Demezler herhalde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sayko sözlük yazarı var mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yazarlık denince aklıma ilk edebi eserler geliyor , diğer turlu hiç bilgim yok.

• Ben hemen konuyu açayım o zaman.
    Deneme, köşe yazısı gibi günlük veya haftalık yazılar yazmayı düşünüyorum(ileride)
    Bu yazılarımı rahatlıkla yayınlayabileceğim bir platform arıyorum
    Tabi ki on binlere rahatlıkla ulaşabileceğim bir platform.
    sanal gazete, dergi veya direk deneme makale sitesi gibi mesela
  • Whatpad mı ne var kitap denemeni orda deneye bilirsin okuyanlar filan oluyor tutarsa basıyorlar

• Reklam sermaya gerektiriyor. Risk alman gerekiyor. Onlarca kitap yazmış ve tutmamış yazar var. Bunun korsanı da çıkabilir. Öyle kolay değil. Her şeyden önemlisi çok çalışma gerektiriyor. Belkide bir cümle yazarken 10 dakika düşünmen gerekecek. Düşüneceksin ki en iyisini bulasın. En iyisini bulacaksın ki Diğerlerinin yanında kendini belli eden ve bir boy önde olarak kendini öne çıkaran bir kitap yazabilesin. Belki bazılarının içerikleri iyi değil ancak reklamları iyi. Kendini gösterebilmen için çok daha daha iyi yazman gerekecek. Daha iyi yazabilmek için daha çok çalışacaksın. Daha çok çalışmak seni çok daha fazla yoracak ve her geçen saniye, dakika, daha da bıkacaksın. Ancak savaşacaksın. Yeterince güçlüysen neden zafer senin olmasın.

Biraz abarttım ve aslında çok bir şey anlatmadım. Sadece ana düşünceyi kavra.
  • Herkes bir şeyler yazmak istiyor bu sebeple bloglar twitter vs. var internette kendini tanıtmak sana kalmış. Ayrıca bu zamana kadar ortalama kaç kitap okudun, dil bilgin nasıl? Bunlar çok önemli eğer anlatımın tatmin edici değilse daha çok çalışman ve okuman lazım.

• Blog
  • Mertum kullanıcısına yanıt
    Korsan beni vurmaz :) Deneme, makale yazarak fikir aşılamak istiyorum. Bu iş için de blog arıyorum. Ücretsiz yayın yapabileceğim
  • Manypeo ile sizde yazabilirsiniz. Manypeo bir sosyal medya platformu android için uygulaması da var linki buraya bırakıyorum. Makale oluşturabilirsiniz. Tanıtımını yapan Yazarlar için mavi tik ücretsiz 1 yıl boyunca bir bakın derim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.