Şimdi Ara

Yazdığım essay'ı değerlendirebilir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
1.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk denemem olduğu için yanlışlarım olabilir. Gramer yanlışlarını söyleyebilir misiniz?

*** Choose one of the topics below, and then write a well-developed argumentative essay of
    5 paragraphs. Take into account such points as the topic sentence and the supporting ideas;
    examples, details, facts, etc. (25 pts)

b. Do you agree that students must wear school uniforms at schools?

yes ı agree. first of all childs must be have a discipline. discipline is a most important. because ıf you wants to be a successful you must be have a discipline.

for example military academy. they are more successful. why they are more successful_ because they have got a order.

also someone kids haven't got a nice dress. maybe they are a poor. but if all of them wear a school uniforms, they are not feel like a poor.

some say ''if child wear a daily clothes, they are feel too more comfortable''. ı want to asking ''are you genius?'' of course they are be comfortable.comfortable is good but discipline is too more good

finally school is not a disneyland. kids go to the school for good education. ıf we wants to a good education, we must be have a discipline.

• hocam çoğu hatalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schizzo -- 11 Eylül 2018; 15:1:44 >
  • Hocam yanlış anlama ama çok fazla hata var,o yüzden hataları düzeltip yazmaya üşendim.Yani bunu muaf sınavında yazmış olsaydın kalmış olacaktın.
  • Hocam yazdığınızla hazırlık sınavını geçemezsiniz. Bir yıl hazırlık eğitimi almanızda yarar var. Sene kaybı olarak düşünmeyin, bitirdiğiniz zaman dersleri boşlamadığınız ve çalıştığınız sürece iyi bir seviyeye gelirsiniz.
  • 2019Rank1 kullanıcısına yanıt
    hocam ilk defa writing alıştırması yapıyorum. lütfen yanlışları söyleyin.
  • Prestidigitation kullanıcısına yanıt
    yanlışlarımı söyler misiniz? muafiyet sınavı için mümkün oldugunca basit yazıp kurtulmuyor muyduk? amaç puan almak değil mi?
  • Essay'in introductionı ve conclusionı yok. Mesela "yes ı agree" ile değilde "I agree that students must wear uniforms because of three reasons" diyip First reason falan girebilirdin. Opinion essayi olduğu için kendi fikirlerini aktarıcaksın nasıl olsa. "must be have" kısmı hatalı 2 tane fiil var, "discipline is a most important (???) important ney belirtmemişsin , "for example millitary academy" kısmı komple hatalı "For example, students who study in military academy are more successful" falan birleştirebilirdin ordaki "they" militari okulda okuyan öğrencileri kastetmişsin çünkü. "Also," noktalama unutma. "if children wear ...,they feel more comfortable " olmalı. 25 üzerinden 5 den fazla almaz bu paragraf.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkocan90 -- 11 Eylül 2018; 15:17:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam çok yanlışın var ve kelime hazneni dar gördüm ilk iş olarak gramer için youtube'dan ''ingilizce konu anlatımı'' kanalındaki gramer videolarını ye bitir
  • frame10 F kullanıcısına yanıt
    Hocam işte sorun bu. Yanlışlarını söylesek de çok fazla eksiğin olduğu için kapanması mümkün değil. Bir sene hazırlık okuduktan sonra temelin oluşacak ve zaten iyi yazabileceksin. Şimdi sadece geçmek için bile bir şeyler yazmaya kalksan geçemezsin, hazırlık engeli bunun için var.
  • İlk cümlede elendim. Elenmeyenler devam etsin, lütfen.
  • Hocam ingilizceni gelistirmek adina hazirlik okumani oneririm tabi ki kimse sene kaybina ugramak istemez hem de ekstra masraf sehir disinda okuyacaksan ama bana sorarsan hazirlik okuman senin yararina olacaktir kendin de uzerine dusersen ingilizcenin tabi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam bende tanzanyadan gelmis gibi igilizce biliyordum 1 senelik hazirlik 8 senelik lise ve ilkokul ingilozcesimden daha cok sey katti hazirlik okumanizi oneririm hata cidden cok fazla en basitinden tum paragraflarda ayni seyi yazmissiniz ilk paragrafta giris yapacaksiniz" i agree that uniforms make students more successful than dairy clothes and there are 3 opinion to support it " sonra 2. Pragrafta daha duzenli bir ortam olusturdugunu 3. Paragrafta ayrimciligi ortadan akldirdiginizi 4. Paragrafta ise mesela ogrencileri birbirleri ile esit oldugu hissini uyandirdigini yazabilirsiniz 5. Paragrafta ise fikrinizi tekrar belirtip sonraki 3 paragrafi cok kisa ozetleyerek bir sonuc hazirlayabilrisiniz in consuquantly , i agree that student must have uniform in schools because uniforms bring dicipline , remove discrimination and uniforms make students feel that they are equal in school

Birde in fact , there for , because of this , due to gibi kaliplari ogrenerek daha cesitli birsey yapabilirsiniz surekli ayni baglaci kullanmassiniz
    2. Olarak gramerleri ogrenin cumlede 2 fiil var hem be hem have yanyana gelmemeli zaten must meli mali anlami katiyor tekrar be kullanilmasina gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arslan0058 -- 11 Eylül 2018; 18:52:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir tane bile hatasız cümlen yok. Basit gramer kurallarını bile bilmiyorsun. Bu dediklerimi hakaret olarak algılamanı istemem ama kesinlikle hazırlık okumalısın.
  • Hazırlık okumalısın.

• Hazırlık okumalısınız. Örnek Essayler inceleyin.
  • Güzel başlangıç bol bol hatalı. İntroduction bölümü tekniklerine çalış opinion essayment oldugu için final kısmını ı believe That ı confess That gibi öz düşüncelerini belirtir gibi yapmalısın ve en önemlisi bol bol iyi essayment örneği incemelisin ben inceledim, ama hala iyi yazamıyorum.Umarım sen de böyle bişi olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I0SER_b0y -- 11 Eylül 2018; 22:17:10 >
  • Hocam ilk deneme için hatalar çok ama örnek essayler okuyarak kendini geliştirebilirsin. Özellikle intro conclusion kısımlarına dikkat et ve cümleleri bağlaçlarla bağlamaya çalış
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.