Şimdi Ara

Yazdığım kodları minecrafta nasıl transfer edeceğim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni başladım kodlamaya daha hiçbirsey bilmiyorum
    Bir kod yazdım diyelim o kodu Minecrafta nasıl yazıcam özel bir program fln mı lazim.minecraftın bazı kodlarını vs. Değiştirmek istiyorumda.bi el atsanız iyi olur hocam.birde konu yanlış yerde yar kusuruma bakmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hydra.Gamer H kullanıcısına yanıt
    Google a Minecraft modlama kodlama falan yaz, oraya göre yap

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Baktım baya bı foruma ama çıkanlar blok İtem vs. Benim yapmak istediğim oynanışı değiştirecek mod.mesela playerin koluna vurduğumuz da daha az canı gitcek yürüme animasyonu zıplama animasyonu değişecek.atıyorum c ile özel eğilme olcak vs. Bulamadım hiç bir sey 😖

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hydra.Gamer -- 17 Mart 2018; 13:51:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bukkit yada spigotla uğraşman gerekiyor,eğer istediğin server taraflı modlama ise.onun haricinde forgemode gibi apiler var.

edit:API dediğimiz şey:belli bir problemin çözümü için yazılmış hazır fonksiyon ve/veya sınıflar bütünüdür.

bence minecraft modlamaya başlamadan önce,java dilini ve özelliklerini,programlamadaki bazı temel algoritmaları iyi öğrenmen gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koccan9 -- 28 Mart 2018; 22:10:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.