http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?CategoryId=4&productId=bd500908 ARKADAŞLAR LİNKTE VERDİĞİM YAZICIYI ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM KARTUŞU DOLDURULABİLİRMİ ? BUNDAN ÖNCEKİ YAZICIMDA KARTUŞU DOLDURDUĞUMDA SAHTE KARTUŞ WB HATALAR ÇIKMIŞTI BU YAZICIYI ALMAK İSTİYORUM NE TÜR TAVSİYELERDE BULUNURSUNUZ BİDE İLK İNTERNETTEN ALIŞVERİŞİM OLACAK ÇORUMA NEKADARA GETİRİRLER KARGOYLA ?YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM . .
orjinal kartuşları doldurulabilir ancak baya zahmetli iştir ve mürekkep seviyeleri bilinemediği için boş çalışma riski vardır (ki bu makine için son derece sağlıksız). ancak dolum için özel üretilen şeffaf, tıpalı, otoreset kolay dolan kartuşları mevcuttur. bir kereye mahsus temin edip devamlı olarak doldurarak kullanabileceğiniz bu kartuşlar bu tarz çok kartuşlu canon yazıcılar için en ideal kartuş sistemidir son derece sorunsuz stabil çalışan ürünlerdir.
canon mg6450 pgı-550*clı-551 (5renk) otoreset kolay dolan kartuşlar ve 5x100 ml mürekkepli set aşağıdaki linkte mevcut incelemek isterseniz buyrun.
kargoya 3 iş günü içinde vermeyi taahhüt ediyorlar. 2 günde kargo sürse en kötü 5-6 günde elinizde olur gibi görünüyor.
quote:
Orijinalden alıntı: erdem baskı malzeme
orjinal kartuşları doldurulabilir ancak baya zahmetli iştir ve mürekkep seviyeleri bilinemediği için boş çalışma riski vardır (ki bu makine için son derece sağlıksız). ancak dolum için özel üretilen şeffaf, tıpalı, otoreset kolay dolan kartuşları mevcuttur. bir kereye mahsus temin edip devamlı olarak doldurarak kullanabileceğiniz bu kartuşlar bu tarz çok kartuşlu canon yazıcılar için en ideal kartuş sistemidir son derece sorunsuz stabil çalışan ürünlerdir.
canon mg6450 pgı-550*clı-551 (5renk) otoreset kolay dolan kartuşlar ve 5x100 ml mürekkepli set aşağıdaki linkte mevcut incelemek isterseniz buyrun.
kargoya 3 iş günü içinde vermeyi taahhüt ediyorlar. 2 günde kargo sürse en kötü 5-6 günde elinizde olur gibi görünüyor.
Merhabalar bende yazıcı alacağım. Dediğiniz kartuşlar anladıgım kadarıyla iyi kullanılırsa sınırsız döngü ile kullanılabilir degilmi ? Bende yazıcı almak istiyorum kurumayan yazıcı ve dolum seti en uygun fiyat bazından ne önerirsiniz
ORADAKİ ADAMINDA YÖNLENDİRMESİYLE VATAN DAN 488 TL YEhttp://www.epson.com.tr/viewcon/corporatesite/products/mainunits/overview/11797 BU YAZICIYI ALDIM BİTMEYEN KARTUŞ MUHABBETİ FLN VARMIŞ PEK ANLAMAM AMA ARAŞTIRMALARIMA GÖRE İYİ BİR YAZICIYMIŞ SİZ NE DERSİNİZ ? HA BU ARADA BİLGİLENDİRMENİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM ÇOK YARDIMCI OLDUNUZ BU ALDIĞIM YAZICI HAKKINDADA BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM
quote:
Orijinalden alıntı: fcs19
ORADAKİ ADAMINDA YÖNLENDİRMESİYLE VATAN DAN 488 TL YEhttp://www.epson.com.tr/viewcon/corporatesite/products/mainunits/overview/11797 BU YAZICIYI ALDIM BİTMEYEN KARTUŞ MUHABBETİ FLN VARMIŞ PEK ANLAMAM AMA ARAŞTIRMALARIMA GÖRE İYİ BİR YAZICIYMIŞ SİZ NE DERSİNİZ ? HA BU ARADA BİLGİLENDİRMENİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM ÇOK YARDIMCI OLDUNUZ BU ALDIĞIM YAZICI HAKKINDADA BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM
sizin yazıcının zaten kartuş sorunu olmaz zaten yazıcıda kartuş yok sistem direk yazıcının baskı kafasına bağlı siz mürekkep bittikçe mürekkep şişelerinden alacaksınız. yalnız şu var 8 sene önceki baskı kalitesini kullanmışlar bu yazıcıda fotoğrafa meraklısanız pek tatmin etmeyebilir sizi
merhaba evet bu kartuşların bir dolum ömrü yok dolum için özel üretildikleri için şeffaf yapıda ve tıpalılar. tıpalarını çıkarıp dolduruyorsunuz şeffaf oldukları içinde hem ne kadar doldurduğunuzu hemde içinde ne kadar mürekkep kaldığını gözlemleyebiliyorsunuz.
quote:
Orijinalden alıntı: fcs19
hayırlı olsun L210 canon mg6450 ile kıyaslandığında özellik bakımından daha düşük bir model. gayet yavaş, bağlantı seçenekleri sınırlı vs. ama büyükte bir avantajı var oda orjinal fabrika çıkışı tank sistemli olması bu yazıcı için kartuş almazsınız onun yerine makineye montajlı tankları doldurmak için mürekkep alırsınız. extra beklentileri olmayan bir ev kullanıcısı için gayet yeterli bir cihaz. fotoğraf kağıdına baskıda alabilirsiniz.
L210 uyumlu mürekkeplerimizi incelemek isterseniz ürün linki aşağıda ;