Şimdi Ara

YAZICI ALMADAN ÖNCE...! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
7.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: exelanz

EVET ARKADAŞIM ÇOK ÖNEMLİ BİR KONU YAZMIŞ. YAZICI ALMADAN ÖNCE.. ???

UZUN UZUN ANLATIM SİZE. Yazıcı almadan önce,
    Öncelik nedir arkadaşım şimdi senin aldığın yazıcı değil. Sen yazıcı almadan önce şunu bir düşün? Ben aldığım yazıcıyla ne yapacağım. Bu çok önemli ha sen evde bebeler kullansın ben artık kartuş almiim dersen eger hem bende çıktı alayım mürekkep bitince hemen elimin altında olsun aman bebenin ödevi yetişmedi aman mürekkep biitti aman kaynana geldi dersenki eger senin derdine tek çöümwww.uzmanburom.com yaa ordan seç bakalım sevgiyle kal.

önce düzgün türkçe kullanalım...
    ne dediğimizi tek tek yazalım ki karşı taraf ne demek istediğimizi
    anlayabilsin..!
    yoksa laf olsun torba dolsun mantığıyla yazarsanız,arkadaşın yazdığı gibi,
    komik duruma düşeriz...

• quote:

Orijinalden alıntı: acars55

quote:

Öncelik nedir arkadaşım şimdi senin aldığın yazıcı değil. Sen yazıcı almadan önce şunu bir düşün? Ben aldığım yazıcıyla ne yapacağım. Bu çok önemli ha sen evde bebeler kullansın ben artık kartuş almiim dersen eger hem bende çıktı alayım mürekkep bitince hemen elimin altında olsun aman bebenin ödevi yetişmedi aman mürekkep biitti aman kaynana geldi dersenki eger senin derdine tek çöümwww.uzmanburom.com yaa ordan seç bakalım sevgiyle kal.

önce düzgün türkçe kullanalım...
    ne dediğimizi tek tek yazalım ki karşı taraf ne demek istediğimizi
    anlayabilsin..!
    yoksa laf olsun torba dolsun mantığıyla yazarsanız,arkadaşın yazdığı gibi,
    komik duruma düşeriz...

evet reklam kokan hareketler bunlar, reklam metni gibi olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cool111 -- 27 Mart 2010; 12:28:42 >

• evet bilmiyorum sadece ben bi düşünüyorum ama bu arkadaşın yaptığı reklam fazlasıyla irrite edici.. bu gidişle kimse almayacak o siteden bişey..
    quote:

• Arkadaş forumu, manav yeri sanmış herhalde. "Gel gel kartuşa gel, hangisini istiyon söyle bakam" dermiş gibi.
  • BROTHER DCP 385C
    Almaya karar verdim.
    bulabilirsem 180-190 a alacam...
    kartuşlarının çipsiz olmasına güveniyorum
    yoksa kartuşa para verecek kadar zengin! değilim
  • quote:

BROTHER DCP 385C
    Almaya karar verdim.

ya acar kolay dolum kartuşlu bişe al sende?neden o akdar daraltıonki alabileceğin yazıcı yelpazesini..
  • Bu yazıcının kartuşlarının çipsiz ve sorunsuz olması dışında büyük hacimli olanları da var.
    Kartuşun büyük hacimli olması da ayrı bir kolaylık gerçekten, tavsiye ediyorum. Büyük kartuşların tek farkı kartuşların bulunduğu yerin kapağının açık kalacak olması. Tabi kartuştaki çıkıntı sayesinde kapak açık uyarısı falan almıyorsunuz, sadece kartuşlar yazıcıdan çıkık duruyor. Son derece kullanışlı oluyor bu şekilde.

saygılar
    Kartus.Web.TR

quote:

BROTHER DCP 385C
    Almaya karar verdim.

• 200tl vermeye değer mi,dcp 385c için???

aldık diyelim,ya kartuş dolumu gerçekleşmezse,
    ya da baskı kafası tıkanırsa ne yaparız?

70-90tl lik yazıcı olsa neyse der geçersiniz.ama 200tl üstü olunca
    biraz düşünesiniz geliyor,değil mi?

ne dersiniz?
  • Brother yazıcılar kartuş tıkanma sorunu ile en az karşılaşılan yazıcılardır. Bunu bir risk olarak gördüğünüzde tabii ki daha ucuz yazıcı almak mantıklıdır. Ama lütfen 100 tl ye epson almaktansa 200 tl ye brother yazıcı almanın daha makul olacağını değerlendirin. Bunun yanı sıra yazıcıya değilse bile sattığı ürüne her şekilde garanti ve iade imkanı sağlayan bir firmanın dolum kartuşu ve mürekkebini almaya özen gösterin lütfen.

saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: KartusWebTR

Brother yazıcılar kartuş tıkanma sorunu ile en az karşılaşılan yazıcılardır.
    . Ama lütfen 100 tl ye epson almaktansa 200 tl ye brother yazıcı almanın daha makul olacağını değerlendirin. Bunun yanı sıra yazıcıya değilse bile sattığı ürüne her şekilde garanti ve iade imkanı sağlayan bir firmanın dolum kartuşu ve mürekkebini almaya özen gösterin lütfen.

saygılar

bende böyle düşünüyorum...
    kalitesi düşük bir yazıcı almaktansa,elbette kalitelisini almak iyidir
    eğer sorun çıkarmazsa tabi ki...
  • vatan computer,
    samsuna mağaza açıyor...
    mağaza çaılışında indirime girerse bu yazıcı hemen alıcam..
    açılmasını bekliyeceğiz mecburen...

samsun da;teknosa mağazaları var ama pahalı..
    büyük pc mağazası olarak vatan computer ilk olacak samsun da...
  • yazıcı almadan önce:
    - kablosuz yazdırma özelliği var mı?
    - kolay dolum kartuşları var mı?
    - çok fonksiyonlu mu, yoksa sadece yazıcı mı?
    - çok fazla baskı yapılacaksa ve renkli önemli değilse mutlaka lazer yazıcı tercih edilmeli
    şimdilik aklıma gelenler bunlar, ilk çıktığından beri kolay dolum kartuşlarını kullanıyorum ama herhangi bir sorunla karşılaşmadım
    kablosuz özelliği olan çok fonksiyonlu renkli lazer yazıcı almayı planlıyorum şimdi, fiyatının çok pahalı olduğunu bildiğim için şimdilik beklemedeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: achfighter

yazıcı almadan önce:
    - kablosuz yazdırma özelliği var mı?
    - kolay dolum kartuşları var mı?
    - çok fonksiyonlu mu, yoksa sadece yazıcı mı?
    - ilk çıktığından beri kolay dolum kartuşlarını kullanıyorum

kardeş;
    tamam hepsine eyvallah...
    en önemli şey;KARTUŞ SORUNUDUR.....
    KARTUŞlar doldurulabiliyorsa,ya da kolaydolum kartuşu varsa sıkıntı yoktur..
    gerisi boştur....
  • acar ben 69 liraya epson sx110 aldım dostum electroworldden yazıcı tarayıcı fotokopi hepsi var..50 lirayada bitmeyenkartuş.comdan kolay dolum kartuş seti aldım.4 tane kolay dolum kartuşu+4 tane 100 ml mürekkep
    orjinal kartuşları sarıp sarmalayıp kaldırdım bi kenara kolay dolum kartuşlarını taktım..şimdide sorunsuz takır takır yazıyor valla kafam rahat etti canon dan sonra..sanada tavsiyem öyle 200 300 lira dökme eğer profesyonel anlamda kullanmayacaksan..al sende böyle bnm gibi bişey keyfine bak:))
    benim aldığım sitenin linkinide vereyim incelersin kafana göre.sitede yaşar bey online destek veriyor.onla konuşursan yardımcı olacaktır sana.

http://www.bitmeyenkartus.com.tr/index.php

• quote:

Orijinalden alıntı: GeCCCe

acar ben 69 liraya epson sx110 aldım dostum electroworldden yazıcı tarayıcı fotokopi hepsi var..50 lirayada bitmeyenkartuş.comdan kolay dolum kartuş seti aldım.4 tane kolay dolum kartuşu+4 tane 100 ml mürekkep
    orjinal kartuşları sarıp sarmalayıp kaldırdım bi kenara kolay dolum kartuşlarını taktım..şimdide sorunsuz takır takır yazıyor valla kafam rahat etti canon dan sonra..sanada tavsiyem öyle 200 300 lira dökme eğer profesyonel anlamda kullanmayacaksan..al sende böyle bnm gibi bişey keyfine bak:))
    benim aldığım sitenin linkinide vereyim incelersin kafana göre.sitede yaşar bey online destek veriyor.onla konuşursan yardımcı olacaktır sana.

http://www.bitmeyenkartus.com.tr/index.php

Merhaba Acar,

Sanırım konuyu en güzel GeCCCe toparlamış. Biz de en çok Epson SX-110 yazıcıyı tavsiye ediyoruz. Kartuş yada yazıcı derdiniz bitecektir..

Dün bu yazıcımız ile ilgili bir kampanyamız başladı. Üründeki fiyat KDV dahil 141 TL'dir. Kargonuzu da biz ödüyoruz. Tüm detaylar için aşağıdaki linke bakabilirsiniz.

Kolay dolan Kartuşlu EPSON SX 110 KAMPANYASI : 141 TL

Kolay dolan kartuşlarla ilgili aklınıza takılan konular içinse aşağıdaki linke bakabilirsiniz;

http://forum.donanimhaber.com/m_38456493/mpage_3/key_/tm.htm

Yine de aklınıza takılan sorular olursa yardımcı olmaya çalışacağım..

Saygılar..
    Sevgiler..
    Yaşar ASA

• tüm forumları araştırın,bakın;
    en sorunlu yazıcı modeli, epson marka yazıcılar......!

kartuşu tanımaz,(muadil kartuş-dolankartuşlarr..)
    sürekli mürekkep harcar...kullanmadan mürekkebiniz biter....

hiç tavsiye edilmiyor...!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acars55 -- 9 Nisan 2010; 19:17:38 >
  • quote:

tüm forumları araştırın,bakın;
    en sorunlu yazıcı modeli, epson marka yazıcılar......!

kartuşu tanımaz,(muadil kartuş-dolankartuşlarr..)
    sürekli mürekkep harcar...kullanmadan mürekkebiniz biter....

hiç tavsiye edilmiyor...!

valla açıkcası ben bu sx110 u almadan önce epey bir araştırdım ama hiç öyle senin bahsettiğin gibi şeyler okumadım..hatta bizzat forumda kullananlarla birebir görüştüm.çokda pimpirikli olmamak lazım diye düşünüyorum bu konularda.ev yada araba almıyorsun alıp alacağın altı üstü 70 80 liralık bir makina..ama ne zamandan beri sana yardımcı olmaya çalışıyorum unuttum artık:))ne alacaksan alda sende kurtul bizde kurtulalım..yani şimdi bak biraz genel düşünmelisin bende canon mp210 var bitanede ama iki kartuşu 100 lira alamıyorum elimde patladı duruyor öyle + doldurduktan sonra kaç defa kartuşlarını tanımadığını saatlerce reset için uğraşıp sinir hastası olduğumu ben bilirim..bu canonun kötü olduğu anlamına mı gelir?.hayır mp210 modelinin kullanışsız ve maliyeti yüksek+uğraştıran bir model olduğu anlamına gelir.zira bu durum tüm modellerde aynıdır.kullanışlısıda var kullanışsızıda.herkesin yazdığı yorumlara bakma sen.bazıları beceriksizliğinden ya kartuşları bozuyor yada yazıcıyı bozuyor vs. vs. nedenlerle kullanamıyor ve bu marka kötü diyip çıkıyor işin içinden..
    ben kolay dolum kartuşu aldım taktım bi 5-10 dk uğraştım ve şu anda kullanıyorum takır takır..buna ne diyeceksin?mesela ben o kartuşu takarken aşırı bastırıp yada çipine zarar verecek bir şekilde taksaydım çalışmasaydı o zaman bu benim hatam olurdu yani değilmi?bu örneği verdim çünkü yapılması muhtemel bir hata bence..
    türk milleti olarak marka ya düşkünlüğümüze diyecek yok bunda hemfikirizdir..bende epsonlara pek sıcak bakmıyordum hp de hp duyuyordum ama aldım epsonu şu ana kadarda sorun yaşamadım.ve yani 69 liraya çok fonk.kolay dolum kartuşu olan bir yazıcıyı bırakıpda 200-300 liraya gidip amanda aman illa epson olmasın canon olsun hp olsn diyip alan adamada ben ne diyim artık..birşey alırken bir tarafa + larını yazarım ben diğer tarafa - lerini..+ lar çoksa alırım.ki yani allahaşkına yazıcı ya bu milyarlar dökmeyecez yani bizimle de yaşamayacak ölene kadar
    daha öncede söyledim sana.ev kullanıcısı isen,çok fonk ve kartuş maliyeti en düşük olan yazıcıyı almak istiyorum diyorsan şu anda epsonlar uygun güzel kardeşim..epsonların hemen hemen hepsinin kolay dolum kartuşları mevcut..ama canonda hp de yelpaze bu kadar geniş değil.ki senin bahsettiğin kartuş tanımama olayını canonda yaşayan sayısız insan var..forumda araştır bulursun.
    gel gelelim mürekkep bitmesine...sanırım yine bikaç işgüzarın yorumlarını okuyup bu kanıya vardın.kartuşlar hemen bitiiyor diye birşey yok.sadece ilk taktığında mürekkepi kendi haznesine alıyor olan biten bu.ikinci defa takınca kartuşu onu amorti ediyor zaten.
    e artık umarım bi zahmet okursan yazdıklarımı yardımcı olurum sana..daha öncede benzer şeyler yazdım ama ne kadarını okuduğun konusunda şüpheliyim
    şikayetvardaki yazıcıların şikayet sayılarınıda buraya aynen kopyalıyorum.
    #HP (101)
    # Samsung (32)
    # Lexmark (23)
    # Xerox (22)
    # Epson (19)
    # Canon (18)
    # Brother (4)
    # Dell (3)
    # Panasonic (2)
    # Olivetti (2)
    # Oki Yazıcı (1)
    gördüğün gibi en çok güvenilern ve "marka" olan hp en başta..epsonla canon nerdeyse eşit.şikayetvarın etkinliğini anlatmama gerek yoktur sanırım.bu tablo türkiyedeki grafiğide gayet net yansıtıyordur.

• bu acars55 hala yazıcı almadı mı ya bi de her modeli kötüler durur:P canonlar sorunludur, epsonlar da aynıdır ona göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvnccelik

bu acars55 hala yazıcı almadı mı ya bi de her modeli kötüler durur:P canonlar sorunludur, epsonlar da aynıdır ona göre

sorma walla

• yazdıklarınızı son damlasına kadar! okuyorum...

alınan ne olursa olsun,kaliteli olsun...

yazıcıların en büyük sorunu kartuşları...

hiç bir markayı rasgele kötüleme yada övme gibi durumumuz yok...

ama bulursam,indirime de girerse,Brother dcp 385c yi alacam...
    taktım bu yazıcıya,kartuşu çipsiz,özellikleri hayli fazla...baskı kalitesi yüksek...
    taratma ,kitap dahil iyi...
    daha ne olsun...!

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.