Şimdi Ara

YAZICI ALMADAN ÖNCE...! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
7.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: acars55

yazdıklarınızı son damlasına kadar! okuyorum...

alınan ne olursa olsun,kaliteli olsun...

yazıcıların en büyük sorunu kartuşları...

hiç bir markayı rasgele kötüleme yada övme gibi durumumuz yok...

ama bulursam,indirime de girerse,Brother dcp 385c yi alacam...
    taktım bu yazıcıya,kartuşu çipsiz,özellikleri hayli fazla...baskı kalitesi yüksek...
    taratma ,kitap dahil iyi...
    daha ne olsun...!

murat boz ve soner kabadayıdan bir şarkı ile cevaplayım sizi bari :
    o zaman en hayırlısı olsun hakkımızda

• sx 100 işimi görmez....

basacağım çok resim var....

eğer ki dersen sx 415 falan..
    düşünebilirm...

benden tavsiye,
    eğerki bir yazıcı hediye olarak veriliyorsa yada
    kolay dolum kartuş sitelerden kampanyalı veriliyorsa
    uzak dur..hiç alma derim...

mantık,aynen hazır bir pc alırken yanında hediye diye verilen
    yazıcı+webcam+antivir ...etc var ya..ben bu hediye verilenleri
    eve sokmam..!gider çöpe atarım..!
  • quote:

sx 100 işimi görmez....

basacağım çok resim var....

eğer ki dersen sx 415 falan..
    düşünebilirm...

benden tavsiye,
    eğerki bir yazıcı hediye olarak veriliyorsa yada
    kolay dolum kartuş sitelerden kampanyalı veriliyorsa
    uzak dur..hiç alma derim...

mantık,aynen hazır bir pc alırken yanında hediye diye verilen
    yazıcı+webcam+antivir ...etc var ya..ben bu hediye verilenleri
    eve sokmam..!gider çöpe atarım..!

kardeş sen ne kadar paranoyaksın ya..wallaha insanı bunalıma sokarsın:))sen nasıl yaşıyon çok merak ettim..ekmek falan alırkende böyle oturup 3 gün düşünüp öyle alıyosundur heralde:DDD
    ben kendimi kararsız sanırdım ama şimdi valla şükrettim halime.bu kadar evhamlı olma ya yarın öbür gün bunun araba alması var ev alması var vs. vs. varda var yani düşünemiyorum bunlara karar verme aşamalarını..sen böyle her dananın altında bi buzağı ararsan seyyah olur çıkarsın haberin olsun

• doğru noktaya değinmiş ama sx110 da dahil olmak üzere epsonun giriş seviyesi bazı makinelerinde sorunlar fazla kaç kere geri dönüyor ..
    hatta stokta 40 tane varsa 50 tane satılıyor geri dönenlerde eklenerek tabi hepsinde bu olucak değil ...
  • ben epsonun ilk kolay dolum kartuşu olan modellerden kullanıyorum ama bende nedense hiç sorun çıkarmadı, çok şanslıyım galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: achfighter

ben epsonun ilk kolay dolum kartuşu olan modellerden kullanıyorum ama bende nedense hiç sorun çıkarmadı, çok şanslıyım galiba

bende galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dehşetengiz

doğru noktaya değinmiş ama sx110 da dahil olmak üzere epsonun giriş seviyesi bazı makinelerinde sorunlar fazla kaç kere geri dönüyor ..
    hatta stokta 40 tane varsa 50 tane satılıyor geri dönenlerde eklenerek tabi hepsinde bu olucak değil ...

bence bunu epson olarak indirgememiz yanlış olur..tüm markaların giriş seviyesi yazıcılarında üst modellerine oranla daha çok sorun çıkıyor yanlışmıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeCCe -- 9 Nisan 2010; 23:13:25 >
  • quote:

doğru noktaya değinmiş ama sx110 da dahil olmak üzere epsonun giriş seviyesi bazı makinelerinde sorunlar fazla kaç kere geri dönüyor ..

doğru söze ne denir..?
    arkadaşlara bir de sen anlatırmısın..?
  • quote:

quote:

doğru söze ne denir..?
    arkadaşlara bir de sen anlatırmısın..?

tamamdır acar..şu dakika itibari ile çözdüm seni.sen epson alma kardeşim o zaman aman diyim.hoş zaten almazsın anladığımız kadarıyla..buraya kadar ii güzelde sen diğerlerinide beğenmiyon yaw ne alacan sen? sadece brotherımı beğenison?
  • quote:

bence bunu epson olarak indirgememiz yanlış olur..tüm markaların giriş seviyesi yazıcılarında üst modellerine oranla daha çok sorun çıkıyor yanlışmıyım?

yok hepsinde olmuyor brother zaten fazla satılmadığı ve her yerde olmadığı için onları bilemicem ama 3 büyükler için konuşursak hp canon epson...

epsonda dönüş daha fazla ama bu belirli modellerde var..

sorunlu dediğimiz kutudan çıktıktan hemen sonraki sorun tabiki çünkü müşteri kullanır kullanır sonra birşey olur bunu bilemeyiz ama aldıktan hemen sonra getiren oluyordu...Tabi bunlar küçük olasılıklar sonuçta ayda sadece o yazıcıdan 100 tane sadece o mağazada satılıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dehşetengiz -- 10 Nisan 2010; 0:25:20 >
  • 16 nisan da
    vatan samsun mağaza açılıyor...

bakalım hangi yazıcılar indirimde olacak?
  • quote:

16 nisan da
    vatan samsun mağaza açılıyor...

bakalım hangi yazıcılar indirimde olacak?

acar sen daha almadınmı yazıcı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeCCCe

ince eleyip sık dokuyanlardanım.

uzun zamandır araştırıyorum.bu araştırmalarım bazı arkadaşlara
    kriz geçirtmesine rağmen,ben yılmadım,usanmadım araştırdım.
    hala da araştırıyorum.

1-alacağınız yazıcının illaki kolaydolum kartuşu olsun
    2-aldığınız yere dikkat edin.
    3-bu işi yapıyor gözüken çok yer var
    ama yapan çok az yer var.
    4-geri dönüşü olan yerlerden alın.
    herhangibir arıza durumunda ,ürününe güvenip geri alan yerleri tercih ediniz
    5-mürekkepe dikkat ediniz.
    her marka mürekkep her modele uymamakta ve kafayı tıkamakta...

sonra demedi demeyiniz....!
  • quote:

quote:

ince eleyip sık dokuyanlardanım.

uzun zamandır araştırıyorum.bu araştırmalarım bazı arkadaşlara
    kriz geçirtmesine rağmen,ben yılmadım,usanmadım araştırdım.
    hala da araştırıyorum.

1-alacağınız yazıcının illaki kolaydolum kartuşu olsun
    2-aldığınız yere dikkat edin.
    3-bu işi yapıyor gözüken çok yer var
    ama yapan çok az yer var.
    4-geri dönüşü olan yerlerden alın.
    herhangibir arıza durumunda ,ürününe güvenip geri alan yerleri tercih ediniz
    5-mürekkepe dikkat ediniz.
    her marka mürekkep her modele uymamakta ve kafayı tıkamakta...

sonra demedi demeyiniz....!

iyide güzel kardeşim sen ince eleyip sık dokumaktan arap saçına çevirdin işi..millte nutuk atıp duruyosun sadece ne bi yazıcı aldığın var ne de alacağın..üstelik birde kullanmadığın halde kötüleyip durduğun epson yazıcılar var..
    ben senin bu yazdığın maddelerin hepsini içeren bi alışveriş yaptım..yazıcıyı electroworllden aldım,kolay dolum setini bitmeyenkartuş.com dan aldım ve gerçeken de çok memnun kaldığım alışverişler oldu bunlar..hele ki bitmeyenkartuş.com ile ilgili zaten daha önce birçok kişi yazdı foruma memnuniyetlerini okumuşsundur mutlaka..
    sen daha ne bekliyorsun anlamadım ben..bizim söylediklerimize güvenmiyorsun sanırım?yani ben epson sx110 u aldım alalı kolay dolum kartuşlarıyla kullanıyorum işte daha ne söyleyebilirim ki senin tabularını yıkmak için..hani bi tek bende değil yani kaç kişi yazdı bizdede epson var kullanıyoruz diye sen onlarada itimat etmiyorsun..
    e o zaman bence sen bir yazıcı alamayacaksın malesef

• bu kadar düşünecek ne var... ev için basit yazıcı alıyorsun alt tarafı 100-200 lira... ben aldım sx115 önceden hp kartuşlarımı kendim doldruyordum onu satan arkadaş bana epsona olur dedi bende cimrilik ettim onu kullandım yazıcı bozuldu... servisde anladılar bunu tabi ee dedim gittim bir tane daha aldım... alt tarafı 80 lira verdim ama öğrendim ki herşeyde kendi özel ürünlerini kullancaksın... şimdi cescesordan aldığım kartuş ve mürekkeplerle 3 tane kitap yazdırdım... 50sayfa civarında çıktı aldım hiçbir sorun yok.... baştaki sorun epson sorunlu olduğu için mi... yoksa bana hp mürekebini satan arkadaş bilmediği halde kullan birşey olmaz dediği için mi?
    epsondan gayet memnunum... bence çok daha düşünüp kafanı yorma git bir tane yazıcı al...
  • quote:

yazdıklarınızı son damlasına kadar! okuyorum...

alınan ne olursa olsun,kaliteli olsun...

yazıcıların en büyük sorunu kartuşları...

hiç bir markayı rasgele kötüleme yada övme gibi durumumuz yok...

ama bulursam,indirime de girerse,Brother dcp 385c yi alacam...
    taktım bu yazıcıya,kartuşu çipsiz,özellikleri hayli fazla...baskı kalitesi yüksek...
    taratma ,kitap dahil iyi...
    daha ne olsun...!

dostum dcp385i alıcam diyorsun ya.. şu linki vereyim de kafan iyice karışsın :D
    http://www.trustedreviews.com/printers/review/2009/08/25/Brother-DCP-385C---Inkjet-All-in-One/p1

bende canon mp550 ile brother dcp385 arasında kalmıştım bu detaylı reviewdan sonra vazgeçtim brotherdan:D

bu arada bende samsunluyum ;)

• kıvanç nettin yaaa tam epsona adamı yavaş yavaş ikna edioduk tuttun bide brother soktun kafasına..bak zaten ince eleyip sık dokuyan bi insanım diyo senin yüzünden iyice dikiş nakışa merak salacak oldumu şimdi
  • quote:

kıvanç nettin yaaa tam epsona adamı yavaş yavaş ikna edioduk tuttun bide brother soktun kafasına..bak zaten ince eleyip sık dokuyan bi insanım diyo senin yüzünden iyice dikiş nakışa merak salacak oldumu şimdi

Epson Stylus SX515W - Wireless All-In-One Printer

Yazıcı çok methedilmiş, bence Brotherden vazgeçsin.

Gergef işlemeye başlar, yakında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M. Reha -- 16 Nisan 2010; 23:07:38 >

• Merhaba.
    Uzun zamandır forma ziyaretci olarak katılıyorum. Pigment mürekkep konusunda Sizi ekteki gerçek taramalarla bilgilendirmek istedim.
    1. Bardağa mürekkep koyulup bekletilmez.
    2. Bu pigment Mürekkep renklilerde olmaz. Renkli mürekkeplerin hepsi su bazlıdır çıktı alıp üzerine su döktüğünde dağılır akar gider ekteki resimde göreceksiniz.
    3. Gerçek pigment mürekkebi anlamak için inktouch tavsiye ederim ekteki resimlerin hepsi inktouch mürekkep ile basılmıştır.
    4. Mürekkep in kaliteli olduğunu sadece kendi kartuşlarınızda anlarsınız. Doldurun ve çıktı alın yazıcınızı kullanın çünkü limitsiz sınırsız baskı yapabilirsiniz.
    5. Alttaki resimler gerçek çıktı ve taramadır.
    6. Ve bu sayfalar suya sokulup çıkarılmıştır. Gerçekler Konuşsun.www.uzmanburom.com inktouch mürekkeplerinin satıcısıdır. Ispatı Noter huzurunda istiyorum rakip varsa eger ben hazırım ıspatlamaya baskı kalite ve maliyet. Sevgiyle kalın.

• quote:

Orijinalden alıntı: exelanz

Merhaba.
    Uzun zamandır forma ziyaretci olarak katılıyorum. Pigment mürekkep konusunda Sizi ekteki gerçek taramalarla bilgilendirmek istedim.
    1. Bardağa mürekkep koyulup bekletilmez.
    2. Bu pigment Mürekkep renklilerde olmaz. Renkli mürekkeplerin hepsi su bazlıdır çıktı alıp üzerine su döktüğünde dağılır akar gider ekteki resimde göreceksiniz.
    3. Gerçek pigment mürekkebi anlamak için inktouch tavsiye ederim ekteki resimlerin hepsi inktouch mürekkep ile basılmıştır.
    4. Mürekkep in kaliteli olduğunu sadece kendi kartuşlarınızda anlarsınız. Doldurun ve çıktı alın yazıcınızı kullanın çünkü limitsiz sınırsız baskı yapabilirsiniz.
    5. Alttaki resimler gerçek çıktı ve taramadır.
    6. Ve bu sayfalar suya sokulup çıkarılmıştır. Gerçekler Konuşsun.www.uzmanburom.com inktouch mürekkeplerinin satıcısıdır. Ispatı Noter huzurunda istiyorum rakip varsa eger ben hazırım ıspatlamaya baskı kalite ve maliyet. Sevgiyle kalın.

/>

kardeş iyi hoş sağol varolda pigment mürekkep nerden çıktı ben anlamadımki şimdi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.