Şimdi Ara

YAZICI ALMADAN ÖNCE...! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
7.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GeCCCe

quote:

Orijinalden alıntı: exelanz

Merhaba.
    Uzun zamandır forma ziyaretci olarak katılıyorum. Pigment mürekkep konusunda Sizi ekteki gerçek taramalarla bilgilendirmek istedim.
    1. Bardağa mürekkep koyulup bekletilmez.
    2. Bu pigment Mürekkep renklilerde olmaz. Renkli mürekkeplerin hepsi su bazlıdır çıktı alıp üzerine su döktüğünde dağılır akar gider ekteki resimde göreceksiniz.
    3. Gerçek pigment mürekkebi anlamak için inktouch tavsiye ederim ekteki resimlerin hepsi inktouch mürekkep ile basılmıştır.
    4. Mürekkep in kaliteli olduğunu sadece kendi kartuşlarınızda anlarsınız. Doldurun ve çıktı alın yazıcınızı kullanın çünkü limitsiz sınırsız baskı yapabilirsiniz.
    5. Alttaki resimler gerçek çıktı ve taramadır.
    6. Ve bu sayfalar suya sokulup çıkarılmıştır. Gerçekler Konuşsun.www.uzmanburom.com inktouch mürekkeplerinin satıcısıdır. Ispatı Noter huzurunda istiyorum rakip varsa eger ben hazırım ıspatlamaya baskı kalite ve maliyet. Sevgiyle kalın.

/>

kardeş iyi hoş sağol varolda pigment mürekkep nerden çıktı ben anlamadımki şimdi

:)) e Sonuç mürekkepde biticek yani sen bir yazıcı aldığında sonuç olarak mürekkep kullaıcaksın.

/>

• YUKARIDAKİ RESİMDE inktouch hp kartuşlarıyla doldurulup alınan bir pigment örnegidir bu kagıtta a4 olup suya batırlıp çıkarılmıştır . BAKIN BU YAZICININ RENK AYARLAMSIDIR. Gri tonu yazdırdım ve sonra yazdırdığım sayfayı suya soktum ve çıkartttım mürekkep inktouch resimde görüldüğü gibidir biraz kurudu ve scannerda tarattım mürekkep konusunda her türlü konuya açığım ama gerçek olsun Türkiyede Satılan Gerçek pigment. mürekkep inktouchdır. bu konuda her türlü iddia ya hazırım bakın aşşaıda ve yukarda gerçek piğmentiwww.uzmanburom.com adresinden alabilirsiniz. Noter huzurunda açık gerçek piğment budur caria da mürekkebini suya soksun çıkarsın bende burda size altta suya sokulup çıkartılan mürekkep baskı taramasını sunuyorum. Bu kadar iddialıyım

• Baskı gri kalibrasyon yapıyoruz ya yazıcıda inktouchwww.uzmanburom.com adresinden aldıgım mürekkebin sonunu aşşağıda suya soktum ve çıkardım. Nedenmi kalıcılık için.

• bendemi bi anlama hatası oluştu yoksa durumda mı bi kopukluk var heralde mürekkep bitecek kimse aksini diyemezki..ama ben hala anlayamadım sizin cart die pigment olayından konuya dalmanızı..ve ayrıca o linkini verip durduğunuz siteyle bi alaknızmı var onuda çözemedim.ben hiçbişe anlmadım ya neler oluyor burda
    hocam ayrı ayrı 30 tane mesaj yazma ya konuyu katlettin valla ne gerek var?ne yazacaksan tek bir mesajda yaz okur herkes böyle kirlilik oluyor resmen.kaç tane resim koydun tek bir şeyi anlatmak için tamam anladık uzmanburom un reklamını yapıyorsun ama böylede olmazki...bu şekilde müşteri değil anca antipati toplarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeCCe -- 17 Nisan 2010; 2:28:25 >

• Sonuç. = Deney ve ispat yukarıda gördüğünüzgörmüş olduğunuz sayfalar a 4 sayfaya HpC4280 yazının kullandığı kartuş 350 serisi bu 20-serisde olabilir 56 seriside olabilir ve canon - brother xerox gibi kartuşlarda ve yazıcılarda kullanılan mürekkep de olabilir. inktouch mürekkepleri bu yazıcıların hepsine uyumludur. özellikle hp,canon,brother,lexmark yazılarda mürekkeplerden yüksek performans sağlayabilirsinizwww.uzmanburom.com sitesinden satınalabilirsiniz. 1 kg 10.00 tl dir. Sizi sınırsız baskı alanına bekliyoruz.
  • quote:

bendemi bi anlama hatası oluştu yoksa durumda mı bi kopukluk var heralde mürekkep bitecek kimse aksini diyemezki..ama ben hala anlayamadım sizin cart die pigment olayından konuya dalmanızı..ve ayrıca o linkini verip durduğunuz siteyle bi alaknızmı var onuda çözemedim.ben hiçbişe anlmadım ya neler oluyor burda
    hocam ayrı ayrı 30 tane mesaj yazma ya konuyu katlettin valla ne gerek var?ne yazacaksan tek bir mesajda yaz okur herkes böyle kirlilik oluyor resmen.kaç tane resim koydun tek bir şeyi anlatmak için tamam anladık uzmanburom un reklamını yapıyorsun ama böylede olmazki...bu şekilde müşteri değil anca antipati toplarsın

Arkadaşım İnsanları konu hakkında aydınlatıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: exelanz

quote:

bendemi bi anlama hatası oluştu yoksa durumda mı bi kopukluk var heralde mürekkep bitecek kimse aksini diyemezki..ama ben hala anlayamadım sizin cart die pigment olayından konuya dalmanızı..ve ayrıca o linkini verip durduğunuz siteyle bi alaknızmı var onuda çözemedim.ben hiçbişe anlmadım ya neler oluyor burda

Arkadaşım İnsanları konu hakkında aydınlatıyorum.

hayır reklam yapıyorsun..reklam yapmana kızmıyorum ama rütben daha onbaşı olduğuna göre forumu kullanmayı bilmiyorsun.bu forumda mesaj yazarken konu kirliliği yaratmamak için insanlar ellerinden geldiğince dikkat ederler..sen anlatmak istediğin onca şeyi tek bir mesajda anlatabilecekken gereksiz yere kaç tane ayrı mesaj yazdın.e böyle olunca resmen o konunun içeriği katlediliyor.
    baştada yazdığım gibi henüz forumda yeni olmana veriyorum bunları ama forum kurallarını bi okumanı öneriyorum.
    bundan sonraki anlatmak istediğin şey aynı konuya ait bir konu ise tek mesajda kalabalık yapmayacak şekilde dile getirmeni sana tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeCCe -- 17 Nisan 2010; 2:39:20 >

• biraz daha bu şekilde devam ederse bu arkadaşı şikayet etmenin zamanı gelir.. çünkü konunun akışıyla alakasız kaba bir şekilde kendi reklamını yapmaya çalışıyor.. sen daha çok beklersin o siteye müşteri.. zaten bi başlıkta bu inktouchları denemişler, daha ilk günden kartuşları tıkamış:D iki üç gün bir kapta bekletince de tuz gibi kurumuş:D UZAK DURUN YANİ BENCE sen onu 10tl değil 5e satsan yine olmaz müşterin.
  • lütfen,konuyu amacından saptırmayın..

mürekkep tabi ki önemli amma
    bu kadar da ucuz reklam yapılmaz ki..!

1-baskı kalitesi
    2-dolan kartuş,çip reset
    3-kaliteli mürekkep

bu 3 konu üzerinde yoğunlaşalım...!
  • quote:

Orijinalden alıntı: acars55

lütfen,konuyu amacından saptırmayın..

1-baskı kalitesi
    2-dolan kartuş,çip reset
    3-kaliteli mürekkep

bu 3 konu üzerinde yoğunlaşalım...!

biraz daha kafalar karışsın

4. konuda var yahu önemli olan bir konu olarak

mürekkep püskürtme sistemi hangisi olan daha iyi acaba.

a.ısıl kabarcık püskürtme yöntemimi (Thermal Buble Jet) olanlarmı

iyi yoksa

b.Piezzo elektrik sistemli baskı kafasına sahip modellermi

• quote:

Orijinalden alıntı: xpress34

a.ısıl kabarcık püskürtme yöntemimi (Thermal Buble Jet) olanlarmı iyi yoksa

yeğen ;
    mesele kafana göre takılmak değil
    kendini karşı tarafa kabul ettirmektir..(dayı)

• bu mürekkep olayı nerden çıktı arkadaş önünü alamıyoruz walla:DD acar senin konu katledildi dostum..üzgünüm ama artık bir yazıcı alamayacaksın

• 2.el çöplüğünü bi araştırın bakalım...
    en fazla elden çıkarılmaya çalışılan epson yazıcı nedir?
    sx110-115 tir...
    alanların çoğu memnun kalmamıştır bu yazıcıdan....

anladın mı yeğen şimdi,neden bu yazıcıyı almadığımı..!

mesele almak değil çocuk,aldıktan sonra da,
    -niye bu yazıcıyı aldım dememek...!
  • quote:

2.el çöplüğünü bi araştırın bakalım...
    en fazla elden çıkarılmaya çalışılan epson yazıcı nedir?
    sx110-115 tir...
    alanların çoğu memnun kalmamıştır bu yazıcıdan....

anladın mı yeğen şimdi,neden bu yazıcıyı almadığımı..!

mesele almak değil çocuk,aldıktan sonra da,
    -niye bu yazıcıyı aldım dememek...!

eyyyyyyy epson yetkilileri,bayiileri,satıcıları,ithalatçısı,distiribütörü,servis sağlayıcıları duyun feryadımı da şu çoçuğa bir tane denemesi üzre sx110 gönderin...

ya bendeki sx110 var diom sana kullanıom sorunda yok diom sen anlamıonmu?ankarada oturuyosan gel bize çayımı iç istediğin kadar çıktı al yazıcımdan serbestsin..yeterki artık şu kullanmadığın halde epsonları kötüleme takıntından kurtul yaa
    bide şu ezel deki dayı gibi konuşp durma allahını seversen iyce tav oldum ha sana

• quote:

eyyyyyyy epson yetkilileri,bayiileri,satıcıları,ithalatçısı,distiribütörü,servis sağlayıcıları duyun feryadımı da şu çoçuğa bir tane denemesi üzre sx110 gönderin...

ya bendeki sx110 var diom sana kullanıom sorunda yok diom sen anlamıonmu?ankarada oturuyosan gel bize çayımı iç istediğin kadar çıktı al yazıcımdan serbestsin..yeterki artık şu kullanmadığın halde epsonları kötüleme takıntından kurtul yaa
    bide şu ezel deki dayı gibi konuşp durma allahını seversen iyce tav oldum ha sana

bak yeğen;
    ne söylediğin değil,söyleyemediğindir,mesele...!

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xpress34

a.ısıl kabarcık püskürtme yöntemimi (Thermal Buble Jet) olanlarmı iyi yoksa

yeğen ;
    mesele kafana göre takılmak değil
    kendini karşı tarafa kabul ettirmektir..(dayı)

yeğen kim dayı kim anlamadım yahu.

benim kimseye kendimi kabul ettirmek gibi bir derdim yokki.

ben ne bir satıcıyım nede bir firmanın temsilcisiyim.ben sadece bildiğim şeyleri ve tecrübelerimi bir ev kullanıcısı olarak yazıyorum.yazdıklarımın hiçbiri tavsiye olarak nitelendirilmemeli.yazdıklarımın tümü sadece bilgi amaçlıdır.isteyen faydalanır isteyen faydalanmaz.

• mademki bu konuda bilginiz yoksa bildiklerimi yazayım.

Bubble Jet Baskı Teknolojisi

En çok kullanılan teknolojilerden biridir. Bu teknolojide mürekkep kağıda sıcaklık yardımıyla püskürtülür. Püskürtülme işlemi için mürekkep ısıtılır. Ta ki bir baloncuk oluşturulana kadar. Isı yardımı ile oluşturulan bu mürekkep baloncuğu, basıncın etkisi ile patlar ve baskı yapılan kağıt üzerine dağılır.
    Akabinde püskürtme işlemi sırasında oluşan basınç yardımıyla sonraki püskürtme işlemi için hazneden mürekkep çekilir. Her püskürtme ucunda yazıcının kontrol biriminden gelen elektriksel sinyalleri duyarlı küçük bir ısıtıcı bulunur. Bu çok küçük ısıtıcılarla ısıtılan mürekkep damlacıkları, püskürtme kafasından yüksek ısının etkisiyle fırlayarak baskı işlemi gerçekleştirir.

Piezo-Elektrik Baskı Teknolojisi

Bir başka yazıcı teknolojisi olan piezo-elektrik yöntemini açıklamak için hoparlörlerin çalışmasını örnek gösterebiliriz. Hoparlörlere gerilim uygulandığında, gövde de bulunan kağıt koninin hareketini anımsayın. Bu yöntemde de benzer şekilde basılması istenen noktacıklara karşılık gelen püskürtme uçlarındaki piezo kristale gerilim uygulanır. Piezo kristal, bu gerlimle esneme hareketi yapar ve iç kısımdaki mürekkep haznesine basınç uygulayarak, mürekkep damlasının püskürtme ucundan dışarı çıkmasını sağlar.
    Bu yöntemde Bubble Jet teknolojisinin aksine mürekkibin ısıtılmasına gerek yoktur. Epson başını çektiği bu baskı tekniğinin bir çok avantajı var. Her şey den önce mürekkebin kağıt üzerine uygulanış şekli sayesinde püskürtülen damlanın gerek şekli, gerekse miktarı konusunda önemli ölçüde kontrol sağlanmakta, ayrıca bu şekilde mürekkebin ısıtılmasına gerek olmaması sayesinde mürekkep üreticileri farklı teknolojiler üzerine eğilebilirler. Zira mürekkebin yüksek ısıya dayanıklı olması zorunluluğu bir çok sınırlamayı da beraberinde getirmektedir.(Şekil 6)

alttaki tabloda ise markalara göre kullanılan teknoloji verilmiştir.

YAZICI ALMADAN ÖNCE...!

• mesele ,cihazın hangi sistemle yazdığı değil,
    bizim nasıl yazdıracağımızdır,kardeşş...!
  • quote:

mesele ,cihazın hangi sistemle yazdığı değil,
    bizim nasıl yazdıracağımızdır,kardeşş...!

kardeşim senin yazıcı vs alacağın yok... zaten ihtiyacın da olmadığı belli yazıcıya ihtiyacın olsa iyi kötü şimdiye kadar alırdın... sen kendini kandırıp oyalanıyorsun burada şunu alıcam bunu alıcam diye...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cance

kardeşim senin yazıcı vs alacağın yok... zaten ihtiyacın da olmadığı belli yazıcıya ihtiyacın olsa iyi kötü şimdiye kadar alırdın... sen kendini kandırıp oyalanıyorsun burada şunu alıcam bunu alıcam diye...

kendimizi başkalarının yerine koyarak yorum yapmak ta moda oldu...

kardeş sen ne bilirsin ki ,benim yazıcıya ihtiyacım olup-olmadığını?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.