Şimdi Ara

YAZICI ALMADAN ÖNCE...! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
125
Cevap
0
Favori
7.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kvnccelik

biraz daha bu şekilde devam ederse bu arkadaşı şikayet etmenin zamanı gelir.. çünkü konunun akışıyla alakasız kaba bir şekilde kendi reklamını yapmaya çalışıyor.. sen daha çok beklersin o siteye müşteri.. zaten bi başlıkta bu inktouchları denemişler, daha ilk günden kartuşları tıkamış:D iki üç gün bir kapta bekletince de tuz gibi kurumuş:D UZAK DURUN YANİ BENCE sen onu 10tl değil 5e satsan yine olmaz müşterin.

:))) Çok komik neresi burası nizamiyemi askermiyiz biz. senin anlama sıkıntınmı var algıda sorunmu var? Burası forum sitesi rüya sitesi degil sen rüyamı görüyorsun rütbemi tartışıyorsun yoksa ??? anlamsız yazıları yazmazsın bak bir çorba vardır işkembe çorbası terbiyeli yada terbiyesiz. denemeden yorum yazamazsın içmeden tadını bilemezsin çorba gibi ben yazıyorsam iddialıyım. :)) güldüm gene cahilliğine.

• konuyu amacı dışına çıkarmayın,pls...
  • bu akşam ,çocuğun ödevi vardı,
    20 sayfadan fazla...
    çıkardım..
    tabi işte,lazerle..
  • quote:

Orijinalden alıntı: exelanz

quote:

Orijinalden alıntı: kvnccelik

biraz daha bu şekilde devam ederse bu arkadaşı şikayet etmenin zamanı gelir.. çünkü konunun akışıyla alakasız kaba bir şekilde kendi reklamını yapmaya çalışıyor.. sen daha çok beklersin o siteye müşteri.. zaten bi başlıkta bu inktouchları denemişler, daha ilk günden kartuşları tıkamış:D iki üç gün bir kapta bekletince de tuz gibi kurumuş:D UZAK DURUN YANİ BENCE sen onu 10tl değil 5e satsan yine olmaz müşterin.

:))) Çok komik neresi burası nizamiyemi askermiyiz biz. senin anlama sıkıntınmı var algıda sorunmu var? Burası forum sitesi rüya sitesi degil sen rüyamı görüyorsun rütbemi tartışıyorsun yoksa ??? anlamsız yazıları yazmazsın bak bir çorba vardır işkembe çorbası terbiyeli yada terbiyesiz. denemeden yorum yazamazsın içmeden tadını bilemezsin çorba gibi ben yazıyorsam iddialıyım. :)) güldüm gene cahilliğine.

sıkıntınmı var senin?

• bir haftadır girmiyorum foruma
    bu arada 2 uyarı puanı almışım,nedense..!
    şikayetten mi,yazdıklarımdan mı?
    anlamadım....
  • Arkadaşlar merhaba,
    şu an evimde 1 adet hp yazıcı tarayıcı fotokopi + 1 adet canon mp160 + 1 adet çok fonksiyonlu faxlı hp officejet 6310 var ve onu kullanıyorum arasıra kartuşa ilave yaparak ama 3 gün önce eşimin iş yerinde dükkan komşusu fotografcıyla konuşurken epson ve dolum kartuşu aldıgını çok memnun oldugunu söyleyince bende 1 resim çıktısı aldım bu cişhazdan ve hayran kaldım herhalde bugun yarın bende alırım bu yazıcıdan bu arada araştırma yaparken bir cihaz hakkında gider kullanıcısından bilgi alırım örnegin opel insignia alacagım ama önce kullanıcılarıyla görüşüp test edip almayı düşünüyorum.>Gidipde insigniayi görmüş kulaktan dolma bilgileri olan insanlardan bilgi almayı düşünmem neden örnek verdim Cevap bunun tek sorumlusu ACAR 55 konuyu okuyorum bilgi sahibi olayım diye ama arkadaşımız herhalde değil kesin psikolojik sorunlu sahibi olmadığı ve denemediği cihaz hakkında yapmadığı yorum kalmadı ve o arkadaş emin olun gelecek 10 yılda yazıcı alamaz ama ne zaman kartuşsuz veya bedava kartuşlu yazıcı çıktı o zaman belki (BELKİ) alabilir Kararımı verdim Heps...bura.... sitesinde kampanyalı kablosuz yazıcı var 150 tl ye onu almayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: GeCCCe

quote:

Orijinalden alıntı: acars55

sx 100 işimi görmez....

basacağım çok resim var....

eğer ki dersen sx 415 falan..
    düşünebilirm...

benden tavsiye,
    eğerki bir yazıcı hediye olarak veriliyorsa yada
    kolay dolum kartuş sitelerden kampanyalı veriliyorsa
    uzak dur..hiç alma derim...

mantık,aynen hazır bir pc alırken yanında hediye diye verilen
    yazıcı+webcam+antivir ...etc var ya..ben bu hediye verilenleri
    eve sokmam..!gider çöpe atarım..!

kardeş sen ne kadar paranoyaksın ya..wallaha insanı bunalıma sokarsın:))sen nasıl yaşıyon çok merak ettim..ekmek falan alırkende böyle oturup 3 gün düşünüp öyle alıyosundur heralde:DDD
    ben kendimi kararsız sanırdım ama şimdi valla şükrettim halime.bu kadar evhamlı olma ya yarın öbür gün bunun araba alması var ev alması var vs. vs. varda var yani düşünemiyorum bunlara karar verme aşamalarını..sen böyle her dananın altında bi buzağı ararsan seyyah olur çıkarsın haberin olsun

• ince eleyip sık dokuyanlardanım.

uzun zamandır araştırıyorum.bu araştırmalarım bazı arkadaşlara
    kriz geçirtmesine rağmen,ben yılmadım,usanmadım araştırdım.
    hala da araştırıyorum.

1-alacağınız yazıcının illaki kolaydolum kartuşu olsun
    2-aldığınız yere dikkat edin.
    3-bu işi yapıyor gözüken çok yer var
    ama yapan çok az yer var.
    4-geri dönüşü olan yerlerden alın.
    herhangibir arıza durumunda ,ürününe güvenip geri alan yerleri tercih ediniz
    5-mürekkepe dikkat ediniz.
    her marka mürekkep her modele uymamakta ve kafayı tıkamakta...

sonra demedi demeyiniz....!

17 Nisan 2010; 18:04:22

lütfen,konuyu amacından saptırmayın..

mürekkep tabi ki önemli amma
    bu kadar da ucuz reklam yapılmaz ki..!

1-baskı kalitesi
    2-dolan kartuş,çip reset
    3-kaliteli mürekkep

bu 3 konu üzerinde yoğunlaşalım...!

_____________________________ 18 Nisan 2010; 2:02:09

quote:

2.el çöplüğünü bi araştırın bakalım...
    en fazla elden çıkarılmaya çalışılan epson yazıcı nedir?
    sx110-115 tir...
    alanların çoğu memnun kalmamıştır bu yazıcıdan....

anladın mı yeğen şimdi,neden bu yazıcıyı almadığımı..!

mesele almak değil çocuk,aldıktan sonra da,
    -niye bu yazıcıyı aldım dememek...!

üstteki alıntılar sn. acar55 arkadaşın daha önceki tarihlerde yapmış olduğu yorumlardır

burada yer alan en mantıklı ve işi bilen yorumcu sn . acars55 arkadaş , kendisini tebrik ediyorum , bilinçli ve akıllı tüketici

ve tüm yorumlarında haklı , bazı arkadaşlar fazla irdelediğini ,çok düşündüğünü söylüyor ama yazıcıları kullanıp tüketici şikayet bölümlerine bakıp orada yapılan yorumlara bakarsak
    genelde epson sx110 - 115 serisinin hatalı üretim olduğunu anlarız , yani ne kadar çok şikayet o kadar makinanın verimini verir

ve üstteki kendine ait yorumlarında %100 haklı bilgiler vermiş , ayrıca hiç bir yazısında reklam unsuru olmaması gayet güzel

irdelemek aslında çok iyidir , makinayı alıp sonradan yaşanan sıkıntılı ter basıcı ortamı , yaşamamak için baştan detaylı araştırmak en mantıklısıdır

örneğin 2 aydır çok fonksiyonlu renkli yazıcı araştırdım hangisini alabilirim mantığı ile ( reklam kokmayan forum yazılarını okuyarak , tek bir foruma bağlı kalmadan )
    ve en son kararımı verip EPSON SX515 W bunu aldım ( 165 tl )
    ayrıca dolabilen kartuş seti 150 ml 4 parça ve diğer ilave parçaları ile beraber ( 120 tl ) DURABİTE özellikli mürekkep

aldığım epson SX515 W' ninde artısı ,eksisi var ama her üründe bunlar olucaktır , onun için elimizdekiyle yetinmek daha huzurlu olmamızı sağlar

sonuç : hangi ürün olursa olsun almadan önce muhakkak irdelemek ( tadında bırakarak )
    yapmamız şarttır ( sonra pişman olmamak için )

Saygılarımla ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuzukapama -- 28 Eylül 2010; 16:23:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kuzukapama

17 Nisan 2010; 18:04:22

lütfen,konuyu amacından saptırmayın..

mürekkep tabi ki önemli amma
    bu kadar da ucuz reklam yapılmaz ki..!

1-baskı kalitesi
    2-dolan kartuş,çip reset
    3-kaliteli mürekkep

bu 3 konu üzerinde yoğunlaşalım...!

_____________________________ 18 Nisan 2010; 2:02:09

quote:

2.el çöplüğünü bi araştırın bakalım...
    en fazla elden çıkarılmaya çalışılan epson yazıcı nedir?
    sx110-115 tir...
    alanların çoğu memnun kalmamıştır bu yazıcıdan....

anladın mı yeğen şimdi,neden bu yazıcıyı almadığımı..!

mesele almak değil çocuk,aldıktan sonra da,
    -niye bu yazıcıyı aldım dememek...!

üstteki alıntılar sn. acar55 arkadaşın daha önceki tarihlerde yapmış olduğu yorumlardır

burada yer alan en mantıklı ve işi bilen yorumcu sn . acars55 arkadaş , kendisini tebrik ediyorum , bilinçli ve akıllı tüketici

ve tüm yorumlarında haklı , bazı arkadaşlar fazla irdelediğini ,çok düşündüğünü söylüyor ama yazıcıları kullanıp tüketici şikayet bölümlerine bakıp orada yapılan yorumlara bakarsak
    genelde epson sx110 - 115 serisinin hatalı üretim olduğunu anlarız , yani ne kadar çok şikayet o kadar makinanın verimini verir

ve üstteki kendine ait yorumlarında %100 haklı bilgiler vermiş , ayrıca hiç bir yazısında reklam unsuru olmaması gayet güzel

irdelemek aslında çok iyidir , makinayı alıp sonradan yaşanan sıkıntılı ter basıcı ortamı , yaşamamak için baştan detaylı araştırmak en mantıklısıdır

örneğin 2 aydır çok fonksiyonlu renkli yazıcı araştırdım hangisini alabilirim mantığı ile ( reklam kokmayan forum yazılarını okuyarak , tek bir foruma bağlı kalmadan )
    ve en son kararımı verip EPSON SX515 W bunu aldım ( 165 tl )
    ayrıca dolabilen kartuş seti 150 ml 4 parça ve diğer ilave parçaları ile beraber ( 120 tl ) DURABİTE özellikli mürekkep

aldığım epson SX515 W' ninde artısı ,eksisi var ama her üründe bunlar olucaktır , onun için elimizdekiyle yetinmek daha huzurlu olmamızı sağlar

sonuç : hangi ürün olursa olsun almadan önce muhakkak irdelemek ( tadında bırakarak )
    yapmamız şarttır ( sonra pişman olmamak için )

Saygılarımla ,

kardeş,eğer bir faydamız dokunduysa ne mutlu bana..

aldığın yazıcı hakkında yorumlarınıda ayriyeten bekliyorum.
    kolay dolum kartuşları kullanıyormusun?
    hiç dolum yaptınız mı?
    saygılar..!

• sn.Acar

aldığım yazıcıdan memnunum aslında benim gözüm şu an kampanyada olan sx 600 serisi idi fakat istekler sınırsız olduğu için bununla yetindim

EPSON SX515 W

ARTILARI : tarayıcı , fotoğraf kalitesi , fotokopisi gayet olumlu , üstelik bilgisayarınız kapalı iken dahi fotokopi , tarayıcı veya hafıza kartınızdan foto çıktısı alma imkanınız var , kablosuz kullanabilirsiniz
    ayrıca kutunun içinde usb ve tam dolum kartuşu olması iyi
    içindeki tam dolum kartuşlarını hiç ellemeden , hemen özellikle durabite mürekkep aldım ( 150 ml 4 şişe ) durabite ile basit mürekkep arasında gözle görülebilir en önemli fark karşıdan renklerine baktığınız vakit durabite mürekkep canlı renkleri ile hemen kendini belli eder
    biraz pahalıdır ama değer

tavsiyem yazıcınızı ilk aldığınızda orjinal kartuşlarınız kenarda dursun ellemeyip , hemen durabite mürekkepli set almanız ( yazıcınızı ) bu şekilde kullanınız

EKSİLERİ : 6.3cm boyutlu üzerindeki ekranın çözünürlüğü tatmin edici değil , resimleriniz net görünmüyor idare eder en azından hangi resimle ilgilendiğiniz hakkında fikir veriyor
    A4 Kağıda resim çıktısı alırken yaklaşık 3.5 dakikada çıkıyor biraz uzunca süre

DOLABİLEN KARTUŞLAR HAKKINDA İSE :

EPSON SX515 W 'nin orjinal kartuşu 4'lü set fiyatı 55 tl ( pelikan vb markalar hepsi aynı pahalı velhasıl )
    en iyisi kolay dolabilen setler

yazıcıyı kullanım amacım : Teknik analiz grafik için aldım , renkli detay ve rakamlar önemli olduğu için tercih ettim birde benim Grafiklerimde arka fonlar siyah ve yeşil ağırlıklı olduğu için kartuş su gibi emiyor ( siyah özellikle )
    7 ml kapasiteli kartuşların içindeki siyah renk çabuk bitiyor
    orjinal kartuş olsa sürekli değiştirmek ve ekonomik açıdan olumsuzluk yaratırdı
    ama dolabilen kartuş ile azalınca şırıngayla bas içine yine devam

özellikle dolabilen kartuşlarınızı kullanırken renk tüplerine arada bakınız ve tam sıfırı tüketmeden şırınga ile ilave yapınız

SONUÇ : dolabilen kartuş alırken özellikle durabite ultra mürekkep alınız
    makinanızın ve çıktılarınız sağlığı açısından pişman olmazsınız

aynen şuna benzer , arabanız var diyelim , biri kalitesiz benzin biride kaliteli ve saf kullanıyorsunuz
    kalitesiz olan zamanla silindirlerinizin veya enjektörlerin çabuk tıkanmasına sebep olur
    ama kalitelide bu tür sorunlar en aza iner veya hiç olmaz

ve en önemlisi ne alırsanız alın , derin fiyat araştırması yapmadan hemen dalıp almayınız

bazen google yazıp mesela x ürünün fiyatı en ucuz nerede diye yazarsınız karşınıza sitenin biri çıkar sizi yönlendirir şurada 2 firma var bakıp hemen aldanmayın aslında bazı site motorları yalan söyler ve ürün aslında orada pahalıdır ( ahbap firmalarını yerleştirmiştir kendi linkine )
    yani bir iki siteden en ucuzu araştırınız ( arama motoru linkleri ile ) tek birine bağlı kalmayınız

mesela benim aldığım EPSON SX515 W ürün en ucuz taratıp araştırırsanız , karşınıza bir çok seçenekler çıkar 300 tl'ye kadar çıkıyor
    media marketten yüz yüze alışveriş ile 165 tl'ye aldım ( kampanya )
    Vatanda 201 tl , Teknosa'da 169 tl şu an

kalın sağlıcakla :)

Saygılarımla ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuzukapama -- 29 Eylül 2010; 0:32:30 >

• Mürekkeple uğraşamazdım, zaman kaybı diyerek 240 TL'ye Canon Mx320 aldım. Yanında kolay dolum sistemi var. Mesela bir kartuşun içindeki full mürekkepten 3,4 kat daha fazla. Canım sıkıldıkça çıktı alıyorum hâlâ bitmedi. Ayrıca yazıcının normal fiyatı 140 TL parasını hak ediyor. Yazıcı, fotokopi, tarayıcı, fax..

Çizgili kağıt, kareli kağıt, nota kağıdı, yapılacaklar listesi gibi kağıtlar çıkarabiliyor. İlk defa rastladım. Kolay dolum sisteminin tıpası var. Orayı açıyorsunuz ve 10 TL'ye aldığınız mürekkebi koyuyorsunuz. Reset derdi gibi herhangi birşey de yok.

Not: Fiyat 289 TL'ye çıkmış. Kampanyada idi..

dolabilenkartus.net bu sitede..

Bunun yerine kampanyalı başka sitelerden dolabilen sistemli yazıcı alın derim. Daha ucuza maliyet. Ayrıca mürekkep kalitesi çok iyi. Kuru çıkıyor, yani ıslakalık falan hiç olmadı.

Sadece inceleme tadında anlattım, firmadan biri değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: MuTLu.

Mürekkeple uğraşamazdım, zaman kaybı diyerek 240 TL'ye Canon Mx320 aldım. Yanında kolay dolum sistemi var. Mesela bir kartuşun içindeki full mürekkepten 3,4 kat daha fazla. Canım sıkıldıkça çıktı alıyorum hâlâ bitmedi.

canon mx serinin kolya kartuşu yokki??
    nasıl doldurup-doldurup kullanıyorsun,anlamadım gitti!!!!
  • arkadaşlar merhaba,

elimde bir canon mp160 yazıcım var. malum kartuşlar bitti sorun başladı. bir kez doldurttum kartuşlarımı ama şimdi de yazıcı kartuşları görmüyor. büyük ihtimal çipler bozuldu :( şimdi gidip orijinal kartuş almadan bu sorun çözülmeyecek biliyorum. ama kartuşla yapacağım baskı da 100 sayfayı geçmez. yüksek lisans öğrencisi olduğum için ucuz siyah beyaz baskıya ihtiyacım var. ben de canon'u tarayıcı ve fotograf baskısı olarak ilerde kullanmak üzere rafa kaldırıp laser almaya karar verdim.

hepsiburada.com da bana fiyat olarak en uygun yazıcılar aşağıdakiler. diğer yerlerde de fiyatlar üç aşağı beş yukarı aynı seviyelerde...

brother hl-2040 149tl (toner dolu geliyor deniyor ama demo tonermiş tekrar doldurmak sorunlu deniliyor...)
    xerox 3140 150tl (toner çipli deniyor...)
    samsung ml-1660 152tl (bunun da toneri çipliydi sanırım.)

bu yazıcılardan hangisi orijinal tonerden sonraki toner doldurma maliyetleri 50 tl yi geçmeyecek şekilde dolum yapılabilir ? ve tabi hangi marka servis, toner dolumu vs konularında daha kolay ulaşılabilir ??

• bitmiyor sıkıntı,kartuşlarda..!
  • up
  • Yazıcı alıpta
    Kartuş derdiyle uğraşmayan,yok dolan-dolmayan,yok sürekli mürekkep besleme
    falan-filan.....
    Kartuşu tanıyan-tanımayan...?

Varmı sorunu olmayan..?
  • quote:

Yazıcı alıpta
    falan-filan.....

Varmı sorunu olmayan..?

var tabiki
    canon yazıcı ile birlikte
    BCI-24 printpen siyah kartuş 1.84 TL KDV dahil
    BCI-24 printpen renkli kartuş 2.91 TL KDV dahil
    bir takım kartuşla 120 - 150 sayfa arası güncel kullanım çıktısı alıyorum.doluma uğraşmaya değmiyor.piyasada bile dolumcular kartuş başına 5 il 7 tl arası fiyat istiyorlar.yenisi dolumdan daha ucuz

• quote:

Orijinalden alıntı: xpress34

var tabiki
    canon yazıcı ile birlikte
    BCI-24 printpen siyah kartuş 1.84 TL KDV dahil
    BCI-24 printpen renkli kartuş 2.91 TL KDV dahil
    bir takım kartuşla 120 - 150 sayfa arası güncel kullanım çıktısı alıyorum.doluma uğraşmaya değmiyor.piyasada bile dolumcular kartuş başına 5 il 7 tl arası fiyat istiyorlar.yenisi dolumdan daha ucuz

printpen kartuş kullanıyormusun?
    hangi modeller kullanılıyor?
    canon mx modellerde kullanılıyor mu?

eğer gerçekse bu bir devrimdir..

• quote:

Yazıcı alıpta
    falan-filan.....

Varmı sorunu olmayan..?

ben pek sorun yaşamadım dolum konusunda. doldurması da pek uğraştırıyor denemez. sadece içinden çıkan kartuşları hatırı sayılır bir dolum adetinden sonra değiştirdim. onda da yeni kartuş almadım ebayden boş bir çift kartuş aldım 30 lirarya
  • Ben HP 8500A yazıcı almayı düşünüyorum ama termal sistem ve baskı kafası değişimi konusunda belirsizlik olması kararsız bırakıyor beni.
    SAMSUNG CLP 325 cazip geliyor ama dolum işi ve cihazın kalitesi bilgim yok
    şu an HP 1600 kullanıyorum ama onunda kırmızı toneri sürekli arıza yapıyor tamiride yapılmıyor.
    Resim basacağım için kaliteli bir ürün şart ayrıca basım maliyetleri düşük olmalı 8500A baskı kafaları kaç baskıdan sonra değiştiği hakkında net bilgim olursa ürünün orjinal kartuşlarını kullanmayı düşünüyorum çünkü renkli toneri 40 TL'ye dolduruyorum ortalama 1000-1500 sayfa baskı alıyorum ve ortalama bir toner en fazla 2 defa doluyor ki o da sadece siyahta gerçekleşti orjinal toneri 150-175 TL arasında
    Bu iki yazıcı arasında kaldım ay sonuna kadar almayı düşünüyorum tavsiyeleri bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.