Şimdi Ara

yazıcı almam konusnda yardım edin ACİL CEVAP VERİN BUGÜN YAZICI ALMAYA GİTCEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEN YAZICI ALACAĞIM DAHA ÖNCE MÜREKKEP PÜSKÜRTMELİ ALMIŞTIM MARKASI CANONDU GÜZELDİ AMA KARTUŞU HEMEN KURUDU VE BOZULMUŞ HERHALDE MÜREKKEP DOLDURUYORUM DOLDURUYORUM AKIYOR MÜREKKEP AMA YAZICIYA TAKINCA ÇIKARTMIYOR BU YÜZDEN BANA LAZERLİ YAZICIYI ÖNERDİLER SİZCE LAZERLİ YAZICILAR KURUYORMU HERHANGİ BİLGİNİZ VARMI FİYATLAR NASIL RENKLİ/SİHA BEYAZ İKİSİNDE FİYATLARI NE CİVARLARDA BUGÜN GİDECEĞİM ÇÜNKÜ ALMYA GİTÇEM O YÜZDEN LÜTFEN ACİL CEVAP VERİN HE BİRDE LASERLİ YAZICILARDA SAMSUNG U ÖNERDİLER SİZCE HANGİ MARKA ALIYIM SAMSUNG U ALINCA İÇİ DOLU GELİYORMUŞ TONERİN SİZCE HANGİ MARKA ALIYIM TÜM SORULARIMA CEVAP VERMENİZ RİCA OLUR.

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

• bende hem lazer hemde puskurtmeli var

ikisinide kendim kullaniyorum benim sahsi dusuncem hp almandir

renkli tonerli yazicilar pahalidir. renkliye ihtiyacin yoksa siyah beyaz al

samsung yazicilarsa dolum.sorunu var dolum sorunu var o sorunuda makinaya program atarak duzeltiliuor ama bnm bildigim garantiden cikiyor

kendim hp laserjet 1018 kullaniyorum hicbir sorun yasamadim

hp deskjet 2060 da kullaniyorum kartuslarinida kendim dolduruyorum zaten kartuslari cok ucuz 25 tl falan teknosada indirimde oluyor 1 alana 2. si %30 indirimli diye ben genekde kampanyadan aliyorum

hp nin ink adnavtage serisi almani oneririm

kartuslar kurumamai icin murekkebin iyi olmasi lazim ben iki adet murekkep aldim ikiside guzeldi biri gold ink bu forumdada satisa basladi digeri smark bilgisayar o da bu forumda var ikiside guzel

edit:http://www.teknosa.com/urunler/125090744/samsung-ml-2165-mono-lazer-yazici?term=1.2509.0744/ bu yazıcı bnm hoşuma gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ...DeAtH... -- 4 Ocak 2014; 14:34:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.