Bildirim
Yazıcı Ekleme Hatası yardım edin
Şarjlı Araç Süpürgesi Ev-ofis-araba Kullanımı Çok Fonksiyonlu Emiş Gücü 8500pa - Üfleme - Lt-117 Neo : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DD5N1TRN
5 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Başlat - Çalıştır'a msconfig yazın, Hizmetler sekmesindeki listede Yazdırma Biriktiricisi adlı hizmetin çalışıp çalışmadığını kontrol edin.
Kolay gelsin.. -
quote:
Orjinalden alıntı: credo
Başlat - Çalıştır'a msconfig yazın, Hizmetler sekmesindeki listede Yazdırma Biriktiricisi adlı hizmetin çalışıp çalışmadığını kontrol edin.
Kolay gelsin..
Yazdırma Biriktiricisi kutucunda tik var ama durum kısmında Durduruldu yazıyor.Onu nasıl çalışıyor hale getirmem gerekiyor. -
Yazdırma Biriktiricisi üzerine çift tıklayın, Başlangıç Türü yazan yerden Otomatik'i seçin ve alt kısımdan Başlat'a basıp Tamam diyerek çıkın..
Kolay gelsin.. -
Çift tıklayınca herhangi birşey açılmıyor
-
arkadaşım denetim masasında yönetimsel araçlara gel ordan bilgisayar yönetimi
hizmetler ve uygulamalar/hizmetler yazdırma biriktiricisi burdan ayarı otamatikte ise elle diyebilirsin -
Dostum dediğin gib yaptım denetim masasından girdim.İlk önce otomatik dedim sonra elle dedim her ikisinide denedim.Sonra başlat msconfig hizmetlere giriyorum hala yazıcı biriktiricisi durduruldu yazıyor deli olucam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tknljdnys -- 23 Nisan 2007; 17:46:09 > -
quote:
Orjinalden alıntı: tknljdnys
Dostum dediğin gib yaptım denetim masasından girdim.İlk önce otomatik dedim sonra elle dedim her ikisinide denedim.Sonra başlat msconfig hizmetlere giriyorum hala yazıcı biriktiricisi durduruldu yazıyor deli olucam
otomatik yaptıktan sonra bilgisayarı yeniden başlattın mı? -
Otomatik'i seçtikten sonra hemen altında Başlat tuşuna basmanız gerekiyor. -
bastım ve yeniden başlattım hala aynı sorun -
Acaba güvenlik kiptemi yapmam gerekiyor -
Bişey eksik ya da hatalı büyük olasılık. Bir de aşağıdaki metodu deneyin:
- Başlat - Çalıştır'a services.msc yazıp enter'a basın,
- Açılan sayfada Yazdırma Biriktiricisi'ni bulun ve üzerine çift tıklayın,
- Açılan pencerede Başlangıç Türü yazan yerde Otomatik'i seçin ve alt kısımdan Başlat'a basıp Tamam diyerek çıkın..
Kolay gelsin.. -
Yok olmuyor aynı hata formatlıcaz yine pc yi üfff -
arkadaşım birde bilgisayar yöneticisi olarak yeni kullanıcı açıp orda denermisin -
O şekilde halloluyor printerla ilgili bi işim oldugu zaman kullanıcı deiştirmek zorunda kalıyorum
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- monitor going to sleep hatası çözümü
- bilgisayar wifi görüyor ama bağlanmıyor
- yüksek güçlü usb cihazı takıldı sorunu
- kullandığınız ağın, tarayıcının veya cihazın ayarları başka biri (ör. ebeveyn ya da yönetici) tarafından kontrol edildiğinden şu anda güvenli arama ayarınızı değiştiremezsiniz
- pineview nedir
- ekran videosu alma
- pc otomatik kapatma
- zyxel modem kurulumu
- dlss nedir
- telefon neden çok ısınır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X