Şimdi Ara

yazıcı imha etmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar elımde rex rotary c430 yazıcı var fakat yazıcı sureklı sorun cıkartmakta ve sureklı yedek paraça degıstırmekteyız.
    sorum şu ki ben bu yazcıyı nasıl tam anlamıyla çalışamaz hale getırebılırım şirket muduru ve ben bu cıhazdan artık bıktık fakat komple çalışamaz hale gelmeden yenısını taleb edemıyoruz ne yapabılırız.

• Komple çalışamaz hale getirmek mi istiyorsun? Eğer ciddiysen Kökten çözmek için içindeki parçalar'a çizik atmak, kırmak v.b. şeyler yapabilirsin. Aynı zamanda yazıcıyı bi yere bi de duvarada vurdutturabilirsin ;))) Aynı zamanda kafada atabilirsin...
    Çalışamaz hale getirmeyi kim bilmezki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quadrorex -- 24 Ekim 2013; 23:54:29 >
  • İçine vida falan at belki işe yarar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kukuleta_101

arkadaslar elımde rex rotary c430 yazıcı var fakat yazıcı sureklı sorun cıkartmakta ve sureklı yedek paraça degıstırmekteyız.
    sorum şu ki ben bu yazcıyı nasıl tam anlamıyla çalışamaz hale getırebılırım şirket muduru ve ben bu cıhazdan artık bıktık fakat komple çalışamaz hale gelmeden yenısını taleb edemıyoruz ne yapabılırız.

En kolay yolu şu:
    USB kablo yuvasını aşağı yukarı zorlayıp, gerekirse hafiften kırıp çalışmaz hale getirin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.